kajan13 03.06.04, 13:29 Wrona od 2 dni ma kłopoty z komputerem, prosi o cierpliwość. W pilnych sprawach piszcie na mój mail - ja mam z Wroną kontakt. pozdraffki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa2233 Re: OD cz.wrony 03.06.04, 13:45 Od razu WIEDZIAŁAM, że coś nie tak z komputerem Wrony:) Bo to nie możliwe, żeby nie siedziała na forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re: OD cz.wrony 03.06.04, 14:04 Forum to forum, ale na gg żeby jej nie było? To było niemożliwe. Też wiedziałam, że coś z kompem nawaliło. Kochana naprawiaj kompa, bo strasznie smutny ten "czerwony ludzik"... Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: OD cz.wrony 04.06.04, 08:36 Kochane już jestem !!!!! Myślałam, że osiwieję i ocipieję, za przeproszeniem. Jestem jak roślinka bez wody na pustyni jezeli nie klikam w tę klawiaturę ;-))))) Tylko Sławek mnie podtrzymywał na granicach normalnej ludzkiej egzystencji...to włączanie kompa 10 x dziennie by sprawdzić czy wszystko już oki doprowadzało mnie do $^#^%$%^$. Ale dzięki za dobre zdanie!!! HIhihihi- aż tak widać, że jestem maniaczką forumową? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: OD cz.wrony 04.06.04, 10:31 Pozwolę sobie zostawić ostatnie pytanie bez komentarza :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś