estetka_25 28.05.04, 17:02 Długo mnie tu nie było i nie bardzo wiem, co się dzieje. Jakoś mało osób pisuje, nie ma znanych mi nicków. Co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajsch Re: jakoś tu inaczej? 28.05.04, 17:17 no to sie przedstawiam jestem tu nowy Piotr 27 bibliotekarz Poznan Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadek Re: jakoś tu inaczej? 28.05.04, 23:57 co sie dzieje? zycie plynie swoim spokojnym rytmem, jest sielsko, anielsko luuuuuuuuuuz Odpowiedz Link Zgłoś
venilia Re: jakoś tu inaczej? 29.05.04, 10:00 Oj tak, to już nie to forum co się czytywało... Ale cóż, życie biegnie swoim torem, ludzie się lubią albo też nie, mają prawo łączyć się w grupy i oddzielać od tych, których towarzystwo im nie odpowiada. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: jakoś tu inaczej? 29.05.04, 11:06 hm.. po burzy przychodzi nowy dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 venilia 29.05.04, 14:59 venilia napisała: ludzie się lubią albo też nie, mają prawo łączyć się w grupy i oddzielać > > od tych, których towarzystwo im nie odpowiada. Pozdrawiam wszystkich! Po pierwsze kto sie od kogo odgradza? Kazda nowa osoba zauwazona na tym forum dostaje zaproszenie na nowe forum, ktore tak naprawde jest jak to tutaj z tym ze ma czynnego administratora.Jeli odpowiada ci, ze twoje posty wysmiewane beda w wulgarny sposob przez roznych typkow to jest tylko i wylacznie twoja sprawa. My nie chcielismy na to pozwolic bo jak sama zauwazylas to forum bylo bardzo mile i dlatego powstalo to drugie ktore jest jego kontynuacja. Gdzie bedziesz pisac nalezy do ciebie, ale prosze najpierw zapoznaj sie dobrze z sytuacja zanim zaczniesz nas tak oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś