jasmina_tdi 14.03.02, 17:28 Sukienki nie mam na wiosneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............:(((( i jak tu zyc???? ba, - jak tu byc sobą???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:29 chodzic w bikini? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:30 bikini tez nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam!!!! niech Cie diabli!!! po comi o tym przypomniales!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((( mario2 napisał(a): > chodzic w bikini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:31 po ch..mi sukienka jak i tak nie bede miala jej w czym uprac?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:33 po kiego wala mi pralka jak nie mam co w niej prac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > po ch..mi sukienka jak i tak nie bede miala jej w czym uprac?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:30 i co jutro powie glos?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:32 juz go nie kocham!!!!! to upierdliwiec do kwadratu! i kretyn - 4o minut mu tlumaczylam, ze kartka ma dwie strony, i jak z jednej wyrzuci rysunek, to bedzie mial pusto i cos tam trzeba wrzucic!!!! no przecie mu sie nie zdematerializuje!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuuu,..... czy ja zawsze musze sie zakochiwac w kretynach??????? Gość portalu: yess napisał(a): > i co jutro powie glos?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:33 szybko ci poszlo :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:35 kwestia wprawy :))))) choc ten beto zniechcecil by swietego! juz nie jade na spotkanie - niech se gada z facetami! Gość portalu: yess napisał(a): > szybko ci poszlo :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi mialo byc beton :)))) 14.03.02, 17:35 jasmina_tdi napisał(a): > kwestia wprawy :))))) choc ten beto zniechcecil by swietego! juz nie jade na > spotkanie - niech se gada z facetami! > > Gość portalu: yess napisał(a): > > > szybko ci poszlo :)))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:35 jasminko,nie wybrzydzaj ! ja mam wziecie u zboczkow (kcesz zdjecie jednego z nich?:) ,wariatow i kobiet. No i kto ma gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:37 samcia a dlaczego Ty jeszcze nie wyrzucilas TEJ fotki???:)))) i ja mam gorzej - ostatnio kaznodzieja sie do mnie przyczepil!!! chrzani i chrzani az glowa mi puchnie:((((( Gość portalu: samanta napisał(a): > jasminko,nie wybrzydzaj ! ja mam wziecie u zboczkow (kcesz zdjecie jednego z > nich?:) ,wariatow i kobiet. No i kto ma gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:38 a mnie uwielbiają starsi panowie.... po 50 tce. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:39 no to nie jest takie zle choc jak przyslowie mowi "glowa siwieje, dupa szaleje":))) agick napisał(a): > a mnie uwielbiają starsi panowie.... > po 50 tce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:41 cholera ,czy ta fotka obiegla cale forum??????? Alez z was plotkarze!:))))))))) Wyrzucilam juz dawno,zartowalam!:)) Na samo wspomnienie to ..bleeeeeeee;')))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:43 ja jej nie widzialam - w Vikingu mi o niej mowilas!!!! :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > cholera ,czy ta fotka obiegla cale forum??????? Alez z was plotkarze!:))))))))) > Wyrzucilam juz dawno,zartowalam!:)) Na samo wspomnienie to ..bleeeeeeee;')))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:44 a juz myslalam ze poszla w obieg. Tak czy siak mam farta do wielbicieli;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: OJ JA BIEDNA BIEDNA I NIESZCZESLIWA!!!!! 14.03.02, 17:55 no docen biedaka - ilez poswiecenia wymaga taka fotkowa dzialalnosc!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > a juz myslalam ze poszla w obieg. Tak czy siak mam farta do wielbicieli;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 podaj wymiary smineczko.................. 14.03.02, 17:54 to Ci chetnie sukienusie uszyje, bardzo to lubie robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: podaj wymiary smineczko.................. 14.03.02, 17:58 a skarpetki zrobisz mi na drutach??????? kitek1 napisał(a): > to Ci chetnie sukienusie uszyje, > bardzo to lubie robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: podaj wymiary smineczko.................. 14.03.02, 18:00 z prawdziwej owczej welny, beda zdziebko gryzly, ale wtedy sobie o mnie przypomnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi owieczka:))) 14.03.02, 18:02 to ja juz wole kiteczku,zeby mnie sumienie gryzlo niz skarpetki:)))) kitek1 napisał(a): > z prawdziwej owczej welny, > beda zdziebko gryzly, > ale wtedy sobie o mnie przypomnisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:04 to dawaj wymiarki na sukienusie, ta gryzc nie bedzie:))) czysty jedwab!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:06 nie dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet dla czystego jedwabiu! kitek1 napisał(a): > to dawaj wymiarki na sukienusie, > ta gryzc nie bedzie:))) > czysty jedwab!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:08 to nie rycz, ze nie masz, chcialem Ci uszyc, a przeciez tych boskich wymiarkow z powietrza nie wezme:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:12 ja chce sukienke ze sklepu a nie z uszycia!!!!!! tu jest taki fajowy slep jakos tak Wersejs sie nazywa i taka fajna na wystawie wisi:))))) kitek1 napisał(a): > to nie rycz, ze nie masz, > chcialem Ci uszyc, > a przeciez tych boskich wymiarkow z powietrza nie wezme:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:14 no to machniom: ty mi wymiarki, a ja ci numer visa-kartki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:17 kitek daj se spokoj - zlamalabym Ci kregoslup rzucajac sie na szyje hahahahahahaha!!!!!!!!!!! kitek1 napisał(a): > no to machniom: > ty mi wymiarki, > a ja ci numer visa-kartki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:19 ze szczesia, czy te tajne wymiarki, swiadcza o wielkiej masie wlasciwej:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:21 kitek to nkit Ci nie powiedzial?????????????????????????????????????????? nosze 46 :))))))) kitek1 napisał(a): > ze szczesia, > czy te tajne wymiarki, > swiadcza o wielkiej masie wlasciwej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:23 a myslisz, ze ja sie tak znam na tej nowoczesnej numeracji, ja krawczyk starej daty i lubie konkretnie w centymetrach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:24 140 x 100 x 140 - styknie????? kitek1 napisał(a): > a myslisz, ze ja sie tak znam na tej nowoczesnej numeracji, > ja krawczyk starej daty i lubie konkretnie w centymetrach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:25 uszy jak u slonia:))) a i zawieszenie niewaskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:30 biedny kitus :)))))) kitek1 napisał(a): > uszy jak u slonia:))) > a i zawieszenie niewaskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:50 poradzimy sobie, technika kamasutryczna ostatnio znaczne postepy poczynila w tej dziedzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:52 ale ja sie wstydzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bo Ty taki malutki jak kurczaczek przy mnie bedziesz!!!! kitek1 napisał(a): > poradzimy sobie, > technika kamasutryczna ostatnio znaczne postepy poczynila w tej dziedzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:53 nie mozna sie wstydzic swojego cialka, cala sminka jest kochana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:55 ja tam sie nie wstydze siebie, tylko tego,co powiem swiatu, jak cie ukatrupie :)))) kitek1 napisał(a): > nie mozna sie wstydzic swojego cialka, > cala sminka jest kochana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:57 jezeli ostatnie tchnienie mam wydac spod Ciebie, to sie nie martw, dla mnie to sama rozkosz bedzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 18:58 jasne! bo dla mnie zostanie kupa sprzatania! porzytyj z 50 kg to pogadamy :((( kitek1 napisał(a): > jezeli ostatnie tchnienie mam wydac spod Ciebie, > to sie nie martw, dla mnie to sama rozkosz bedzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 19:00 tylko nie kupa, i nie wierze w twoje kity, bo widzialem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 19:01 to byla fotka kolezanki :)))))) kitek1 napisał(a): > tylko nie kupa, > i nie wierze w twoje kity, > bo widzialem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: owieczka:))) 14.03.02, 19:03 kitus-bajus, bedzie wiosna, jeszcze inne zrodla potwierdzily autentycznosc fotki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: owieczka:))) 14.03.02, 19:08 to juz wiem co robiles pzrez ostatni kwadransik :))) kitek1 napisał(a): > kitus-bajus, > bedzie wiosna, > jeszcze inne zrodla potwierdzily autentycznosc fotki:))) Odpowiedz Link Zgłoś