dzyt 12.03.02, 13:27 Ty pisi także, że druga runda... no cóż - wychodzi na to, że trzecia, ale co mi szkodzi... ';-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Mario2 jeszcze coś... 12.03.02, 13:28 Jasne- ale postepow i tak nie czynisz, caly dzien i nikogo nie poderwalas :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Mario2 jeszcze coś... 12.03.02, 13:30 właśnie zaczęłam... i jak mi idzie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario2 jeszcze coś... 12.03.02, 13:31 slabo, zreszta to strata czasu :o)) Ja tam wole przy spokojnej Maryjce starosci dozyc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone marys popsules mi wszystko!!!!!!! 12.03.02, 13:32 mario2 napisał(a): > slabo, zreszta to strata czasu :o)) > Ja tam wole przy spokojnej Maryjce starosci dozyc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Mario2 jeszcze coś... 12.03.02, 13:31 fatalnie! to ty nie wiesz, ze marys jest milosnikiem opery i rudowlosych kobiet???? kolorystyke zawsze mozesz zmienic, tylko nie wiem jak z tym drugim.... dzyt napisał(a): > właśnie zaczęłam... > i jak mi > idzie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? > ? > ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ! Odpowiedz Link Zgłoś