kokolores 25.05.04, 23:50 ...swietna ksiazka.Bardzo mi sie podoba.Ale niestety dzisiaj juz skoncze.Potrzebuje nowych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Czytałaś?... 26.05.04, 12:10 "Tortuga" - autora nie pamiętam :( Ale jak będę w domu, to rzucę okiem i wpiszę. "Zabić drozda" Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Czytam... 26.05.04, 13:08 ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=75924 Haruki Murakami " Kronika ptaka nakręcacza" Strasznie dziwna i strasznie fajna książka. Wciąga niesamowicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Czytam... 26.05.04, 13:41 Zawsze polecałem, polecam i będę polecał. "Sto lat samotności" Marqueza. Cała bibliografia Hłaski, Białoszewski, Gombrowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czytam... 26.05.04, 13:46 "Sto lat smotnosci " juz przeczytalam.Moze jakies konkretne tytuly?? Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Dla wielbicieli Lublina 26.05.04, 13:50 Hanna Krall "Wyjatkowo długa linia" - dzieje oczywiście wojenne pewnej kamienicy przy Złotej . Do tego Franciszka Arnsztajnowa i Czechowicz. Wrażliwym nie polecam, na każdej stronie ktos umiera :( W zasadzie historia śmierci mieszkańców kamienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Czytam... 26.05.04, 14:25 A tak dla informacji,obecnie czytam(juz koncze)"Pachnidlo",autor Patrick Süskind.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Czytam... 26.05.04, 19:50 slotna napisała: > 'Znaczy kapitan' Borchardta. > :))))) To dorzucę "Krążownik spod Samosierry" i "Czerwona róża" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czytam... 27.05.04, 23:56 Jakis czas temu zapadła mi w serce"Zielona mila" a teraz "11 minut".Oj polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Czytam... 29.05.04, 17:44 A ja chce jakas ksiazke o seryjnym mordercy albo z ciekawa zagadka kryminalna:) Wlasnie taka jedna ksiazke zakupiona na urlopie wchlonelam prawie jednym tchem, jak ktos lubi taka literature to polecam Kava " Dotyk zla" mioooodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Czytam... 30.05.04, 19:03 .. a właściwie męczę Pestkę Anki Kowalskiej jakoś ciężko mi idzie.. katastrofa.. ciągle coś mi wypada lub przerywa no i trzeba lekko sie skupic i pomyslec :) ale Kocie Worki Chmielewskiej juz przerobilam w miedzyczasie :) Odpowiedz Link Zgłoś