artgo75 03.06.12, 23:12 Witam! Chetnie nawiaze kontakt z dziewczynom bi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt Re: dziewczyna bi:) 03.06.12, 23:52 artgo75 napisał(a): Witam! Chetnie nawiaze kontakt z dziewczynom bi:) tez bym chcial. zwlaszcza, gdy przyprowadzi kolezanke. gdy bedziesz mial nadmiar - to sprzedaj co nie co. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: dziewczyna bi:) 04.06.12, 13:40 Ja moge nawet dac stówke.Na rozgrzanie atmosfery.I nawet winko kupic moge,za jakies 7,95 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt No to teraz sie nie dziwie. 05.06.12, 14:53 Jakbys mi ten tekst z ust wyjal. spojrzalem na Twoj profil i tez bym sie pod nim podpisal, z ta tylko roznica, ze ja ide do roboty dopiero wtedy, gdy mam debet na koncie i dostaje upomnienie z banku, zebym go wyrownal. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: dziewczyna bi:) 07.06.12, 16:14 facettt napisał: > tez bym chcial. > zwlaszcza, gdy przyprowadzi kolezanke. > gdy bedziesz mial nadmiar - to sprzedaj co nie co. Zgłaszam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: dziewczyna bi:) 08.06.12, 14:31 i.am.girl napisała: Zgłaszam się :) ale jako ta "bi" - czy jako jej kolezanka ? (w obu wypadkach nie zglaszam sprzeciwu, a pytam tylko dlatego - coby dokladniej wiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
artgo75 Re: dziewczyna bi:) 08.06.12, 23:51 stowke wydaj na przysmak obwiesia,kup sobie tanie winko:)jak pisze chodzi mi o kontakt z dziewczynami bi a jak sadze Ty i ten drugi plci,manier oraz zachowania raczej nie zamierzacie zmienic?:)wiec panowie poszukajcie taniej rozrywki w innym miejscu:)zegnam:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: dziewczyna bi:) 09.06.12, 14:06 a) ale mi Ci w niczym nie przeszkadzamy, a pracowicie podbijamy Ci watek, wiec powinienes byc nam wdzieczny :))) b) nie mamy nic przeciw Tobie, ani przeciw kobietom "bi". Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: dziewczyna bi:) 09.06.12, 18:25 Gdzie my szukamy rozrywki,to nasza sprawa.Skoro piszesz na forum publicznym,to licz sie z tym,ze kazdy ma prawo sie wypowiedziec na watku przez ciebie zalozonym. A co do szukania taniej rozrywki-to niby my jej szukamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt leziox - mam dla ciebie dobra wiadomosc :) 09.06.12, 18:53 leziox napisał: > A co do szukania taniej rozrywki - to niby my jej szukamy?! nawet , gdybys byl "bi" - tobym cie nie chcial :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox - mam dla ciebie dobra wiadomosc :) 09.06.12, 21:38 No dobra,ale browara mozemy zawsze razem wypic i wcale nie musimy po ósmym mowic ze sie kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś