catalina1 29.06.04, 15:29 Ciąg dalszy o firmie ;-) Własnie się dowiedziałam, że co poniektorzy w firmie bardzo interesuja się moim brzucehm i brakiem obrączki. Oczywiscie przewidują wpadkę. Niektórym to się nudzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 15:34 catalina1 napisała: > Ciąg dalszy o firmie ;-) > Własnie się dowiedziałam, że co poniektorzy w firmie bardzo interesuja się > moim brzucehm i brakiem obrączki. Oczywiscie przewidują wpadkę. Niektórym to > się nudzi :-) Poczekaj, az się dowiesz, że masz dziecko z dyrektorem (zonatym). Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 17:30 the_dzidka napisała: > Poczekaj, az się dowiesz, że masz dziecko z dyrektorem (zonatym). > na szczęście ja mam szefową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 18:52 catalina1 napisała: > na szczęście ja mam szefową ;-) Może szefowa ma 18-letniego syna albo uwodzicielskiego męża? Jeszcze nic straconego... Niania pocieszająco. > Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 21:11 the-niania-ogg napisała: > Może szefowa ma 18-letniego syna albo uwodzicielskiego męża? Jeszcze nic > straconego... Nie nie nie - stara panna w wieku mojej mamy ;-) Se ne da ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 21:20 > Nie nie nie - stara panna w wieku mojej mamy ;-) Se ne da ;-) Ale jakiś tam zwierzchnik płci męskiej pewnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 21:25 the_dzidka napisała: > Ale jakiś tam zwierzchnik płci męskiej pewnie jest. > Prezes ;-) a nawet trzech ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Plotki, plotki, plotki.... 29.06.04, 21:29 > Prezes ;-) a nawet trzech ;-) No widzisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś