aniela_ 13.03.02, 11:58 mieć córkę czy syna? bo nie wiem. moze ktos ma doswiadczenie i zdanie wyrobione an temat ? a. rozdarta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: czy lepiej 13.03.02, 11:59 albo ani jednego ani drugiego? :) nene odpowiedzi wymijające to są. a japoważnie pytam. pregnieniem wiedzy powodowana. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: czy lepiej 13.03.02, 12:00 mam 8 letnia corke, obecnie pracuje nad synem. Ale gdy bedzie 2 corka nie bede narzekal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: czy lepiej IP: *.mcps.com 13.03.02, 12:01 Empirycznie musisz dojść do tego, czyli spaw sobie najpierw jedno potem drugie i spawdz które lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: czy lepiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 12:04 Najlepiej miec syna. Najlepiej takiego jak ja :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: a taka cora IP: *.pbk.pl / 10.0.102.* 13.03.02, 13:26 jak ja to jak dwa skarby! albo jak super-hiper skarb! albo jak siedem cudow swiata!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 moja babcia, to faktycznie skarb......... 13.03.02, 15:10 tylko po co sie tak popisuje, tym ze z banku nadaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: moja babcia, to faktycznie skarb......... 13.03.02, 15:14 cicho, wnusiu... cynk dostalam, ze skarbiec bankowy pelen i pozyczam wlasnie sobie na drobne wydatki;) kitek1 napisał(a): > tylko po co sie tak popisuje, > tym ze z banku nadaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 kocham Cie Babciu............... 13.03.02, 15:16 a tak po cichutku, to pamietaj o mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: kocham Cie Babciu............... 13.03.02, 15:21 o cholera! sztabka zlota mi wmysknela z reki;) czy Ty, wnusiu, nie moglbys zaczekac z tym wyznaniem, az odejde od skarbca na bezpieczna odleglosc?! a tak, gaz do dechy i nie sciagaj jeszcze tych moich rajstop z glowy (no co? nie mialam kominiarki) az Ci powiem, ze mozna;))) kitek1 napisał(a): > a tak po cichutku, > to pamietaj o mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kocham Cie Babciu............... 13.03.02, 15:24 jak bedzie mozna, to rajstopki tez z Babci zdejme, i bedziemy sie taplac w mamonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: czy lepiej IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 13:34 i wciąż nei wiem co lepsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: czy lepiej 13.03.02, 14:28 Ten temat można drążyć w nieskończoność. Nie można przecież powiedzieć które dziecko jest lepsze a które nie. Jak już będzie, to zrozumiesz o co właściwie chodzi, i sama sobie odpowiesz. Teraz skieruj cały swój wysiłek myślowy na to, czy ten tatuś lepszy czy może inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: czy lepiej IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:30 Kobiety sa lepszym tworem natury, nie wykolejają się tak szybko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: czy lepiej IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 14:55 dzieci rodzi się niewłaściwym tatusiom od zawsze. co wychodzi po latach i tak powstaje literatura przez duże L ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: czy lepiej IP: 195.117.142.* 13.03.02, 15:00 Czy przemawia przez Ciebie doświadczenie czy tylko tak przypuszczasz?? Używanie słowa "zawsze" może być tak samo niebezpieczne jak np."nigdy", czy "wszystko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: czy lepiej IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 15:05 wiedza zaczerpnięta z magazynow kolorowych przeze mnie przemawia. listy od czytelniczek są niewysychającym zrodlem takiej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopard Re: czy lepiej IP: 195.117.142.* 13.03.02, 15:19 Dobra rada, to co czytasz w tych kolorowych pisemkach to wyssane z palca bzdury. Prawda bywa tak różna, że nie podlega żadnym schematom. I tak górę biorą uczucia nad chłodnym rozsądkiem. Zawsze możesz związać się z bandziorkowatym zazdrośnikiem albo ciepłym i tolerancyjnym domatorem. Symptomy pojawiają się już wcześnie, ale nie przyjmujemy złych rzeczy do wiadomości "bo może się zmieni - a przecież jest taki piękny...". To loteria, ale są wygrani. I tyle o "przyszłych" tatusiach. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:21 co beda miec w majtkach! Problem w tym, że kwestia tatusia pozostaje mi nie obojetna, i jak tak dalej pojdzie, to wcale sie nie rozmnoże :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:26 ja bym byl fajnym tatusiem, ale ja wole coreczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:30 tak - tryb warunkowy jest tu jak najbardziej wskazany :))))))) kitek1 napisał(a): > ja bym byl fajnym tatusiem, > ale ja wole coreczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:34 a jakie sa warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:38 sprzyjajace :)))) podaj mi pin kod do swojej Visa to wnikniemy w szczegoly :))))))) kitek1 napisał(a): > a jakie sa warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:41 haslo! kitek1 napisał(a): > 4532:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:42 jakie haslo? ja do bankomatu nic nie gadam:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:44 haslo do banku!!!!! w bankomacie dzienny limit wynosi max 1500PLN!!!! tatus cholera jasna sie znalazl!;) kitek1 napisał(a): > jakie haslo? > ja do bankomatu nic nie gadam:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:46 w banku tez nie chca zadnego hasla, VIP-em jestem i daja mi co chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:48 to znaczy, że VIPierdolili Cie ostatnio od okienka??? np jak ty sie chcesz ze mna rozmnazac jak funduszy nie masz?????? dzieci kosztuja, a juz zwlaszcza MOJE dzieci:)))))) kitek1 napisał(a): > w banku tez nie chca zadnego hasla, > VIP-em jestem i daja mi co chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:50 oj sminko, jak Ty sie masz tak przy naszych dzieciach wyrazac, to faktycznie chyba dam sobie siana, a innych bede ostrzegal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:54 no daj spokoj!!! przy dzieciach nie bede mowic takich wyrazów :)))))) i nie radze Ci zniechecac innych!!! kitek1 napisał(a): > oj sminko, jak Ty sie masz tak przy naszych dzieciach wyrazac, > to faktycznie chyba dam sobie siana, a innych bede ostrzegal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:56 kulturalne kobiety nigdy tak nie mowia, a tym zafalszowanym, to zawsze sie wyrwie, nawet przy dzieciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:59 a kto Ci nagadal, że jestem kulturalna??????????? hehehehehehehe.... nie jestem! i nie uzywaj przy mnie takich slow jak "nigdy" czy "zawsze" bo szybko obale Ci teorie takich sformulowan :))))))) kitek1 napisał(a): > kulturalne kobiety nigdy tak nie mowia, > a tym zafalszowanym, to zawsze sie wyrwie, > nawet przy dzieciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:00 juz nie bede wymienial jakich slow Ty masz przy mnie nie uzywac, bo mi przez gardlo nie przechodza:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:04 no to skąd bede wiedziec, że mam ich nie uzywac?????????? mow kitek!!!!!! miej to za soba:))) kitek1 napisał(a): > juz nie bede wymienial jakich slow Ty masz przy mnie nie uzywac, > bo mi przez gardlo nie przechodza:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:07 nigdy nie uzywaj przy mnie brzydkich slow, to bede z Toba na zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:09 o kurwa! kitek1 napisał(a): > nigdy nie uzywaj przy mnie brzydkich slow, > to bede z Toba na zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:10 zero buziaczkow-prozaczkow od jutra:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:11 to zanczy, że dzisiaj jeszcze beda, tak????? :))))) kitek1 napisał(a): > zero buziaczkow-prozaczkow od jutra:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:12 prozaczki sie lyka rano, a jak ja mam buziaczkowac na noc, sminke co tak brzydko mowi:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:13 zawsze mozna mi zatkac buzie :)))))))))) kitek1 napisał(a): > prozaczki sie lyka rano, > a jak ja mam buziaczkowac na noc, > sminke co tak brzydko mowi:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:14 czym ? buziaczkiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:15 łał łał łaaaaaaaaaaaaaaaaaaał!!!!!!!!!!!!!! jestes genialny Prozaczku :))))) kitek1 napisał(a): > czym ? > buziaczkiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:17 buzi to dasz:))) ale ojca innego szukasz dla swoich dzieci:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:18 od calowania jeszcze nikt w ciaże nie zaszedl! :) kitek1 napisał(a): > buzi to dasz:))) > ale ojca innego szukasz dla swoich dzieci:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:20 zalezy jak uczciwie sie kto caluje:( bo ja jak sie w buziakach zatrace, to czasami zachodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:21 Ty, kicia, lepiej nie zachodz bo z przychówkiem nikt Cie nie wezmie!!!!!! kitek1 napisał(a): > zalezy jak uczciwie sie kto caluje:( > bo ja jak sie w buziakach zatrace, to czasami zachodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:24 myslisz, ze az tak mi na tym braniu zalezy, wole fajny przychowek, niz wulgarna marude w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:25 na dokladke jestem jeszcze brzydka!!!!!!!! nie zapomnij o tym :)))))))))) kitek1 napisał(a): > myslisz, ze az tak mi na tym braniu zalezy, > wole fajny przychowek, niz wulgarna marude w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:29 wcale tak nie uwazam, ale tapetke zmienilem na wieze WCT, przed zwaleniem:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:38 uuuuuuuuuuuuuuuuu.........:(((((((((( nic nie szkodzi - i tak sie przed chwilą zakochalam! PA! kitek1 napisał(a): > wcale tak nie uwazam, > ale tapetke zmienilem na wieze WCT, przed zwaleniem:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 17:49 no to PA:( zadzwon jak Ci przejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 17:55 juz mi przeszlo Pierniczku :)))))) kitek1 napisał(a): > no to PA:( > zadzwon jak Ci przejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 17:56 tak czulem, ze to dlugo nie potrwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 17:59 wybacz kochanie - to wina hormonow!!!! ale Ty mnie tak zaniedbujesz.... kitek1 napisał(a): > tak czulem, > ze to dlugo nie potrwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:02 a w piatek przewidujesz nawrot tego uczucia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:03 a tam tak sobie tylko wygaduje! nie przejmuj sie :)))))) kitek1 napisał(a): > a w piatek przewidujesz nawrot tego uczucia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:04 no to kamyczek spadl mi z serca:) czasami jestes bardzo mila:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:06 wiem,kochanie,wiem:)))))))) kitek1 napisał(a): > no to kamyczek spadl mi z serca:) > czasami jestes bardzo mila:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:30 Mnie tam wszystko jedno. Byle bym się mogła ich doliczyć i żebym na ich tatusia mogła liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:39 Ty nie za duzo klas podstawowki skonczylas ze tak rwiesz sie do tego liczenia????? :))) rachunek prawdopodobienstwa zna????? dzieciakow ma byc tyle zeby w parkach grzecznie za raczki chodzily to nie trza bedzie liczyc! :) Gość portalu: Pom napisał(a): > Mnie tam wszystko jedno. Byle bym się mogła ich doliczyć i żebym na ich tatusia > > mogła liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:43 Klas pare, ale jam humanistka, wiec palców mam mało do liczenia.:) Jaka parka by stykała:) Dobrze by też było, żeby miała jednego tatusia.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:46 taaaaaaaaa.... tez mysle że jeden tatus w zupelnosci by styknął ale badzmy realistkami - kto ze mna wytrzyma tyle czasu???????????? :)))))))) Gość portalu: Pom napisał(a): > Klas pare, ale jam humanistka, wiec palców mam mało do liczenia.:) Jaka parka > by stykała:) Dobrze by też było, żeby miała jednego tatusia.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:51 Ten właściwy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:55 ale ja nie chce miec dzieci z uległym idiotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) Gość portalu: Pom napisał(a): > Ten właściwy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:58 He he:) Właściwy jest uległy idiota?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 16:00 tylko taki by ze mna wytrzymal! reszta jak mnie widzi, to od razu dostaje imperatyw od boga zeby sprowadzic mnie na droge cnoty i wcisnac w swoje kapcie!!!! Gość portalu: Pom napisał(a): > He he:) Właściwy jest uległy idiota?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 16:04 Wiem, wiem...:) Znam ten ból:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 16:08 dlatego postanowilam skupic sie na dzieciach i wyrzec sie uciech doczesnych!!!! chlip chlip chlip......... tylko materialu trza poszukac - stara sie robie, brzydne w postepie geometrycznym! Gość portalu: Pom napisał(a): > Wiem, wiem...:) Znam ten ból:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 15:58 zeby klal i mial kase:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: sminka chce z bogatym menelem.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 16:01 Nie spełniasz Kitku wymagań?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:02 za ladnie mowie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:03 nie placz kitek! na poczatek możesz zaczac kląc - może z litosci ktos sypnie kasą zebys zamknął gebe :)))))) kitek1 napisał(a): > za ladnie mowie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:10 bo to sknera jest! Pewnie nawet na pampersy by sknerzyl i balie ustawil na srodku chalupy żebym rece po lokcie sobie urobila i na reumatyzm umarla w kwiecie wieku!!! Gość portalu: Pom napisał(a): > Nie spełniasz Kitku wymagań?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:16 qde, numer visy jej podalem, a ta ze sie z tym obchodzic nie umie, to mnie teraz sknera nazywa:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:02 a co ??? lepszy taki co i tego nie i tego nie?????? hihihihihi....... chyba skoncze jak tasiemiec - 100% monogamii:))))) kitek1 napisał(a): > zeby klal i mial kase:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:30 ale masz gospodarkę rolną czy bardziej w haftach? bo pierwsze to syn, a drugie córa się opyla lepiej PS jezu, ktoś tu z zapachem obiadu się wygłupia w okolicy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:33 Właśnie otworzyłam słoik z gołąbkami:) Ale taki ze sklepu, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 16:08 lecz zemdlał obiad podając, bo z kaczki zrobił się zając Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi XP :))) 13.03.02, 16:12 kurcze blade kurcze blade i ze sciany porwal szpade! a jak dziadek porwal szpade to nie trudno o wypadek :)))) pamietasz to?????? Gość portalu: xp napisał(a): > lecz zemdlał obiad podając, bo z kaczki zrobił się zając Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:40 no nie moge!!!!!!!!! my tu o plemnikach i zygotach a ten o żarciu!!!! :)) Gość portalu: xp napisał(a): > ale masz gospodarkę rolną > czy bardziej w haftach? > bo pierwsze to syn, a drugie córa > się opyla lepiej > PS > jezu, ktoś tu z zapachem obiadu się wygłupia w okolicy :( Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: czy lepiej 13.03.02, 16:32 Gość portalu: Pom napisał(a): > Kobiety sa lepszym tworem natury, nie wykolejają się tak szybko.:) moja krew:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 15:46 a jak tatus bedzie sentymentalny to na drugie dacie mu Szarik??????? aniela_ napisał(a): > to czy moglby miec na imie Bigbrader? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:49 albo Hans. bo brunera nikt nie polubi przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 15:51 a jak trafi sie jeszcze coreczka to dacie jej Sztedke i beda ryczec na siebie: "Haaaaaaaaaaaaaaaaaans!!!!!!! jestes bez szans!!!!!!!!!! Sztedke ma żyletke!!!!!!!!" aniela_ napisał(a): > albo Hans. bo brunera nikt nie polubi przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:53 aha to bedzie w nich rozwijac kreatywnosc. tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 15:57 nie daj boże tylko żeby aktorami chcialy zostac!!! już ja bym im dala!!!! amatorzy falowania cholerci a jasna!!! do kata od razu i po kieszonkowym - pamietaj:))) aniela_ napisał(a): > aha to bedzie w nich rozwijac kreatywnosc. tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:59 aha nene ku swietlanej przyszlosci ich popychac bede. nie tej z zachodami slonca i flamingami na horyzoncie, bynajmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 16:06 utworz im fundusz powierniczy na konto przyszlej beatyfikacji!!! to kosztuje, ale chyba nie poskąpisz dzieciakom na swietlana przyszlosc, rownież pozagrobowa??????:)))) aniela_ napisał(a): > aha nene ku swietlanej przyszlosci ich popychac bede. nie tej z zachodami > slonca i flamingami na horyzoncie, bynajmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: czy lepiej 13.03.02, 16:30 najlepiej kotka. aniela_ napisał(a): > mieć córkę czy syna? bo nie wiem. moze ktos ma doswiadczenie i zdanie wyrobione > > an temat ? > a. rozdarta Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czy lepiej 13.03.02, 16:39 znaczy sie córeczke, tak????? messja napisał(a): > najlepiej kotka. > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: czy lepiej 13.03.02, 16:42 jasmina_tdi napisał(a): > znaczy sie córeczke, tak????? > > messja napisał(a): > > > najlepiej kotka. > > mozna tez kotka nazwac np.: coreczka... dlaczego nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś