the_dzidka 25.06.04, 09:47 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2147790.html Górą nasi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 11:59 the_dzidka napisała: > Górą nasi! > Ładne cacko. A co będzie, jeśli właściciel to zgubi? :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 12:02 > Ładne cacko. A co będzie, jeśli właściciel to zgubi? :-D To mi przypomina ten dowcip o Polaku, co to jedną kulkę zepsuł, a drugą zgubił :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 12:07 the_dzidka napisała: > To mi przypomina ten dowcip o Polaku, co to jedną kulkę zepsuł, a drugą > zgubił :-))) > A nienie, ja nie o tym. Cacko zagubione stwierdzi bezruch, brak tętna i czort wie co jeszcze - więc podniesie alarm. A właściciel niczego nieświadom będzie podziwiał kunszt pilota ratowniczego helikoptera na przykład... :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 12:10 > A nienie, ja nie o tym. Cacko zagubione stwierdzi bezruch, brak tętna i czort > wie co jeszcze - więc podniesie alarm. A właściciel niczego nieświadom będzie > podziwiał kunszt pilota ratowniczego helikoptera na przykład... :-) Hmmm, może w momencie gubienia piszczy albo coś, żeby własciciel się zorientował, zanim weszcznie (?) alarm właściwy?.. Dzidka niepewnie Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 12:15 the_dzidka napisała: > Hmmm, może w momencie gubienia piszczy albo coś, żeby własciciel się > zorientował, zanim weszcznie (?) alarm właściwy?.. Ano tak. Górą Wasi. :-) > Dzidka niepewnie R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 12:16 > Ano tak. Górą Wasi. :-) No. PP rulezz (i zatoczyliśmy semantyczne kółeczko) Weszcznie? Wszcznie? Wszczyni?... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Polibuda ruulezz!!! :-) 25.06.04, 12:37 the_dzidka napisała: > Weszcznie? Wszcznie? Wszczyni?... > Znaki będzie dawał regularnie, więc wszczknie. R Odpowiedz Link Zgłoś