the_kami 07.06.04, 09:34 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20040604&id=my12.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 10:39 Ech, lewicowy Grass to przynajmniej nie proponowal zmiany Katowic na Stalinogrod jak Morcinek. No, a Dobraczynski wspoltworca PRONU tez nie budzi oporu. Ciesze ze nie jestem malpa i dlatego opadaja tylko rece w ilosci sztuk 2. A dlaczego nie ma Jachowicza i Konopnickiej? Nonienodajciespokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ciąg dalszy nastąpił :) 07.06.04, 12:59 Wygląda na to, że teraz będą dokopywać po kolei wszystkim pozycjom z "listy Krajskiego" :-P www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20040605&id=my16.txt Dz Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ciąg dalszy nastąpił :) 07.06.04, 14:01 Ewka i Stasiek, zgodne malzenstwo dumuchajace w jedna trabe. Czy pisanie tego refunduje Kasa Chorych? Osiagnalem pojemnosc przebicia, na nastepne 3 miesiace dosc tekstow z tych kregow. Musze chyba jaki PRLowski kryminal o dzielnym SB dla neutralizacji poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 10:39 Jak to pierwszy raz czytałam, pomyślałam, że Raduch oszaleje z radości. Maila odebrała? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 12:24 the_dzidka napisała: > Jak to pierwszy raz czytałam, pomyślałam, że Raduch oszaleje z radości. Raducha czeka egzamin z socjologii i zarządzania, toteż zmuszony poczytać małe conieco w dziedzinach. Stwierdza się co następuje: naszodzienikowy kompleks GW to zjawisko stare niemal jak wspólnota plemienna. Kiedy już będę wiedział jak to nazwać, to się może powymądrzam. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 12:49 the_dzidka napisała: > Kompleks Edypa?... > Chyba Napoleona? R Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 13:34 the_dzidka napisała: > Jak to pierwszy raz czytałam, pomyślałam, że Raduch oszaleje z radości. Dlatego wysłałam :-D > Maila odebrała? No. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 12:50 catalina1 napisała: > cudo ;-) > Ten tekst jest typowy. Karuzeli już od lat nie ma, więc ND zajął jej miejsce. :- ) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dla miłośników ND... 07.06.04, 12:53 > Ten tekst jest typowy. Karuzeli już od lat nie ma, więc ND zajął jej miejsce. Niom. Potwierdzam. Aczkolwiek muszę przyznać, że to jeden z lepszych kawałków :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 12:51 Temat: Poseł Tomczak zadał pytania. Żądam odpowiedzi !!!! Autor: terenia.nasweter Data: 05.06.2004 14:44 1. Dlaczego na pokładzie polskich samolotów latających pod biało-czerwoną flagą katolicy nie mogą otrzymać swojego codziennego pisma, jakim jest legalnie wydawany "Nasz Dziennik"? 2. Co było przyczyną, że w ofercie prasowej dla podróżnych LOT pominął to poczytne pismo? 3. Czy brak "Naszego Dziennika" na pokładzie polskich samolotów PLL LOT jest efektem prowadzonej polityki dyskryminującej katolików? 4. Kto podjął decyzję o niezamieszczaniu w samolotach LOT jednego z głównych dzienników na polskim rynku prasowym? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 13:35 the_dzidka napisała: [...] > 4. Kto podjął decyzję o niezamieszczaniu w samolotach LOT jednego z głównych > dzienników na polskim rynku prasowym? A wydawało mi się, że to 'Fakt'... :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 14:42 > A wydawało mi się, że to 'Fakt'... :-PPPPP Ale ND jest jednym z najpoczytniejszych, bu.. bu... bu.. BUCHACHA!!!! Poseł Tomczak, jak widać, zajmuje się _bardzo_ poważnymi sprawami :-/ A to rozwalenie ekspozycji w "Zachęcie", a to podarowanie dwóch krzyży Parlamentowi Europejskiemu, a teraz ważna sprawa z "Naszym Dziennikiem" na pokładach samolotów... Wydaje mi się, że do tego typu działalności naprawdę nie potrzeba być posłem za pieniądze podatników. Można protestować jako zwykły obywatel, PRAWDA?.. Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 15:00 the_dzidka napisała: > > A wydawało mi się, że to 'Fakt'... :-PPPPP > > Ale ND jest jednym z najpoczytniejszych, bu.. bu... bu.. BUCHACHA!!!! No, wicie rozumicie, to kwestia gustu. Jak dla mnie, czytanie ND to całkiem przyjemne zajęcie. Pasja nawet. ;-) > Wydaje mi się, że do tego typu działalności naprawdę nie potrzeba być posłem za > > pieniądze podatników. Można protestować jako zwykły obywatel, PRAWDA?.. Ha, rzecz w tym, że pan poseł ma swój elektorat. Inna sprawa, czy to elektorat wykreował tego apostoła, czy odwrotnie... Moim skromnym zdaniem, ci co go popierają, to ten sam typ, któremu w poprzedniej epoce sierp i młot na ścianach (co najmniej) nie przeszkadzał. > Dzi R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 15:07 > No, wicie rozumicie, to kwestia gustu. Jak dla mnie, czytanie ND to całkiem > przyjemne zajęcie. Pasja nawet. ;-) No, a dla mnie to nie? :-) Ino że to nadal nie znaczy, że jest najpoczytniejszym... > Ha, rzecz w tym, że pan poseł ma swój elektorat. Inna sprawa, czy to elektorat > wykreował tego apostoła, czy odwrotnie... Jakos tak mnie sie wydawa, że on był pierwszy :) Jak kura od jajka :) A propos, rozwiązywał ktoś test z III RP? Miałam 26 poprawnych na 35... Dz Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 15:11 the_dzidka napisała: > Jakos tak mnie sie wydawa, że on był pierwszy :) Jak kura od jajka :) Gdzieś była wypowiedź Rycharda o warcholstwie, baaardzo a propos. Ale nie umiem znaleźć, chyba zdjęli > A propos, rozwiązywał ktoś test z III RP? Miałam 26 poprawnych na 35... Ja 68 %, na sporcie padłem. > Dz R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 15:24 > Ja 68 %, na sporcie padłem. Coś takiego, ja miałam chyba 74%... Trafiło sie ślepej Dzidce ziarno... dz Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: To jeszcze coś w tych klimatach :) 07.06.04, 20:13 > A propos, rozwiązywał ktoś test z III RP? Miałam 26 poprawnych na 35... Słabooo... Odpowiedz Link Zgłoś