daaisy1 17.06.04, 00:09 Olo ma 10,5 miesiąca (29/07/03) ale nie ma ani jednego ząbka...czy już powinnam zacząć się martwić? pozdrawiam gorąco... Edytka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cz.wrona Re: ZĄBKÓW NADAL BRAK 17.06.04, 09:26 NIe, nie martw się. POczekaj do roczku. Na pocieszenie powiem Ci, że im później wyrastają ząbki tym są mocniejsze ;-0 Mi osobiście pierwszy ząbek wyszedł w moje 1. urodziny ;-))) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: ZĄBKÓW NADAL BRAK 17.06.04, 23:16 Moja Zuzka też jeszcze nie ma. Poczekajmy troszkę..... podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 trochę się uspokoiłam... 18.06.04, 22:19 dzięki za odzew..trochę mnie uspokoiłyście...:) pozdrawiam Edytka mama Olusia Odpowiedz Link Zgłoś
k_wozinska Re: trochę się uspokoiłam... 13.07.04, 23:05 Witam .Moja coreczka ma 10,5 miesiaca i tez nie ma zabkow.Ostatnio bylismy u pani doktor bo byla lekko przeziebiona to pani doktor mnie pocieszyla powiedziala ze wychodzą dwa na dole ale nie mogą sie wyrżnąć.Pozdrawiam mama Juli. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 11 miesięcy a ząbków nadal brak 27.06.04, 02:11 KOchane dziewczyny! Mój Olo we wtorek 29 czerwca skończy 11 miesięcy, a ząbków nadal brak.....dziąsła wyglądają..jakby ząbki były..tylko dlaczego one nie chcą wyjść..?? Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: 11 miesięcy a ząbków nadal brak 27.06.04, 09:41 Daaisy widzę, że brak ząbków doprowadził u Ciebie do bezsenności ;-DDD Poczekaj do roku! U nas jak wychodziły pierwsze ząbki Sławuś ślinił się przez 4 miesiące a dziąsła były opuchniete przez 2. Na pewno nie przegapisz tego bo ząbale beda prześźwitywac przez dziąsełka ;-))) Zyczę cierpliwości!!! Ja już mam dosyć zgrzytania ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: 11 miesięcy a ząbków nadal brak 27.06.04, 21:47 czekam czekam...bo co innego mogę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: daaisy1 :) 27.06.04, 21:53 Edytko, moja Zuzia 11 miesięcy skończy 10 lipca i tak jak u Twojego Olo zęby są już prawie na wierzchu (jest już tak od miesiąca), mój mąż śmieje się ze mnie, że codziennie mówię do Zuzki : masz zęby? i sprawdzam łyżeczką:) Ale szczerze mówiąc "nie spędza mi to snu z powiek" Nie martw się ząbki napewno wyjdą:) Założę się ,że Twojemu Olusiowi szybciej niż Zuzi :))) Całuski od szczerbatej Zuzi dla szczerbatego Olo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta.torun Re: ZĄBKÓW NADAL BRAK 29.06.04, 11:21 Edytko! Córeczka mojej koleżanki (10,5 miesiąca) też jeszcze nie ma ząbków, byli właśnie na wizycie u lekarza i Pani doktor powiedziała, że nie ma żadnego powodu do zmartwień i że przynajmniej będzie miała dłużej ładne ząbki!!!! Ja jeszcze w ósmej klasie podstawówki miałam mleczaki!!! "Oszczędzałam stałe" - hi hi hi napisz jak wyjdą!!!Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Anetko! 30.06.04, 02:10 napiszę napewno..i czekam cierpliwie pozdrawiam gorąco Edytka Odpowiedz Link Zgłoś
magkow14 Re: Anetko! 01.07.04, 20:28 Mój synek skończy 05.07. 11 miesięcy i dwa dni temu wyrżnął mu się pierwszy ząbek, drugi już zaczyna się przebjać. Też się niepokoiłam, ale lekarz nie kazał się martwić, spokojnie czekać do roczku. Daj mu szanse ;). Pozdrawiam. Magkow14 -- MALUSZKI Z LIPCA I SIERPNIA forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20952 Cesarskie cięcie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13344 Odpowiedz Link Zgłoś
planetta Edytko 12.07.04, 13:31 cześć Edytko! jak tam ząbki Olunia? dziąsełka opuchnięte? na poczcie gazetowej masz ode mnie wiadomość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 planettko! 12.07.04, 21:17 ząbków nadal brak..:(dziąsełka..lekko pofalowane..ale tak już jest od jakiegoś czasu... a wiadomości od Ciebie...nie mam:( pozdrawiam gorąco Edytka Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 jest ZĄB!!! 23.07.04, 10:35 nareszcie!!! stuka od wczoraj (22/07/2004) czyli na tydzień przed ukończeniem przez mojego Olusia roczku:) pozdrawiam wszystkie jeszcze oczkujące mamy oraz wszystkie które podnosiły mnie na duchu.. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś