ewka299 19.07.12, 21:52 Hej:) Macie jakieś fajne sposoby na spędzenie czasu wolnego (weekend)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nom73 Re: czas wolny:) 19.07.12, 23:21 ewka299 napisała: > Hej:) Macie jakieś fajne sposoby na spędzenie czasu wolnego (weekend)? Ja mam działkę więc tego czasu wolnego jest mało. :-) Ja mam sporo pomysłów, ale właśnie czasu mi brakuje i zabieram się za jedno, nie kończę, a potem za drugie i tak dalej. ;-) Na rower bym się wybrał, ale brakuje czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 20.07.12, 00:23 nom73 napisał: > ewka299 napisała: > > > Hej:) Macie jakieś fajne sposoby na spędzenie czasu wolnego (weekend)? > > Ja mam działkę więc tego czasu wolnego jest mało. :-) > Ja mam sporo pomysłów, ale właśnie czasu mi brakuje i zabieram się za jedno, ni > e kończę, a potem za drugie i tak dalej. ;-) > Na rower bym się wybrał, ale brakuje czasu. W dzisiejszych czasach mało kto ma czas by przystanąć, odpocząć, wyciszyć się:( mi nic lepiej nie poprawia humoru jak dobra komedia i towarzystwo ulubionych osób, niby niewiele ale znaczy tak wiele no i jeszcze dobra kawą, kiedyś próbowałam pysznej latte w Starbucksie i nie zapomnę tego smaku:)na działce fajnie jest wypoczywać , jazda na rowerze to przyjemność sama w sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 21.07.12, 00:45 carla74-is-me napisała: > skąd jesteś? Toruń:) Odpowiedz Link Zgłoś
k1012 Re: czas wolny:) 20.07.12, 00:32 Jak jest ładna pogoda to wsiadam na motocykl i jadę tam gdzie oczy poniosą , nie oglądając sie za siebie ;) A jak pogoda do bani to lubię włączyć dobry film, rozpalic w kominku i obejrzeć dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 20.07.12, 01:06 k1012 napisał: > Jak jest ładna pogoda to wsiadam na motocykl i jadę tam gdzie oczy poniosą > , nie oglądając sie za siebie ;) > A jak pogoda do bani to lubię włączyć dobry film, rozpalic w kominku i obejrzeć > dobry film. Dobry film to "lek na całe zło":) a jeszcze gdy kominek to pewnie podwójna radość:) Odpowiedz Link Zgłoś
k1012 Re: czas wolny:) 20.07.12, 12:08 ewka299 napisała: > k1012 napisał: > > > Jak jest ładna pogoda to wsiadam na motocykl i jadę tam gdzie oczy ponios > ą > > , nie oglądając sie za siebie ;) > > A jak pogoda do bani to lubię włączyć dobry film, rozpalic w kominku i ob > ejrzeć > > dobry film. > Dobry film to "lek na całe zło":) a jeszcze gdy kominek to pewnie podwójna rado > ść:) No chyba ze na zewnątrz ponad +30 stopni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 20.07.12, 17:34 No tak pomysł z kominkiem w upały to rzeczywiście nie jest dobre wyjście:)Jaki filmy lubisz oglądać gdy pogoda do bani?:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czas wolny:) 20.07.12, 19:00 Ja to w taka pogode lubie sie schowac z Muzá jaká w jaki mily zakatek i przedyskutowac róznice miedzy plciami pare razy od poczatku do konca. Przerywajac dyskusje na posilki i popitki. Filmy nie musza wtedy byc. Odpowiedz Link Zgłoś
k1012 Re: czas wolny:) 22.07.12, 00:06 ewka299 napisała: > No tak pomysł z kominkiem w upały to rzeczywiście nie jest dobre wyjście:)Jaki > filmy lubisz oglądać gdy pogoda do bani?:) Trudno okreslic ,praktycznie wszystkie z dobrą obsadą .Może być każdy gatunek,począwszy od komedii a na horrorach skończywszy ;p Lubię obejrzeć też dokumentalne programy historyczne ,kurcze miałem iść na historię. Ale jak to w życiu, nie zawsze wychodzi tak jak chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 22.07.12, 00:32 k1012 napisał: > ewka299 napisała: > > > No tak pomysł z kominkiem w upały to rzeczywiście nie jest dobre wyjście: > )Jaki > > filmy lubisz oglądać gdy pogoda do bani?:) > Trudno okreslic ,praktycznie wszystkie z dobrą obsadą .Może być każdy gatunek,p > ocząwszy od > komedii a na horrorach skończywszy ;p > Lubię obejrzeć też dokumentalne programy historyczne ,kurcze miałem iść na hist > orię. > Ale jak to w życiu, nie zawsze wychodzi tak jak chcemy. To prawda, w życiu nie zawsze jest tak jak planujemy,różnie bywa... Ja też lubię dobre filmy z dobrą obsadą, ostatnio bardzo spodobał mi się "Taken" trzyma w napięciu i dobra gra Liama Neesona,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 20.07.12, 22:16 sk1200 napisał(a): > spacer ,kino ,kawka co proponujesz? z tych 3 opcji na spędzenie czasu wolnego wybrałabym kino no i może dobrą kawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
sk1200 Re: czas wolny:) 21.07.12, 07:45 ewka299 napisała: > sk1200 napisał(a): > > > spacer ,kino ,kawka co proponujesz? > > z tych 3 opcji na spędzenie czasu wolnego wybrałabym kino no i może dobrą kawę: > )no to kiedy do tego kina i na tą kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 21.07.12, 10:48 do sk 1200 nie interesuja mnie romanse ani czysto erotyczna znajomosc,latwo wyczytac o co Ci chodzi z postu,szukasz masazu i widac,ze chodzi Ci o znajomosc na jedna noc.Ja dziekuje,mnie takie uklady nie bawia.good bye! Odpowiedz Link Zgłoś
sk1200 Re: czas wolny:) 21.07.12, 13:32 ewka299 napisała: > do sk 1200 nie interesuj > a mnie romanse ani czysto erotyczna znajomosc,latwo wyczytac o co Ci chodzi z p > ostu,szukasz masazu i widac,ze chodzi Ci o znajomosc na jedna noc.Ja dziekuje,m > nie takie uklady nie bawia.good bye! zle mnie zrozumiałaś moja droga ,nie chodzi mi o sex , a masaż to to nie sex ,nie szukam kobiety do zaliczenia ,no ale twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: czas wolny:) 21.07.12, 15:01 sk1200 napisał(a): > ewka299 napisała: > > > do sk 1200 nie int > eresuj > > a mnie romanse ani czysto erotyczna znajomosc,latwo wyczytac o co Ci chod > zi z p > > ostu,szukasz masazu i widac,ze chodzi Ci o znajomosc na jedna noc.Ja dzie > kuje,m > > nie takie uklady nie bawia.good bye! > zle mnie zrozumiałaś moja droga ,nie chodzi mi o sex , a masaż to to nie sex ,n > ie szukam kobiety do zaliczenia ,no ale twój wybór oczywiście,że to mój wybór! nie szukamy tego samego! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mamy 21.07.12, 23:38 Hahaha!Ewcia deczko sie znerwila. Nie przesadzaj dziewczyno.W tych czasach seks nie jest najmniejszym problemem i wszedzie mozna go dostac.Nie tylko w agencji towarzyskiej,nie. Za darmo,z pieknymi dziewczynami ktore to tez lubia. Jesli ktos usiluje sie z toba umowic to nie oznacza od razu ze cie chce zaciagnac do wyra. Moze to jeszcze prawiczek i nie wie o co mu chodzi. No,a ty sie tak oburzasz. Wyluzuj,Ewcia,wyluzuj. Nerwy szkodza.Zwlaszcza na libido. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: mamy 22.07.12, 00:22 leziox napisał: > Hahaha!Ewcia deczko sie znerwila. > Nie przesadzaj dziewczyno.W tych czasach seks nie jest najmniejszym problemem i > wszedzie mozna go dostac.Nie tylko w agencji towarzyskiej,nie. > Za darmo,z pieknymi dziewczynami ktore to tez lubia. > Jesli ktos usiluje sie z toba umowic to nie oznacza od razu ze cie chce zaciagn > ac do wyra. > Moze to jeszcze prawiczek i nie wie o co mu chodzi. > No,a ty sie tak oburzasz. > Wyluzuj,Ewcia,wyluzuj. > Nerwy szkodza.Zwlaszcza na libido. Ja nie jestem łatwa i się nie puszczam, więc mam prawo powiedzieć swoje zdanie i potrafię ostro mówić,jesli cos mi sie nie podoba a jesli ktos lubi takie jednorazowe przygody to jego sprawa, ciało ,zdrowie.Kazdy jest panem swojego zycia! puszczanie sie na imprezach to nie moja "liga""jak sobie poscielesz tak sie wyspisz"bardzo madre powiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: mamy 22.07.12, 09:33 ewka299 napisała: > Ja nie jestem łatwa i się nie puszczam, więc mam prawo powiedzieć swoje zdanie > i potrafię ostro mówić,jesli cos mi sie nie podoba a jesli ktos lubi takie jed > norazowe przygody to jego sprawa, ciało ,zdrowie.Kazdy jest panem swojego zycia > ! puszczanie sie na imprezach to nie moja "liga""jak sobie poscielesz tak sie w > yspisz"bardzo madre powiedzenie. Tak do końca to nigdy nie będziesz wiedziała czy pan jest na jedną czy więcej nocy. :-) Niektórzy panowie potrafią mówić bardzo piękne, czułe słówka, którym łatwo ulegają kobiety. To czy seks będzie na pierwszej czy którejś tam randce nie gwarantuje wcale powodzenia/nie powodzenia związku. Wszystko zależy od tego czy pan z którym się spotykasz jest wobec Ciebie szczery czy nie. No ale o tym sama musisz zdecydować. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mamy 23.07.12, 20:46 Kazdy ma prawo powiedziec swoje zdanie,ale nie nalezy spodziewac sie ze wszystkie komentarze beda na takim poziomie,jakiego byc moze oczekujesz. A to ze sie nie puszczasz,albo i owszem,to nikogo tu nie obchodzi. Ostatecznie to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: mamy 23.07.12, 21:55 leziox napisał: > Kazdy ma prawo powiedziec swoje zdanie,ale nie nalezy spodziewac sie ze wszystk > ie komentarze beda na takim poziomie,jakiego byc moze oczekujesz. > A to ze sie nie puszczasz,albo i owszem,to nikogo tu nie obchodzi. > Ostatecznie to twoja sprawa. jasne ze nikogo to nie obchodzi bo przeciez wazne patrzec tylko na swoj czubek nosa a innych miec gdzies prawda?przeciez egoizm to takie powszechne w tych czasach, tylko moje i dla mnie a gdzie inni? oczywiscie, nie beda na takim poziomie bo jesli ktos nie ma kultury osobistej to nigdy nie napisze komentarzu na poziomie a przeciez to ze kobieta sie szanuje to jest takie bee prawda? nie znasz mnie wiec po co tak sie rzucac? jak poznasz kogos to dopiero oceniaj obiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mamy 24.07.12, 03:14 Sluchaj stokrotko. Gdybys umiala wyciagac wnioski z tego,co napisalem,doszlabys z pewnoscia do zupelnie innych wynikow,niz te wnioski wyciagniete zupelnie pochopnie i pod wplywem swietego wzburzenia.Najpierw nie chcesz,aby sie sugerowano tym ze jestes latwa wiec piszesz ze nie jestes latwa bo na pierszej randce nie wskakujesz nikomu do lózka. Ok.Pierwsza informacja nie chciana ale jest. Potem informujesz tych ktorzy sie tym wcale nie interesuja oraz w ogole tym czy wskakujesz komus do wyrka od razu czy dopiero po dwoch godzinach,ze jesli sie nie interesuja,no to sa egoistami wlasnie z tego wzgledu,ze sie nie interesuja. Potem dochodzi ciezsza artyleria typu braku kultury,poszanowania kobiet itd. I teraz sluchaj-ty mnie tez nie znasz,ale to najmniej istotne,bo nie jestem na ciebie napalony i nigdy nie bede. Tylko wez pod uwage ze po drodze zdazylas sobie zaprzeczyc co najmniej ze dwa razy i podalas w watpliwosc nie tylko stan swojego umyslu ale równiez mozliwosc zrozumienia wlasnego tekstu,ktory powyzej splodzilas. W takim razie oswiadczam ze sie nie rzucam,bo nie jestes dla mnie odpowiednim partnerem sparringowym,tylko takim skaczacym kurczaczkiem. Ale jak potrenujesz,mozemy jeszcze pogadac. Jesli ja zechce,nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: mamy 24.07.12, 04:42 to sie nazywa szacunek dla ludzi,byle tylko drugiemu dopiec,ulzylo Ci?masz satysfakcje?ja Cie nie obrazam,Ty natomiast mnie co drugie zdanie ale nie wazne,przeciez to takie polskie,byle drugiemu dopiec,sprawic przykrosc.pewnie masz satysfakcje?wylales cala zolc?brawo.ja nie spojrzalabym pewnie na CIEBIE bo dla mnie licza sie w zyciu inne wartosci niz chamstwo i cynizm .pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mamy 24.07.12, 13:52 Nie histeryzuj tylko pokaz w ktorym miejscu cie obrazilem.Od kiedy pisanie prawdy subiektywnej zaliczane jest do dopiekania komus?Takie to polskie?W Irlandii zapewne nie obrazaja. Chama poszukaj w blizszej rodzinie,a co do twoich spojrzen,jakos wcale mnie na nich nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: mamy 24.07.12, 18:52 Moze warto zakopac topor wojenny i przestac sie klocic?zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mamy 24.07.12, 22:23 Potraktujmy to wszystko jako nieporozumienie towarzyskie. Wyciagam lapé. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek197374 Re: mamy 28.12.12, 20:08 Z ciekawością czytałem Wasze posty. Ten "topór" zepsuł wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś