Dodaj do ulubionych

Szukam sponsora !

02.06.12, 17:47
...na wywiezienie mnie ,może na bezludną wyspę ~tylko~ na czas EURO.
Obiecuję,że w tym czasie będę grzeczna i gadać nie będę ;)
Obserwuj wątek
    • iwona334 Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 14:20
      a najdrozszego nie mozesz poprosic, zeby Cie wyslal poleconym na Kanary ?
      • leziox Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 16:24
        Nie,nie moze poprosic z przyczyn od niej niezaleznych :)
        Girlaska-Laska!Miejsce w piwnicy mam wolne.Nawet materac tam mam.Sporo kartonow,mozna sie przykryc.I nie chce za to ani grosza,nawet dupci nie chce.Tylko z racji ze bede mial wylaczony telewizor podczas meczów,to chcialbym z kims pogadac.
        • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 18:06
          Czyli będę mogła mówić ?
          To może jaką flaszkę przywlekę,co?
      • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 18:07
        iwona334 napisała:

> a najdrozszego nie mozesz poprosic, zeby Cie wyslal poleconym na Kanary ?

Gdyby mógł to bym się tu nie prosiła,prawda?
        • iwona334 Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 18:21
          girl_32 napisała:
          Gdyby mógł to bym się tu nie prosiła,prawda?

ja to bym sie wstydzila tak po obcych po prosbie chodzic...
          - bo tutejsze swojaki to rodziny pozakladaly i miast siedziec w necie - to w glowach im kupki i zupki.

a nie mozesz sie tak ubrac przelotnie i puscic sie w dluga ?
          news.o.pl/2011/03/31/przelotnie-slaski-teatr-tanca-bytom/przelotnie-slaski-teatr-tanca-2011-03-29/
          • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 18:26
            Nie nie mogę,bo za daleko ten Śląsk .....
            Grzecznie poczekam,może jeszcze się kto do czwartku zgłosi ;)
            • leziox Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 19:18
              A skad Iwonka wiesz ze ona tu po obcych szuka?Toz tu wszyscy sami swoi.To ze na innych forach wielu wystepuje pod zmienionymi nickami,nie oznacza wcale,ze gada sie z obcymi.
              • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 03.06.12, 19:36
                Przecie Ty nie obcy Lezio,Ty jak brat :D
                • leziox Re: Szukam sponsora ! 04.06.12, 13:37
                  Ale ja i tak mialem co innego na mysli,pomijajac czy ja obcy czy niekoniecznie.
                  • black-sandra Re: Szukam sponsora ! 04.06.12, 22:36
                    wiesz , że zawsze mój dom stoi dla Ciebie otworem , więc wpadaj nawet bez pukania :)
                    • leziox Re: Szukam sponsora ! 05.06.12, 12:16
                      Odezwala sie ta,co mieszka na koncu swiata i do ktorej trudniej trafic niz na Mount Everest...
                      Przeciez zanim Girlaska do ciebie dojedzie,to sie w swiecie trzy razy zagubi,Ziemie dookola objedzie i tez nie trafi...
                      • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 05.06.12, 22:09
                        A właśnie,że trafi....! Czarna,może być połowa sierpnia?
                        • black-sandra Re: Szukam sponsora ! 06.06.12, 18:07
                          Jasne , będę już wtedy w domku po powrocie z Twoich stron :)
                          zapraszam serdecznie , nawet wyjadę po Ciebie na dworca :)_
                          • maly.jasio Re: Szukam sponsora ! 06.06.12, 18:11
                            black-sandra napisała:
                            zapraszam serdecznie , nawet wyjadę po Ciebie na dworca :)

a mnie to nie mogla bys tez zaprosic ?
                            bo ja to nawet wiem - jak sie na idiote wychodzi.
                            • black-sandra Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 16:26
                              Jasko wpadaj również , rozrywka zawsze mile widziana :D ale po Ciebie na dworca już nie wyjadę :)
                              • leziox Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 18:23
                                Po niego to nie wyjezdzaj,bo to mnie obiecalas ze po mnie wyjedziesz,to chyba jasne,nie?
                                • black-sandra Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 20:38
                                  A ta obietnica pod wpływem alkoholu też się liczy ? bo wiesz ja nic nie pamiętam :)
                                  • leziox Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 21:39
                                    Gdybys nie byla przypadkiem pod wplywem alkoholu,to by sie nie liczylo,ale ze jestes pod wplywem alkoholu ciagle,to obietnice skladane "pod wplywem"sá jak najbardziej wiazáce.
                                    • black-sandra Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 21:44
                                      a skąd wiesz , że ja ciągle jestem pod wpływem alkoholu ?
                                      • leziox Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 23:11
                                        No toz sama zawsze mi to mowisz :)
                                        • black-sandra Re: Szukam sponsora ! 09.06.12, 23:13
                                          kurde ja chyba jaka amnezję mam no nic a nic nie pamiętam no :)
                                          dobra , przyznam się , dzisiaj nic a nic nie piłam :)
                            • maly.jasio ale gdzie to jezd. ? 09.06.12, 20:54
                              Bo na GB to sie pisze
                              ale na Australie i US - to juz nie.
                              • black-sandra Re: ale gdzie to jezd. ? 09.06.12, 21:08
                                A co powiesz na PL ?
                                • maly.jasio Re: ale gdzie to jezd. ? 10.06.12, 16:04
                                  Nigdy bym nie pomyslal, ze tam black sandry mieszkaja. sie porobilo.

ten gugel mnie oszukal:
                                  www.freakingnews.com/Black-Sandra-Bernhard-Pictures-83562.asp
                                  • black-sandra Re: ale gdzie to jezd. ? 10.06.12, 16:46
                                    No patrz , już nikomu nie można ufać .
                                    • leziox Re: ale gdzie to jezd. ? 10.06.12, 18:02
                                      Ty,patrz Czarna,niektorzy tutaj to mysla ze ty wygladasz jak taka z przerazajacego horroru...
                                      • girl_32 Re: ale gdzie to jezd. ? 10.06.12, 18:49
                                        A może myślą,że ona z czarnego lądu jest ;)
                                        • black-sandra Re: ale gdzie to jezd. ? 10.06.12, 19:32
                                          a niech sobie myślą , przecież im nie zabronię :)
                                          • wuja77 Re: ale gdzie to jezd. ? 21.06.12, 23:51
                                            jak to gdzie na www.towarzyski24.pl
    • pistolett38 Re: Szukam sponsora ! 19.06.12, 21:16
      :)
      • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 20.06.12, 10:38
        A witaj Pistolet. Jak tam u Ciebie? :)
        • pistolett38 Re: Szukam sponsora ! 06.07.12, 07:12
          kręci się :)
    • wymagajacyfacet Re: Szukam sponsora ! 06.12.12, 12:18
      czesc, skad jestes moze sie spotkamy?
      • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 13.12.12, 21:32
        No ,ale Ty wymagający jesteś i ja również więc ....;)
    • no_okki Re: Szukam sponsora ! 08.12.12, 14:35
      = Ato ciekawe ;)
      • girl_32 Re: Szukam sponsora ! 13.12.12, 21:32
        Prawda?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka