carrymoon 07.02.12, 12:22 zasypie Was pytaniami ale potrzebuje pomocy i decyzji wspólnych Czy na panelu głównym ma być fotka motocyklowa jakakolwiek byle kobieca czy np przewijający się pasek z wybranymi NASZYMI fotkami jak np tutaj KLIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ishka Re: kolejne pytanie z serii 07.02.12, 14:20 Naszymi! Tylko trochę ocenzurowanymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: kolejne pytanie z serii 07.02.12, 18:29 Jestem za ogólnym zdjęciem / grafiką o tematyce moto, bardzo mi się podoba zdjęcie z motofotoblogu... Wolałabym zostawić nasze prywatne zdjęcia w galerii z dostępem dla zalogowanych, a nie dla wszystkich, kto chce poczytać i nas poznać Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 09:51 Ja też jestem za jakąś fajną dziewczyną na motocyklu - nie to, żeby u nas nie było fajnych dziewczyn, wręcz przeciwnie ;) ale na główną stronę wstawiłabym obcą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 10:47 Ja zagłosuję na nasze fotki, takie ogólne zbiorowe ale nasze :). Mam tylko jeszcze pytanie czy troszkę uporządkujemy tą stronkę np: podzielimy na kilka tematów ( podróże, kupuję sprzedaję czyli pochwalę się albo zloty i spotkania), myślę że byłoby bardziej przejrzyście i łatwiej odszukac coś co nas interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 13:34 Zgadzam się z Luk-Kasią w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 10:48 zamiast jakis fot aby nie kopiowac z innych forum pomysłów... nie moze byc na pasku nasza "naszywka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 10:59 naszywka jako logo i tak będzie :) a kto jest twórcą, pomysłodawcą? Nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 11:12 Wydaje mi się, że autorem naszywki jest Rava, ale trzeba to z Gohą skonsultować _________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: kolejne pytanie z serii 08.02.12, 21:47 Moim skromnym zdaniem uważam że....nie kopiujmy innych for jak np Pomorzanki.... Stac nas na coś innego,oryginalnego.Zgadzam się co do fotki przedstawiającej Nas (może z jakiegoś BZ-tu?) Co do uporządkowania strony jestem zdecydowanie na nie,bo znowu będzie to wyglądac jak inne forum typu forum.motocyklistow.pl/,a fajnie byłoby się wyróżniac....w jakikolwiek sposób,byle nie kopiowac! Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: kolejne pytanie z serii 09.02.12, 08:30 A mnie się bardzo podoba to logo MiD które jest w nagłówku forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: kolejne pytanie z serii 09.02.12, 19:22 Zgadzam się z Luk-Kasią i Porzeczką. O rany jaka jestem zgodna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taga4 Re: kolejne pytanie z serii 12.02.12, 22:31 ja jestem za jakąś ogólną fotką, niekoniecznie naszą :-) i koniecznie znaczek MiD :-) Odpowiedz Link Zgłoś