urszulka_ma Re: Mam pytanie:) 08.10.11, 23:19 właściwie nudno, praca w koło...w koło, i jeszcze... rok (ciągłego coś tam, coś tam)chorowania dobiega powoli (mam nadzieję)do końca.. lekarz zadowolony powiedział, że sobie życzy więcej takich pacjentek:) ale zalecenie wydał: - nikogo Pani nie będzie nosić na rękach! zatem nie noszę, wkładam "kalosze" i ....dużo spaceruję...:) a co u Ciebie Nianiu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Mam pytanie:) 10.10.11, 09:43 Urszulko ,a przegoń w trzy diabły te choróbska:).Świetnie ,że pan doktor jest z Ciebie zadowolony,a jak on ,to i ja też:)Urszulko ,duuuuuużo zdrowia życzę:)) A u mnie różnie,czasem dołek ,czasem wyżyny radości,tak w kratkę,ale staram się jak mogę ,aby przeważały wyżyny:)).Po prostu życie płynie z nieprawdopodobną prędkością i nawet nie nadążam ,żeby coś tutaj napisać.Ale dziś robimy z mężem konfitury z owoców dzikiej róży i to nas cieszy:)).A jak poniedziałek fajny ,to i reszta tygodnia musi być OK:)).Pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Mam pytanie:) 11.10.11, 22:16 dziękuję nianiu, wzajemnie dużo zdrówka:) same przysmaki w Twojej kuchni mniammm myślę, że gdyby wyłączyli prąd znaleźlibyśmy więcej czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma wracajcie ... 06.11.13, 00:13 powiadam Wam, od dawna czekam tu na Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma hej hej.... 06.11.13, 18:01 od tego wołania gardło mnie już boli, ale cóż... nieustająco się drę głośno - wraaaaacccajcieeeeeeeeeeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: hej hej.... 08.11.13, 08:57 Literki,choć cichutkie,mają swoją moc. Jest jedno ale-trzeba je czytać.kropka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Mam informację:) 11.11.13, 22:47 i pozdrowienia od naszej Nianii, że czasami bywa tu z nami... życzymy dużo pogody i zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Mam informację:) 13.11.13, 08:27 Wspaniała informacja w ten mglisty ranek. Uczczę łykiem kawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Mam informację:) 14.11.13, 23:36 ja ze szklaneczką soku pomarańczowego zasiadam - cyk!:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Mam informację:) 15.11.13, 07:57 Bartoszek ciągle wstaje o godz. 6.30 nic sobie nie robiąc z przestawienia czasu. Ten mały "Ekoludek" nie da człowiekowi pospać:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Mam informację:) 15.11.13, 20:26 ja dziś też na nogach od rana:) ale noc minęła nawet bardzo skopojnie, myślałam, że będzie gorzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Mam pytanie 17.11.13, 11:54 jestem, przysiadłam na chwilkę z kawą:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Mam informację:) 17.11.13, 12:01 halina501 napisała: > Urszulko,masz koszmary?;) nie, nie, bałam się, że basia nie da mi spać ale narazie śpimy grzecznie, znaczy basia i ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Mam informację:) 17.11.13, 23:08 już sobie smacznie śpi a ja odpoczywam w ciszy...:) Odpowiedz Link Zgłoś