Dodaj do ulubionych

Jestem ciekawa

IP: 212.33.74.* 20.08.01, 08:57
Jestem bardzo ciekawa czy na Forum są osoby z Białegostoku i w dodatku " leciwe " tzn. po
30-stce. Odezwijcie się proszę!
Obserwuj wątek
    • tolo123 Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 11:46
      Po 30-stce. Ja odpadam.
      • Gość: ........ Re: Jestem ciekawa IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 11:58
        A poza Bialystok troche mozna?
        • Gość: Anna Re: Jestem ciekawa Do............. IP: 212.33.74.* 20.08.01, 13:32
          A jak daleko poza B.? Znów jestem ciekawa!
          • Gość: ........ Re: Jestem ciekawa Do............. IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 23:13
            Gość portalu: Anna napisał(a):

> A jak daleko poza B.? Znów jestem ciekawa!

Okolo 50 - tki
            • tolo1 Re: Jestem ciekawa Do............. 24.04.02, 13:37
              Gość portalu: ........ napisał(a):

> Gość portalu: Anna napisał(a):
              >
              > > A jak daleko poza B.? Znów jestem ciekawa!
              >
              > Okolo 50 - tki

Najlepsze są katowice

• kropka! Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 13:15
      A ja jestem ciekawa, czy są w podobnym samym wieku, ale z W-wy?

> Jestem bardzo ciekawa czy na Forum są osoby z Białegostoku i w doda
      > tku " leciwe " tzn. po
      > 30-stce. Odezwijcie się proszę!

• woland? Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 13:57
        sš ... hi, hi, hi
        • kropka! Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 14:07
          ale ja szukam księcia z bajki, takiego, który spełni moje wszystkie
          życzenia ....zwykły mi nie wystarczy....

woland? napisał(a):

> sš ... hi, hi, hi

• mario2 Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 14:09
            Kropka!!!!!

Witam po wakacjach!!!!!!!!!!!!
            • kropka! Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 14:11
              Ja też Ciebie witam bardzo serdecznie !!!!! Spotkanie po raz drugi...

mario2 napisał(a):

> Kropka!!!!!
              >
              > Witam po wakacjach!!!!!!!!!!!!

• Gość: Raf Re: Jestem ciekawa IP: *.citicorp.com 29.08.01, 20:24
            A czy ty sama masz zamiar spełniać jego wszystkie życzenia. Jeżeli tak, to mogę próbować zostać
            księciem....
            • kropka! Re: Jestem ciekawa 30.08.01, 13:36
              zapraszam zatem w moje skromne progi....a co sie tyczy spełniania życzeń, mogę
              być także złotą rybką

Gość portalu: Raf napisał(a):

> A czy ty sama masz zamiar spełniać jego wszystkie życzenia. Jeżeli tak, to mogę
              > próbować zostać
              > księciem....

• Gość: Anna Re: Jestem ciekawa IP: 212.33.74.* 20.08.01, 14:09
          Widzę, że Woland tutaj też wyprawia swoje diabelskie sztuczki. Woland, Ty jestes od
          Małgorzaty ewentualnie Mistrza, więc co tu robisz?
          • kropka! Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 14:11
            Wolanda wszędzie pełno, on i tu i tam ....taki z niego skoczek.....

> Widzę, że Woland tutaj też wyprawia swoje diabelskie sztuczki. Woland,
            > Ty jestes od
            > Małgorzaty ewentualnie Mistrza, więc co tu robisz?

• Gość: Janek Re: Jestem ciekawa IP: *.ipartners.pl 20.08.01, 14:43
              Witaj Kropko. Wspaniałe słońce miałaś na wakacjach.

Pozdrowienia
              • kropka! Re: Jestem ciekawa 20.08.01, 14:47
                Wspaniałe to ono nie było!!!!Zaledwie ze 4 razy byłam na plaży. Ale dało sie
                przeżyć,chociaz odpoczęłam sobie troszeczkę.Wróciłam do pracy i co zastalam? Góre
                roboty !!!! A co u Ciebie?

Gość portalu: Janek napisał(a):

> Witaj Kropko. Wspaniałe słońce miałaś na wakacjach.
                >
                > Pozdrowienia

• Gość: Janek Re: Jestem ciekawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:27
                  Zero urlopu, a największa robota dopiero przede mną.

