Dodaj do ulubionych

czy lepiej

13.03.02, 11:58
mieć córkę czy syna? bo nie wiem. moze ktos ma doswiadczenie i zdanie wyrobione
an temat ?
a. rozdarta
Obserwuj wątek
    • yess Re: czy lepiej 13.03.02, 11:59
      chyba najlepiej jedno i drugie :)
      • aniela_ Re: czy lepiej 13.03.02, 11:59
        albo ani jednego ani drugiego? :) nene odpowiedzi wymijające to są. a
        japoważnie pytam. pregnieniem wiedzy powodowana.
        • mario2 Re: czy lepiej 13.03.02, 12:00
          mam 8 letnia corke, obecnie pracuje nad synem. Ale gdy bedzie 2 corka nie bede
          narzekal!
        • Gość: gero Re: czy lepiej IP: *.mcps.com 13.03.02, 12:01
          Empirycznie musisz dojść do tego, czyli spaw sobie najpierw jedno potem drugie
          i spawdz które lepsze.
      • kitek1 ja wole coreczki.......... 13.03.02, 12:00
        nie sikaja na deseczke:)
    • Gość: Rayoff Re: czy lepiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 12:04
      Najlepiej miec syna. Najlepiej takiego jak ja :)))))))
      • yess Re: czy lepiej 13.03.02, 12:08
        taki syn ja ty to skarb :)
        • Gość: mathilda Re: a taka cora IP: *.pbk.pl / 10.0.102.* 13.03.02, 13:26
          jak ja to jak dwa skarby! albo jak super-hiper skarb! albo jak siedem cudow
          swiata!;)))
          • kitek1 moja babcia, to faktycznie skarb......... 13.03.02, 15:10
            tylko po co sie tak popisuje,
            tym ze z banku nadaje:(
            • mathildae Re: moja babcia, to faktycznie skarb......... 13.03.02, 15:14
              cicho, wnusiu... cynk dostalam, ze skarbiec bankowy pelen i pozyczam wlasnie
              sobie na drobne wydatki;)

kitek1 napisał(a):

> tylko po co sie tak popisuje,
              > tym ze z banku nadaje:(

• kitek1 kocham Cie Babciu............... 13.03.02, 15:16
                a tak po cichutku,
                to pamietaj o mnie:)))
                • mathildae Re: kocham Cie Babciu............... 13.03.02, 15:21
                  o cholera!
                  sztabka zlota mi wmysknela z reki;)
                  czy Ty, wnusiu, nie moglbys zaczekac z tym wyznaniem, az odejde od skarbca na
                  bezpieczna odleglosc?!
                  a tak, gaz do dechy i nie sciagaj jeszcze tych moich rajstop z glowy (no co? nie
                  mialam kominiarki) az Ci powiem, ze mozna;)))

kitek1 napisał(a):

> a tak po cichutku,
                  > to pamietaj o mnie:)))

