Dodaj do ulubionych

Ligówny! Do skrzyń!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 17:29
mina i czort znaczy się
Obserwuj wątek
    • Gość: czort Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:32
      jeszcze nie odsluchawszy, bo mie w domciu ni ma!!! ale jak tylko zawitam,
      stanem na baczność!!!!
      • Gość: Xp Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:58
        chociaż jedna żywa dziś
        • Gość: czort Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.tkb.net.pl 07.03.02, 20:23
          juzem w domci, odsluchalam, zakrzyknelam wraz!!!! DZIEKI !!!!!!!
          • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 20:34
            ajm zywa, ale ledwo, prawde mowiac:)))
            to, co mnie trzyma przy zyciu, to przesyleczka od xp:)))
            dzieki stary!
            • mario2 Re: Ligówny! Do skrzyń! 07.03.02, 20:36
              golych chlopow Wam przeslal? :o))
              • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń!m2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:38
                nie audiodznakę organizacyjną chcesz do wglądu?
                • mario2 Re: Ligówny! Do skrzyń!m2 07.03.02, 20:39
                  zapodaj na konto Maryjki, bo i tak zara musimy sprawdzic !
          • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:36
            już sam nie wiem jak Ci jeszcze dogodzić :o)
            • mario2 Re: Ligówny! Do skrzyń! 07.03.02, 20:37
              stary- od tylu!!! Ponoc ona to uwielbia :o))
              • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 20:38
                marys a skad ty kurwa taki poinformowany jestes, ciooooooooo?
                • Gość: Xp Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:39
                  uderz w stół mina wyp
                  niesie!
                  • mario2 Re: Ligówny! Do skrzyń! 07.03.02, 20:41
                    no widzisz- sam do tego dochodzisz !
              • Gość: Xp Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:38
                Która!?
                • mario2 Re: Ligówny! Do skrzyń! 07.03.02, 20:39
                  duzego wyboru nie masz- sprobuj z obydwoma :o))
                  • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 20:41
                    z wmi obydwoma naraz? spoko, jak sie lubicie:)))
                    no nareszcie jakis seks forumowy mi sie trafi!
                    • mario2 Re: Ligówny! Do skrzyń! 07.03.02, 20:42
                      dostaniesz jedno sztywne, a jedno stale lacze :o))
                      • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 20:43
                        psujecie mnie chlopcy
                        • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:53
                          [modliszki!!!]
                          mina to się w końcu musiało stać
                          • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:55
                            jeżeli chodzi o mnie to ja się specjalizuję w podłączeniach na dziko
                            i dzikich łączach
                            • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 20:57
                              za modliszki dziekuje bardzo, masz wiecej kawalkow?
                              dzikie lacza, dzikie weze, dziczyzne to ja lubie, zwlaszcza z zurawinka
                              • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:59
                                a taki marek G
                                to robi to w dzikim winie
                                hej dziewczyno
                                może to zrobiłaś Ty?
                                tzn. pnącze łączy plącze
                                • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 21:01
                                  tylko
                                  powiedz, kto zasieje nam dzikie wino? moze zrobisz dla mnie to, hej iksino:)))
                                  • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:09
                                    mógłbym z Tobą w minie ginąć
                                    i osłonę winną zwinąć
                                    kto zasieje nam???

{czort uciekaj mi z tą szyszką wino nie piwo)
                                    • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.die.be.prserv.net 07.03.02, 21:12
                                      gdzie bto wino, dzikie pnacze, czemu juz nas nie oplacze? czy ktos moze
                                      skoczyc po nastepna flaszke? bo sie jabol skonczyl!
                                      • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:18
                                        nie o to wcale chodzi że
                                        jabola nie ma nie
                                        bo w mym domu rośnie łącze
                                        okno z drzwiami mi się plącze

Ty z pamięci?
                                        miło tak pogrechutać się trochę na dzikim
                                    • Gość: czort Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.tkb.net.pl 07.03.02, 21:20
                                      a to kurwa mac, wino ci w dupem!!!!!!! ale taki cienkusz, bo dobre - to mi w
                                      gardlo!!!!! ja piwa nie lubiem, chyba, ze u ciotki!!!!!
                                  • Gość: czort Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.tkb.net.pl 07.03.02, 21:14
                                    minusia, a nie za poetycko, jeszcze siem chlopak rozbestwi!!!
                                    po cio mu zasialas to???
                                    • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:20
                                      czort suszysz na rodzynki takie ładne kiście!
                                      • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 21:26
                                        a co kurwa, nie mozna sie pogre chucic?
                                        z glowy, iksiu, z glowy

• Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:31
                                          ja początkowo z głowy, ale potem sobie myślę, że nawet takie harde babki jak Ty
                                          to Grechutę jadnak mają w małym palcu, wiec się posiłkowałem mp3
                                          jak nie masz na stanie.. tzn. grechuty w archiwum!.. to mogę Cię pooratować,
                                          ale wątpię :)
                                          • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.die.be.prserv.net 07.03.02, 21:34
                                            no to i ty naiwny nie jestes hahaha
                                            ale jakbys dlugosza mial, to moge sie przymilic
                                            • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:38
                                              Jeszcze Długosza! Jaka rzewna babka! :)
                                              A mam!
                                              ALE NA WINYLU!
                                              @ - sypnij tytułami, to przejrzę zasoby adekwatnie do zapotrzebowania!
                                              • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:39
                                                a co do przymilania, to niestety mam Średniosza...
                                                • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.die.be.prserv.net 07.03.02, 21:43
                                                  jak mawiala niania, nie dlugosc przyrodzenia, lecz sztuka jakania
                                                  cytuje slowo w slowo za jednym z bylych mezczyzn mojego zycia (i tu chwila
                                                  zadumy... o kurwa)
                                              • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.die.be.prserv.net 07.03.02, 21:40
                                                co ty kurwa od dlugosza chcesz? wporzo gosc, a ja wcale nie jestem rzewna,
                                                odszczekaj to poki czas!
                                                chce wszystko co masz
                                                • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 21:59
                                                  Długosz rzewny, a co powiesz o swoim przerażeniu posądzeniem o rzewność?
                                                  zaraz Ci zrobię amatorską, no półamatorską psychoanalizę

a jeśli chodzi o osty atak czkawki, to następuje on po długiej misji łączenia
                                                  Sojuz Apollo
                                                  • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 22:03
                                                    to nie histeria, to oburzenie na obraze milosci wlasnej
                                                    psychoanalizy lepiej mi nie rob, bo cie w jej trakcie moga w kaftanie wywiezc
                                                    a dlugosz naprazde nie jest rzewny, jest zadumiasty, a to co innego
                                                    pozdrowienia od walentyny t.
                                                  • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 22:18
                                                    ok kochasz się nierzewną
                                                    a zadumistośc to ciut rzewna jednak rzecz
                                                    no już dobrze dobrze jesteś ostra diablica zad umiasta!
                                                  • Gość: mina Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 22:46
                                                    diablica tez nie jestem!!!
                                                    dobranoc
                                                  • Gość: XpOver Re: Ligówny! Do skrzyń! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 22:51
                                                    No, tak naprawdę, to wiem jak wiesz.
                                                    dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka