lillysunny 20.10.11, 20:56 Witam, chciałabym przed osiemnastką zrobić zaproszenia na imprezę dla znajomych. Znacie może jakieś wzory, a najlepiej miejsce gdzie można je zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: zaproszenia na 18 21.10.11, 21:52 W kazdym miescie sa punkty gdzie takie rzeczy robia. A i w necie mnostwo ofert. Toz masz kompa.Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_wesolek Re: zaproszenia na 18 23.10.11, 22:37 Toż poszukałam i znalazłam stronę zaproo.pl. Tylko nie mogę się zdecydować jakie – dużo ich tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lillysunny Re: zaproszenia na 18 26.10.11, 15:03 Dziękuję za pomoc. Stronka fajna, znalazłam też kilka fajnych, ale chyba zdecyduję się na zaproo. Tylko ciężko będzie wybrać, bo dużo wzorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: zaproszenia na 18 26.11.11, 20:03 Ja znalazłam fajne zaproszenia na stronie www.zaproo.pl. Spory wybór różnych grafik. Myślę, że dla każdego coś się znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.olenka152 Re: zaproszenia na 18 16.12.11, 20:53 Ja własnie też zamówiłam na www.zaproo.pl a dokładnie takie zaproo.pl/sklep/zaproszenie-16-kopia/ Mają spory wybór i chyba kazdy coś dla siebie znajdzie. A co jest najfajniejsze ,to to,że są oryginalne. Zobaczymy jak znajomi zareagują :D Odpowiedz Link Zgłoś