• kitek1 Re: kocham Cie Babciu............... 13.03.02, 15:24
                    jak bedzie mozna,
                    to rajstopki tez z Babci zdejme,
                    i bedziemy sie taplac w mamonie:)))
    • Gość: aniela Re: czy lepiej IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 13:34
      i wciąż nei wiem co lepsze..
      • leopard Re: czy lepiej 13.03.02, 14:28
        Ten temat można drążyć w nieskończoność. Nie można przecież powiedzieć które
        dziecko jest lepsze a które nie. Jak już będzie, to zrozumiesz o co właściwie
        chodzi, i sama sobie odpowiesz. Teraz skieruj cały swój wysiłek myślowy na to,
        czy ten tatuś lepszy czy może inny.
      • Gość: Pom Re: czy lepiej IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:30
        Kobiety sa lepszym tworem natury, nie wykolejają się tak szybko.:)
        • Gość: aniela Re: czy lepiej IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 14:55
          dzieci rodzi się niewłaściwym tatusiom od zawsze. co wychodzi po latach i tak
          powstaje literatura przez duże L ;)
          • Gość: leopard Re: czy lepiej IP: 195.117.142.* 13.03.02, 15:00
            Czy przemawia przez Ciebie doświadczenie czy tylko tak przypuszczasz??
            Używanie słowa "zawsze" może być tak samo niebezpieczne jak np."nigdy",
            czy "wszystko".
            • Gość: aniela Re: czy lepiej IP: *.mst.gov.pl 13.03.02, 15:05
              wiedza zaczerpnięta z magazynow kolorowych przeze mnie przemawia. listy od
              czytelniczek są niewysychającym zrodlem takiej wiedzy.
              • Gość: leopard Re: czy lepiej IP: 195.117.142.* 13.03.02, 15:19
                Dobra rada, to co czytasz w tych kolorowych pisemkach to wyssane z palca
                bzdury. Prawda bywa tak różna, że nie podlega żadnym schematom. I tak górę
                biorą uczucia nad chłodnym rozsądkiem. Zawsze możesz związać się z
                bandziorkowatym zazdrośnikiem albo ciepłym i tolerancyjnym domatorem. Symptomy
                pojawiają się już wcześnie, ale nie przyjmujemy złych rzeczy do wiadomości "bo
                może się zmieni - a przecież jest taki piękny...". To loteria, ale są wygrani.
                I tyle o "przyszłych" tatusiach.
              • jasmina_tdi A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:21
                co beda miec w majtkach! Problem w tym, że kwestia tatusia pozostaje mi nie obojetna, i jak tak dalej pojdzie, to wcale sie
                nie rozmnoże :))))))))))
                • kitek1 Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:26
                  ja bym byl fajnym tatusiem,
                  ale ja wole coreczki:)
                  • jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:30
                    tak - tryb warunkowy jest tu jak najbardziej wskazany :)))))))

kitek1 napisał(a):

> ja bym byl fajnym tatusiem,
                    > ale ja wole coreczki:)

• kitek1 jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:34
                      a jakie sa warunki:)
                      • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:38
                        sprzyjajace :)))) podaj mi pin kod do swojej Visa to wnikniemy w szczegoly :)))))))

kitek1 napisał(a):

> a jakie sa warunki:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:38
                          4532:)
                          • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:41
                            haslo!

kitek1 napisał(a):

> 4532:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:42
                              jakie haslo?
                              ja do bankomatu nic nie gadam:(
                              • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:44
                                haslo do banku!!!!! w bankomacie dzienny limit wynosi max 1500PLN!!!! tatus cholera jasna sie znalazl!;)

kitek1 napisał(a):

> jakie haslo?
                                > ja do bankomatu nic nie gadam:(

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:46
                                  w banku tez nie chca zadnego hasla,
                                  VIP-em jestem i daja mi co chce:)
                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:48
                                    to znaczy, że VIPierdolili Cie ostatnio od okienka??? np jak ty sie chcesz ze mna rozmnazac jak funduszy nie masz??????
                                    dzieci kosztuja, a juz zwlaszcza MOJE dzieci:))))))

kitek1 napisał(a):

> w banku tez nie chca zadnego hasla,
                                    > VIP-em jestem i daja mi co chce:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:50
                                      oj sminko, jak Ty sie masz tak przy naszych dzieciach wyrazac,
                                      to faktycznie chyba dam sobie siana, a innych bede ostrzegal !!!
                                      • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:54
                                        no daj spokoj!!! przy dzieciach nie bede mowic takich wyrazów :)))))) i nie radze Ci zniechecac innych!!!

kitek1 napisał(a):

> oj sminko, jak Ty sie masz tak przy naszych dzieciach wyrazac,
                                        > to faktycznie chyba dam sobie siana, a innych bede ostrzegal !!!

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:56
                                          kulturalne kobiety nigdy tak nie mowia,
                                          a tym zafalszowanym, to zawsze sie wyrwie,
                                          nawet przy dzieciach:)
                                          • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 15:59
                                            a kto Ci nagadal, że jestem kulturalna??????????? hehehehehehehe.... nie jestem! i nie uzywaj przy mnie takich slow jak
                                            "nigdy" czy "zawsze" bo szybko obale Ci teorie takich sformulowan :)))))))

kitek1 napisał(a):

> kulturalne kobiety nigdy tak nie mowia,
                                            > a tym zafalszowanym, to zawsze sie wyrwie,
                                            > nawet przy dzieciach:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:00
                                              juz nie bede wymienial jakich slow Ty masz przy mnie nie uzywac,
                                              bo mi przez gardlo nie przechodza:(
                                              • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:04
                                                no to skąd bede wiedziec, że mam ich nie uzywac?????????? mow kitek!!!!!! miej to za soba:)))

kitek1 napisał(a):

> juz nie bede wymienial jakich slow Ty masz przy mnie nie uzywac,
                                                > bo mi przez gardlo nie przechodza:(

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:07
                                                  nigdy nie uzywaj przy mnie brzydkich slow,
                                                  to bede z Toba na zawsze:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:09
                                                    o kurwa!

kitek1 napisał(a):

> nigdy nie uzywaj przy mnie brzydkich slow,
                                                    > to bede z Toba na zawsze:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:10
                                                    zero buziaczkow-prozaczkow od jutra:(((
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:11
                                                    to zanczy, że dzisiaj jeszcze beda, tak????? :)))))

kitek1 napisał(a):

> zero buziaczkow-prozaczkow od jutra:(((

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:12
                                                    prozaczki sie lyka rano,
                                                    a jak ja mam buziaczkowac na noc,
                                                    sminke co tak brzydko mowi:(
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:13
                                                    zawsze mozna mi zatkac buzie :))))))))))

kitek1 napisał(a):

> prozaczki sie lyka rano,
                                                    > a jak ja mam buziaczkowac na noc,
                                                    > sminke co tak brzydko mowi:(

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:14
                                                    czym ?
                                                    buziaczkiem:))))
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:15
                                                    łał łał łaaaaaaaaaaaaaaaaaaał!!!!!!!!!!!!!! jestes genialny Prozaczku :)))))

kitek1 napisał(a):

> czym ?
                                                    > buziaczkiem:))))

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:17
                                                    buzi to dasz:)))
                                                    ale ojca innego szukasz dla swoich dzieci:(((
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:18
                                                    od calowania jeszcze nikt w ciaże nie zaszedl! :)

kitek1 napisał(a):

> buzi to dasz:)))
                                                    > ale ojca innego szukasz dla swoich dzieci:(((

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:20
                                                    zalezy jak uczciwie sie kto caluje:(
                                                    bo ja jak sie w buziakach zatrace, to czasami zachodze:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:21
                                                    Ty, kicia, lepiej nie zachodz bo z przychówkiem nikt Cie nie wezmie!!!!!!

kitek1 napisał(a):

> zalezy jak uczciwie sie kto caluje:(
                                                    > bo ja jak sie w buziakach zatrace, to czasami zachodze:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:24
                                                    myslisz, ze az tak mi na tym braniu zalezy,
                                                    wole fajny przychowek, niz wulgarna marude w domu:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:25
                                                    na dokladke jestem jeszcze brzydka!!!!!!!! nie zapomnij o tym :))))))))))

kitek1 napisał(a):

> myslisz, ze az tak mi na tym braniu zalezy,
                                                    > wole fajny przychowek, niz wulgarna marude w domu:)

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:29
                                                    wcale tak nie uwazam,
                                                    ale tapetke zmienilem na wieze WCT, przed zwaleniem:(
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 16:38
                                                    uuuuuuuuuuuuuuuuu.........:(((((((((( nic nie szkodzi - i tak sie przed chwilą zakochalam! PA!

kitek1 napisał(a):

> wcale tak nie uwazam,
                                                    > ale tapetke zmienilem na wieze WCT, przed zwaleniem:(

• kitek1 Re: jasminko-przyszla matko polko................ 13.03.02, 17:49
                                                    no to PA:(
                                                    zadzwon jak Ci przejdzie:)
                                                  • jasmina_tdi drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 17:55
                                                    juz mi przeszlo Pierniczku :))))))

kitek1 napisał(a):

> no to PA:(
                                                    > zadzwon jak Ci przejdzie:)

• kitek1 Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 17:56
                                                    tak czulem,
                                                    ze to dlugo nie potrwa:)))
                                                  • jasmina_tdi Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 17:59
                                                    wybacz kochanie - to wina hormonow!!!! ale Ty mnie tak zaniedbujesz....

kitek1 napisał(a):

> tak czulem,
                                                    > ze to dlugo nie potrwa:)))

• kitek1 Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:02
                                                    a w piatek przewidujesz nawrot tego uczucia:(((
                                                  • jasmina_tdi Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:03
                                                    a tam tak sobie tylko wygaduje! nie przejmuj sie :))))))

kitek1 napisał(a):

> a w piatek przewidujesz nawrot tego uczucia:(((

• kitek1 Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:04
                                                    no to kamyczek spadl mi z serca:)
                                                    czasami jestes bardzo mila:))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryn 13.03.02, 18:06
                                                    wiem,kochanie,wiem:))))))))

kitek1 napisał(a):

> no to kamyczek spadl mi z serca:)
                                                    > czasami jestes bardzo mila:))))))

• Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:30
                    Mnie tam wszystko jedno. Byle bym się mogła ich doliczyć i żebym na ich tatusia
                    mogła liczyć.
                    • jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:39
                      Ty nie za duzo klas podstawowki skonczylas ze tak rwiesz sie do tego liczenia????? :))) rachunek prawdopodobienstwa
                      zna????? dzieciakow ma byc tyle zeby w parkach grzecznie za raczki chodzily to nie trza bedzie liczyc! :)

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Mnie tam wszystko jedno. Byle bym się mogła ich doliczyć i żebym na ich tatusia
                      >
                      > mogła liczyć.

• Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:43
                        Klas pare, ale jam humanistka, wiec palców mam mało do liczenia.:) Jaka parka
                        by stykała:) Dobrze by też było, żeby miała jednego tatusia.:))
                        • jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:46
                          taaaaaaaaa.... tez mysle że jeden tatus w zupelnosci by styknął ale badzmy realistkami - kto ze mna wytrzyma tyle
                          czasu???????????? :))))))))

> Klas pare, ale jam humanistka, wiec palców mam mało do liczenia.:) Jaka parka
                          > by stykała:) Dobrze by też było, żeby miała jednego tatusia.:))

• Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:51
                            Ten właściwy.:)
                            • jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:55
                              ale ja nie chce miec dzieci z uległym idiotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))

> Ten właściwy.:)

• Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:58
                                He he:) Właściwy jest uległy idiota?:)
                                • jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 16:00
                                  tylko taki by ze mna wytrzymal! reszta jak mnie widzi, to od razu dostaje imperatyw od boga zeby sprowadzic mnie na droge
                                  cnoty i wcisnac w swoje kapcie!!!!

> He he:) Właściwy jest uległy idiota?:)

• Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 16:04
                                    Wiem, wiem...:) Znam ten ból:)
                                    • jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 16:08
                                      dlatego postanowilam skupic sie na dzieciach i wyrzec sie uciech doczesnych!!!! chlip chlip chlip......... tylko materialu trza
                                      poszukac - stara sie robie, brzydne w postepie geometrycznym!

> Wiem, wiem...:) Znam ten ból:)

• kitek1 sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 15:58
                                zeby klal i mial kase:)
                                • Gość: Pom Re: sminka chce z bogatym menelem.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 16:01
                                  Nie spełniasz Kitku wymagań?:))
                                  • kitek1 Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:02
                                    za ladnie mowie:(((
                                    • jasmina_tdi Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:03
                                      nie placz kitek! na poczatek możesz zaczac kląc - może z litosci ktos sypnie kasą zebys zamknął gebe :))))))

kitek1 napisał(a):

> za ladnie mowie:(((

• jasmina_tdi Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:10
                                    bo to sknera jest! Pewnie nawet na pampersy by sknerzyl i balie ustawil na srodku chalupy żebym rece po lokcie sobie urobila i
                                    na reumatyzm umarla w kwiecie wieku!!!

> Nie spełniasz Kitku wymagań?:))

• kitek1 Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:16
                                      qde, numer visy jej podalem,
                                      a ta ze sie z tym obchodzic nie umie,
                                      to mnie teraz sknera nazywa:(
                                • jasmina_tdi Re: sminka chce z bogatym menelem.......... 13.03.02, 16:02
                                  a co ??? lepszy taki co i tego nie i tego nie?????? hihihihihi....... chyba skoncze jak tasiemiec - 100% monogamii:)))))

kitek1 napisał(a):

> zeby klal i mial kase:)

• Gość: xp Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:30
                  ale masz gospodarkę rolną
                  czy bardziej w haftach?
                  bo pierwsze to syn, a drugie córa
                  się opyla lepiej
                  PS
                  jezu, ktoś tu z zapachem obiadu się wygłupia w okolicy :(
                  • Gość: Pom Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 15:33
                    Właśnie otworzyłam słoik z gołąbkami:) Ale taki ze sklepu, zobaczymy co z tego
                    wyjdzie.
                    • Gość: xp Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 16:08
                      lecz zemdlał obiad podając, bo z kaczki zrobił się zając
                      • jasmina_tdi XP :))) 13.03.02, 16:12
                        kurcze blade
                        kurcze blade
                        i ze sciany porwal szpade!
                        a jak dziadek
                        porwal szpade
                        to nie trudno
                        o wypadek :))))

pamietasz to??????

Gość portalu: xp napisał(a):

> lecz zemdlał obiad podając, bo z kaczki zrobił się zając

• jasmina_tdi Re: A JA CHCE MIEC DUZO DZIECI I WSZYSTKO MI JEDNO 13.03.02, 15:40
                    no nie moge!!!!!!!!! my tu o plemnikach i zygotach a ten o żarciu!!!! :))

Gość portalu: xp napisał(a):

> ale masz gospodarkę rolną
                    > czy bardziej w haftach?
                    > bo pierwsze to syn, a drugie córa
                    > się opyla lepiej
                    > PS
                    > jezu, ktoś tu z zapachem obiadu się wygłupia w okolicy :(

• messja Re: czy lepiej 13.03.02, 16:32

> Kobiety sa lepszym tworem natury, nie wykolejają się tak szybko.:)

moja krew:))
    • aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:43
      to czy moglby miec na imie Bigbrader?
      • jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 15:46
        a jak tatus bedzie sentymentalny to na drugie dacie mu Szarik???????

aniela_ napisał(a):

> to czy moglby miec na imie Bigbrader?

• aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:49
          albo Hans. bo brunera nikt nie polubi przeciez.
          • jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 15:51
            a jak trafi sie jeszcze coreczka to dacie jej Sztedke i beda ryczec na siebie: "Haaaaaaaaaaaaaaaaaans!!!!!!! jestes bez
            szans!!!!!!!!!! Sztedke ma żyletke!!!!!!!!"

aniela_ napisał(a):

> albo Hans. bo brunera nikt nie polubi przeciez.

• aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:53
              aha to bedzie w nich rozwijac kreatywnosc. tak mysle.
              • jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 15:57
                nie daj boże tylko żeby aktorami chcialy zostac!!! już ja bym im dala!!!! amatorzy falowania cholerci a jasna!!! do kata od razu i
                po kieszonkowym - pamietaj:)))

aniela_ napisał(a):

> aha to bedzie w nich rozwijac kreatywnosc. tak mysle.

• aniela_ Re: a jesli syn 13.03.02, 15:59
                  aha nene ku swietlanej przyszlosci ich popychac bede. nie tej z zachodami
                  slonca i flamingami na horyzoncie, bynajmniej :)
                  • jasmina_tdi Re: a jesli syn 13.03.02, 16:06
                    utworz im fundusz powierniczy na konto przyszlej beatyfikacji!!! to kosztuje, ale chyba nie poskąpisz dzieciakom na swietlana
                    przyszlosc, rownież pozagrobowa??????:))))

aniela_ napisał(a):

> aha nene ku swietlanej przyszlosci ich popychac bede. nie tej z zachodami
                    > slonca i flamingami na horyzoncie, bynajmniej :)

• messja Re: czy lepiej 13.03.02, 16:30
      najlepiej kotka.

aniela_ napisał(a):

> mieć córkę czy syna? bo nie wiem. moze ktos ma doswiadczenie i zdanie wyrobione
      >
      > an temat ?
      > a. rozdarta

• jasmina_tdi Re: czy lepiej 13.03.02, 16:39
        znaczy sie córeczke, tak?????

messja napisał(a):

> najlepiej kotka.
        >
        • messja Re: czy lepiej 13.03.02, 16:42
          jasmina_tdi napisał(a):

> znaczy sie córeczke, tak?????
          >
          > messja napisał(a):
          >
          > > najlepiej kotka.
          > >

mozna tez kotka nazwac np.: coreczka... dlaczego nie...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka