screen 21.09.09, 16:52 " jakie cechy wpływają na kształt Ziemi ? " oto pytanie no zaraz będziecie na mnie najeżdżać że to takie łatwe i w ogóle.może dla was dla mnie nie.mieliśmy zupełnie co innego na lekcji nic o naszej planecie. proszę pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: geografia ? 21.09.09, 17:16 1.spłaszczenie biegunów co tam jeszcze... mialam to rok temu i niezbyt pamietam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: geografia ? 21.09.09, 17:42 a podręcznik? ;x czasem zadaje się zadania do następnej lekcji, i trzeba z niego skorzystać. wybuchy wulkanów, wietrzenie skał, kwaśnie opady, temperatura? tak mi się pamięta, lecz się tym nie sugeruj. geografii nie lubię za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: geografia ? 21.09.09, 17:56 www.sciaga.pl/tekst/84140-85-czynniki_ksztaltujace_powierzchnie_ziemi 10sec. w google :p Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: geografia ? 21.09.09, 21:20 dzięki dziewczyny naprawdę a co do podręcznika jane_ to patrzałam , przejrzałam cały i ani słówka na ten temat ; x Odpowiedz Link Zgłoś