tadeusz_ski.51
29.02.12, 11:31
Dostałem na @ i tu skopiuję. Tekst zostawiam oryginalny, jak w mailu.
Rozkoszna dupa Lenina
ZACHOWAJ ARTYKUŁ POLEĆ ZNAJOMYM
Herszel do Lenina: Wowa! A czy nie zarosła twoja pupcia podczas naszej rozłąki? Czy przez ten czas nic się z nią nie stało?… Wkrótce przyjadę, jak tylko tutaj uporam się ze sprawami i zajmiemy się przeczyszczaniem twojego słodkiego tyłeczka.
Rozkoszna dupa Lenina
rozdzial-v-rozkoszna-dupa-lenina
[Słyszałem o dokumentach na temat perwersji i orgii u „wodzów rewolucji” od dysydentów rosyjskich z kręgu Sacharowa w Dubnej i w Moskwie w latach 70-tych. Potem w Paryżu, w latach późnych 80-tych, w kręgach postępowych intelektualistów. Odrzucała mnie perspektywa wczytywania się w tę obrzydliwość. Jednak obecnie, wiek cały po tych (już udokumentowanych) FAKTACH, trzeba do tej sprawy wrócić, bo skutki tej piekielnej rozpusty (polityczne, społeczne) odczuwamy do dziś. Baronowie francuscy świńtuszyli w XVIII wieku z nudów, z ciekawości. Dopiero później zostali wciągnięci w rozpustę rytualną (loże satanistyczne).Tu, u „wodzów rewolucji”rozpusta rytualna była środkiem do niszczenia narodów, wyrazem ich wiary w triumf ZŁA. Osoby delikatniejsze psychicznie ostrzegam przed czytaniem tego tekstu. MD]
cdn.