Dodaj do ulubionych

poszukuję przyjaciela

24.06.12, 22:01
do tańca i do różańca. Na początku jednak do długich maili, rozmów itd. Wiem, że trudno znaleźć kogoś takiego, bo nikomu nie chce się pisać, "strata czasu". Gdyby jednak komuś się chciało, to zapraszam. Wyznaję zasadę, że w facecie najseksowniejszy jest jego mózg, intelekt.
Mam 38 lat, mieszkam w Poznaniu, wychowuję 9,5-letnią córkę. Z ex-em mam poprawne układy.
Obserwuj wątek
    • pako333 Re: poszukuję przyjaciela 25.06.12, 07:10
      witaj, bardzo konkretnie i sensownie to napisałaś, proszę odezwij się: pako333@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • sk1200 Re: poszukuję przyjaciela 20.07.12, 19:43
      jagoda2 napisała:

> do tańca i do różańca. Na początku jednak do długich maili, rozmów itd. Wiem, ż
      > e trudno znaleźć kogoś takiego, bo nikomu nie chce się pisać, "strata czasu". G
      > dyby jednak komuś się chciało, to zapraszam. Wyznaję zasadę, że w facecie najse
      > ksowniejszy jest jego mózg, intelekt.
      > Mam 38 lat, mieszkam w Poznaniu, wychowuję 9,5-letnią córkę. Z ex-em mam popraw
      > ne układy.
      to nawijaj Jagódko ,mam na imię Sławek
      • sk1200 Re: poszukuję przyjaciela 20.07.12, 19:48
        co porabiasz dzisiaj?
    • lled Re: poszukuję przyjaciela 24.07.12, 21:58
      gdybys nie napisala o eksie to bym sie skusil :)
    • piotrwaldek2 Re: poszukuję przyjaciela 15.08.12, 13:38
      witaj mam na imie piotr 39lat i mam kochana coreczke 8 latke po rozwodzie nie potrafie sie odnalesc zadna kobieta mi nie pasuje wiec zaczolem szukac przyjazni a jak bym zanalazl kobiete wlasnie z dzieckiem w wieku 7-10 lat byloby super strszanie lubimy podrozowac gdzies wyjezdzac chetnie pogadam moj meil piotrwaldek38@wp.pl pozdrawiam
    • krokodylek1307 Re: poszukuję przyjaciela 26.08.12, 18:59
      :)_ Powodzonka Jagodko;)............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka