uznam4 08.01.12, 14:59 Mieszkam w Świnoujściu od kilku lat. Może poprzez to forum poznam osoby o wysokiej kulturze osobistej do ciekawych rozmów, wyjść itp. Jestem kobietą niezależną 50+. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt no faktycznie 08.01.12, 20:57 poza sezonem ruch w tym Swinemünde niewielki :) forum.gazeta.pl/forum/f,240,Swinoujscie.html Odpowiedz Link Zgłoś
swinou-jscie Re: no faktycznie 18.03.12, 15:00 chetie nawiaze znajomosc,czekma na maila Odpowiedz Link Zgłoś
gentle07 Re: Świnoujscie 16.01.12, 00:21 Witam Panią ze Swinoujścia, jeden warunek chyba spełniam, myślę że posiadam pewną kulturę osobistą, jak wysoką, trudno mi to ocenić. Nie pisze Pani o jaką osobę Pani chodzi: mężczynę czy kobietę, nie podaje Pani również granicy wieku. Ja mogę, przynajmniej na razie służyć tylko "rozmowami" na odległość, ponieważ mieszkam w za granicą, która przebiega przez Pani miasto, ale niestety dość daleko od niego. Ale resztę może na maila....Pozdrawiam. Gentle(man). Odpowiedz Link Zgłoś
brainbox Re: Świnoujscie 07.04.12, 22:46 Ehhhh, niedobrze. To może......może my sobie tutaj tak trochę, hmmm...wiesz, wiesz już....:)) zona-ex napisała: > nie... nie gadam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Świnoujscie 09.04.12, 22:34 Hm... No nie wiem.. nie wiem..... Ale trochę? I tutaj??? ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brainbox Re: Świnoujscie 09.04.12, 23:06 Tak trochę....i tutaj, ale czy tutaj.....ehhhh, no tak, wiesz.....raczej tutaj, tylko może nie koniecznie na forum.....jeżeli uważasz pocztę za stosowniejsze miejsce, to.......:)) zona-ex napisała: > Hm... No nie wiem.. nie wiem..... Ale trochę? I tutaj??? ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Świnoujscie 10.04.12, 12:51 To ja teraz będę czekać niecierpliwie na listonosza.. :) Może coś wrzuci do skrzynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
eroboy007 Re: Świnoujscie 17.10.12, 12:46 Witam... Chętnie też porozmawiam...... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś