gatta13 27.06.04, 00:02 starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/uszatek/galeria/03.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liczydelko Re: Pora na dobranoc... 15.10.04, 22:53 .."Jak się będziesz gniewać na mnie, to ołówki ci połamię, słonia ci nie narysuję i pałacu nie zbuduję! Z kuchni wezmę ci zapałki, potnę obrus na kawałki, będę płakać coraz gorzej, aż napłaczę wielkie morze i ci wszystkie książki zmokną, i wyrzucę cię za okno! Albo zaraz mnie pożałuj... Albo zaraz mnie pocałuj!.." Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pora na dobranoc... 18.10.04, 08:24 Tamta noc umknęła mi w tańcu. Pora na dzień dobry :)) OLDPOWESELNIE Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pora na dobranoc... 23.10.04, 01:04 "Czego mi się chce" "Od samego dzisiaj rana czegoś mi się chce... Nie cukierka, nie banana - może piasku, może siana albo nawet - nie wiem sama muchy tse-tse-tse? Może zgadnie ktoś przypadkiem, na co ja mam chęć? Uszyć krowie suknię w kwiatki? Wsypać pieprzu do herbatki? Albo złapać - ciach! - do klatki krokodyli pięć? Co w kłopocie mi pomoże? Jeśli ktoś to wie, niech mi zaraz liścik kropnie, bo nie mogę - tak okropnie, tak okropnie, tak okropnie czegoś mi się chce!" Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dobranoc mały.. 29.10.04, 22:59 misiu<a href="http://www.ewa.bicom.pl/dzieci/d7.htm">misiu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: dobranoc mały.. 29.10.04, 23:21 W bardzo podobny stylu zwierzątka są tu www.graphicgarden.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: dobranoc mały.. 01.11.04, 19:31 Kocibrzuchu, takie kotki tam znalazłam i nie chcą się otworzyć, buuuuuuuuuu. gatta_niepocieszona Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: dobranoc mały.. 01.11.04, 20:16 Daj im troszeczkę czasu, kotki mają swoje humory. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: dobranoc mały.. 01.11.04, 19:29 :))))))) uwielbiam misie. Mam takiego cuuuudnego mięciutkiego w kolorze śmietankowym. Pyszni się ten miś na fotelu. :)) I inne też obok niego. gatta_wciąż_dziecinna? Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: dobranoc mały.. 01.11.04, 20:39 no to więcej misów na dobranoc www.bukowskidesign.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dobranoc mały.. 03.11.04, 13:02 i jeszcze kilka na fotel ... www.misiowa.chatka.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dobranoc mały.. 03.11.04, 17:48 "...nie mów do mnie <<Misiu>>, mów do mnie <<Tygrysie>>!" OLDBEZPAZURA Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dobranoc mały.. 04.11.04, 00:36 www.kabaretpotem.art.pl/midi/misiu.html Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: Pora na dobranoc... 31.10.04, 01:21 już po pierwszej... najwyższa pora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pora na dobranoc... 11.11.04, 01:20 bruhaha napisał: > już po pierwszej... > > najwyższa pora > > :-) > ups.. mnie też dziś..złapała późna.. czy wczesna godzina?:) pora zmykać.. dobranoc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pora na dobranoc... 04.11.04, 00:38 www.kabaretpotem.art.pl/midi/sny.html Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pora na dobranoc... 05.11.04, 18:33 na dobranocki jeszcze przyjdzie czas wczoraj odwiedziłem chrześniaka i jego 2 miesięcznego braciszka bajki, ech, bajki, trzeba stale uczyć sie nowych bajek OLDWUJ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pora na dobranoc... 06.11.04, 22:12 oldpiernik napisał: > bajki, ech, bajki, trzeba stale uczyć sie nowych bajek > w ogrodzie dziś sobie.. spacerował i śpiewał: Pan Kot Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Pora na dobranoc... 08.11.04, 09:10 uczyć i opowiadać, opowiadać, opowiadać... zdarza mi się przysypiać wieczorkiem... od tych opowieści, a po pokoju moich dzieciątek długo jeszcze buszuje Tomcio Paluch płoszący Brzydkie Kaczątko... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pora na dobranoc... 12.11.04, 10:58 Piotruś Pan też zagląda, ale już nie tak często ostatnio bywają za to czarodzieje i stwory przedziwne dziatwa dorasta :) może program nowy pora wdrożyć POCZYTAJ MI, DZIECKO :)) OLDTATA Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Pora na dobranoc... 12.11.04, 14:00 Poczytaj mi dziecko może nie, ale nadszedł kiedyś taki moment, kiedy to ja zaczęłam przynosić tacie książki. ;) I tak już zostało. Miłość do słowa pisanego zaszczepiona, wykorzenić się już nie da. I tak trzymać(m). Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: Pora na dobranoc... 12.11.04, 20:38 Obawiam się, że od dzisiaj zostanę Mugolem.. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Pora na dobranoc... 15.11.04, 07:58 a moje dzieciątka poszukają kamienia filozoficznego zaglądając we wszystkie domowe zakamarki ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pora na dobranoc... 15.11.04, 08:11 Z ostatniej chwili. "Tatuś! Czytałeś serię z tygrysem?" Też przerabiałem fascynację batalistycznym aspektem historii... Trzeba będzie powtórzyć, niewiele pamiętam. Dyskusje z dziatwą są takie wciągające :) OLDZAPĘDZONYDOCZYTANIA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pora na dobranoc... 26.11.04, 23:55 w dziwnym ogrodzie, po słońca zachodzie.. duszki baśnie opowiadają, oczy do snu zamykają.. artyzm.com/m/mehoffer/dziwny.htm Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pora na dobranoc... 27.11.04, 08:54 eech, jak się to wpisuje w.... OLDUŚMIECHZADUMANY Odpowiedz Link Zgłoś
rzut_okiem Re: Pora na dobranoc... 12.12.04, 00:41 konic z rzucaniem, czas na zamykanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Pora na dobranoc... 13.12.04, 15:47 W takim razie, dobranoc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Pora na dobranoc... 28.01.05, 20:07 to jeszcze nie pora na dobranoc... choć dobranocka juz była, wiem...coś oglądałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Pora na dobranoc... 29.01.05, 22:57 co za śpiochy...:))) Dobrannnnoc....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Pora na dobranoc... 12.02.05, 23:45 Pośpimy odrobinę ? Dobrej nocy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Pora na dobranoc... 16.02.05, 23:44 Auuuuuć zgasiła i jak tu czytać idę po świecę,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Pora na dobranoc... 16.02.05, 23:54 Noo doobrze, doobrze... to zapalę lampkę nocną :) Odpowiedz Link Zgłoś