Pozdrowienia
                  • kropka! Re: Jestem ciekawa 21.08.01, 09:51
                    ooo, to przykre

Gość portalu: Janek napisał(a):

> Zero urlopu, a największa robota dopiero przede mną.
                    >
                    > Pozdrowienia

• tolo123 Re: Jestem ciekawa 29.08.01, 15:54
      A ja jestem z Katowic:-)
      • Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 29.08.01, 20:56
        Ktos szuka ksiecia z Wa-wy to ja sie melduje,mam wszystko co ksieciu potrzebne
        tylko bialego konia mi z pod domu ukradli. Moge przyjechac bialym rowerem
        meskim z przezutka.

Pozdrawiam
        • kropka! Re: Jestem ciekawa 30.08.01, 09:16
          Witam Cię najjaśniejszy książę w mych skromnych progach.

Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Ktos szuka ksiecia z Wa-wy to ja sie melduje,mam wszystko co ksieciu potrzebne
          > tylko bialego konia mi z pod domu ukradli. Moge przyjechac bialym rowerem
          > meskim z przezutka.
          >
          > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 30.08.01, 18:13
            I nasza wysokosc wita Ciebie, progi nie takie znowu skromne.
            Palacyk jak sie patrzy,wioski zadbane, zwierzyny po lasach pelno, ludzie
            dostatnio ubrani. Nie ma co widac gospodarska reka,aby tak dalej.

Pozdrawiam
            • kropka! Re: Jestem ciekawa 31.08.01, 09:51
              Opiekujemy sie krolestwem najlepiej , jak możemy.W oddali słychać śpiew ptaków,
              rzeczka błękitna kreśli meandry, nieopodal słońce odbija się promieniem od tafli
              błękitu.A i ludzie nie są nam obojętnymi, wszystkiego Ci u nas pod dostatkiem.
              A jak u Was Panie na włościach?Tętni życie?

> I nasza wysokosc wita Ciebie, progi nie takie znowu skromne.
              > Palacyk jak sie patrzy,wioski zadbane, zwierzyny po lasach pelno, ludzie
              > dostatnio ubrani. Nie ma co widac gospodarska reka,aby tak dalej.
              >
              > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 01.09.01, 15:37
                A jusci Milosciwa Pani, jakosc ta robim co mozem.
                Ale nie uwlaszczajac Milosciwej Pani moj skarbnik dopatrzyl sie ze podatki od
                Was plyna nie reguralnie, a to z danina sie spoznia,ze o holdach naleznych nie
                wspomne.
                Czy tak moze byc moja Dobrodziejko???

Pozdrawiam
                • kropka! Re: Jestem ciekawa 03.09.01, 16:41
                  Nie może być, absolutnie, juz spieszę sprawdzic przyczynę niedopełnienia
                  obowiązku, staram się mieć sprawy pod kontrolą, i jak widać popuścic nikomu nie
                  można.Ach ten skarbnik...ale nie poslę go na razie na ścięcie, dam mu jeszcze
                  jedna szansę...
                  W nadziei na pomyslne rozwiązanie problemu przesyłam pozdrowienia

> A jusci Milosciwa Pani, jakosc ta robim co mozem.
                  > Ale nie uwlaszczajac Milosciwej Pani moj skarbnik dopatrzyl sie ze podatki od
                  > Was plyna nie reguralnie, a to z danina sie spoznia,ze o holdach naleznych nie
                  > wspomne.
                  > Czy tak moze byc moja Dobrodziejko???
                  >
                  > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 19:14
                    Tak ciesze sie Dobrodziejko ze te sprawy mozemy zalatwic bez scinania, hlosty
                    albo dybow.A teraz przejdzmy do sali jadalnej,a potem tance. Poloneza czas
                    zaczac.

Pozdrawiam
                    • Gość: kropka! Re: Jestem ciekawa IP: 195.94.206.* 04.09.01, 09:37
                      Zapraszam zatem na ucztę Jaśnie Wielmożny Panie.Rozgość się, a ja tymczasem
                      zawołam służbę.

> Tak ciesze sie Dobrodziejko ze te sprawy mozemy zalatwic bez scinania, hlosty
                      > albo dybow.A teraz przejdzmy do sali jadalnej,a potem tance. Poloneza czas
                      > zaczac.
                      >
                      > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 04.09.01, 19:21
                        O!!!! ile znamienitych gosci,Pan Panie Starosto,caluje raczki Pani Podstoliny
                        jak Pani olsniewajaco dzisiaj wyglada,Pan Radca z malzonka witam, witam. To mam
                        Jejmosc Gospodyni wspanialy wieczor przygotowala, od jadla stoly sie uginaja a
                        i napitku nie brakuje bedzie huczna zabawa, a wic do stolu.

Pozdrawiam
                        • tolo123 Re: Jestem ciekawa 05.09.01, 13:50
                          Tak, sami dostojnicy się tu zjawili.
                          • kropka! Re: Jestem ciekawa 05.09.01, 14:38
                            a, zapraszam, zapraszam, do stołu proszę.....

tolo123 napisał(a):

> Tak, sami dostojnicy się tu zjawili.

• kropka! Re: Jestem ciekawa 05.09.01, 14:02
                          Prosze siadajcie Mości Książę, oto miejsce specjalnie przygotowane na Waszą
                          cześć, mam nadzieję, że humor dopisze, strawy zasmakują, dziczyzna i inne
                          smakowitości przygotowane z myślą o Was....A nastepnie zapraszam do sali
                          balowej......

pozdrawiam

> O!!!! ile znamienitych gosci,Pan Panie Starosto,caluje raczki Pani Podstoliny
                          > jak Pani olsniewajaco dzisiaj wyglada,Pan Radca z malzonka witam, witam. To mam
                          >
                          > Jejmosc Gospodyni wspanialy wieczor przygotowala, od jadla stoly sie uginaja a
                          > i napitku nie brakuje bedzie huczna zabawa, a wic do stolu.
                          >
                          > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 05.09.01, 18:32
                            A to prawdziwa Polska goscinnosc,dziekuje Jasnie Pani. W tej kreacji z Paryza
                            wygladacie moja Dobrodziejko przecudownie, mozecie byc ozdoba kazdego palacu.
                            A wiecie Dobrodziejko ze Hrabiemu Kolczynskienu spalila sie tego lata stodola,
                            co za strata. Wojewodzie Paluszkowi dwoje dzieci naraz sie urodzilo,co za
                            szczescie, moza kawalek nadziewanej gesi i jeszcze kropeka tego wysmienitego
                            miodu,dzeikuje.

Pozdrawiam
                            • tolo123 Re: Jestem ciekawa 10.09.01, 14:05
                              Ale tego dużo. Jak bym to wszystko zjadł to bym ze sto kilo ważył.
                              • Gość: kropka! Re: Jestem ciekawa IP: 195.94.206.* 10.09.01, 15:15
                                jak będziesz jadł i tańczył zarazem, przytycie Ci nie grozi...

tolo123 napisał(a):

> Ale tego dużo. Jak bym to wszystko zjadł to bym ze sto kilo ważył.

• babar Re: Jestem ciekawa 12.09.01, 17:39
                                  Mogę tańczyć, ale z tobą:-)
                              • Gość: kropka! Re: Jestem ciekawa IP: 195.94.206.* 10.09.01, 15:21
                                jak będziesz jadł i tańczył zarazem, przytycie Ci nie grozi...

tolo123 napisał(a):

> Ale tego dużo. Jak bym to wszystko zjadł to bym ze sto kilo ważył.

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 10.09.01, 17:42
                                  Tanczyc,oj tanczyc!! ale ta orkiestra jakos fauszuje. Za duzo miodu i piwa
                                  popili szubrawcy. Szanowna gospodyni zrobcie ze porzadek. No teraz lepiej czy
                                  mozna Pania gospodynie do kujawiaka prosic.Az sie cholewy osmola,hej,hej,hej.

Pozdrawiam
                                  • Gość: kropka! Re: Jestem ciekawa IP: 195.94.206.* 11.09.01, 09:51
                                    Już przywołałam ich do porządku, wódkę im zabrano, piwo i inne napitki.
                                    A juści Mości Panie, chodźmy w tany....

pozdrawiam
                                    • Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: 195.145.184.* 11.09.01, 15:16
                                      To bylo wspaniale, ale Dobrodziejka wspaniale tanczy. Widac nauki u przednich
                                      mistrzow pobierala. A teraz napijmy sie, bom zmozon lekko a i nogi nie
                                      najmlodsze, usiasc musza.

Pozdrawiam
                                      • Gość: kropka! Re: Jestem ciekawa IP: 195.94.206.* 11.09.01, 16:38
                                        Bedę nieskromna i powiem, że tancerka ze mnie dobra.Zatem co pić będziemy?
                                        Służba !!! Polejcie ino....

> To bylo wspaniale, ale Dobrodziejka wspaniale tanczy. Widac nauki u przednich
                                        > mistrzow pobierala. A teraz napijmy sie, bom zmozon lekko a i nogi nie
                                        > najmlodsze, usiasc musza.
                                        >
                                        > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 12.09.01, 18:01
                                          Moze naleweczki moja Dobrodziejko, a potem zamawiam sie do poleczki.
                                          Sluzba! dalej psubracie przystaw krzeslo Pani. Wysmienita, moze jeszcze jeden?

Pozdrawiam
                                          • kropka! Re: Jestem ciekawa do trapszo 13.09.01, 09:59
                                            zatem ruszajmy w tany .... poleczka !!!

> Moze naleweczki moja Dobrodziejko, a potem zamawiam sie do poleczki.
                                            > Sluzba! dalej psubracie przystaw krzeslo Pani. Wysmienita, moze jeszcze jeden?
                                            >
                                            > Pozdrawiam

• tolo123 Re: Jestem ciekawa 13.09.01, 09:28
                                  Dobrze ale musisz zatańczyć ze mną:-)
                                  • kropka! Re: Jestem ciekawa do tolo123 13.09.01, 09:52
                                    Oczywiście, że zatańczę z Tobą.Oberek, poleczka, polonez co wybierasz? :))

tolo123 napisał(a):

> Dobrze ale musisz zatańczyć ze mną:-)

• tolo123 Re: Jestem ciekawa do tolo123 15.09.01, 12:39
                                      Pisz gdzie i kiedy:-) Ja jestem z Katowic.
                                      • Gość: kropka! Re: Jestem ciekawa do tolo123 IP: 195.94.206.* 19.09.01, 10:39
                                        no to jest mały problem, bo ja z W-wy....

tolo123 napisał(a):

> Pisz gdzie i kiedy:-) Ja jestem z Katowic.

• tolo1 Re: Jestem ciekawa do tolo123 05.04.02, 16:52
                                          Jutro?
                                          • tolo1 Re: Jestem ciekawa do tolo123 22.04.02, 09:03
                                            Czyżby to koniec wątku?
                                            • tolo1 Re: Jestem ciekawa do tolo123 29.04.02, 14:14
                                              To niemożliwe
                                • tolo1 Re: Jestem ciekawa 25.04.02, 17:13
                                  Ja jem dużo i ważę tylko 65 Kg, przy wzroście 172 cm
    • Gość: mea Re: Jestem ciekawa - znalazłam się IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:58
      zgłaszam się .Jestem z Białego i "leciwa". Co dalej?
      • trapszo Re: Jestem ciekawa - znalazłam się 13.09.01, 20:23
        Siadaj do stolu i gosc sie, jezeli Gospodyni nie ma nic przeciwko.

Pozdrawiam
        • tolo123 Re: Jestem ciekawa - znalazłam się 18.09.01, 15:23
          Może już z tym skończymy?
          • tolo123 Re: Jestem ciekawa - znalazłam się 25.09.01, 08:17
            Nie zawsze mam czas na forum. Zwykle ograniczam się do odbierania poczty. Więc
            jak ktoś chce to może do mnie napisać. Oto mój adres:
            tolo123@poczta.gazeta.pl
    • tolo123 Re: Jestem ciekawa 25.09.01, 14:48
      Jeżeli przez dwa dni nie będzie nikogo z tego wątku to dam sobie spokój.
      • Gość: anka1 Re: Jestem ciekawa IP: 212.33.74.* 25.09.01, 15:25
        Tolo biedaku zrób tak! może wątek o mordercach?:)))
        • tolo123 Re: Jestem ciekawa 26.09.01, 16:57
          Tak, najlepszym teraz materiałem na ten temat jest Osama Bin Laden
          • anka1 Re: Jestem ciekawa 27.09.01, 09:40
            ale tym razem chodzi o co innego. raczej o knucie na forum.
            pozdrawiam!
            • tolo123 Re: Jestem ciekawa 27.09.01, 12:28
              Ciekawe co by się stało gdyby tak "przypadkiem" jakiś samolot spadł na dom w
              Sękocinie?
              • anka1 Re: Jestem ciekawa 27.09.01, 12:35
                kołodko dostałby jeszcze większego zeza!
                • tolo123 Re: Jestem ciekawa 28.09.01, 14:36
                  Zwiększyła by się oglądalność TVN-u. To żarty, ale jak z tymi terrorystami za
                  daleko zajdzie to faktycznie może być wojna.
                  • anka1 Re: Jestem ciekawa 28.09.01, 14:45
                    właśnie. świat stoi na krawędzi!
                    • tolo123 Re: Jestem ciekawa 01.10.01, 11:07
                      Święta wojna muzełmanów.
                      • anka1 Re: Jestem ciekawa 01.10.01, 11:13
                        Tolo boję się tego co może sie wydarzyć. banda idiotow znow zacznie wojne w imię jakiegos
                        boga jakkolwiek On się nazywa.
                        • Gość: trapszo Re: Jestem ciekawa IP: *.access.nacamar.de 01.10.01, 18:04
                          Jedynym bogiem, tych idiotow jest pieniadz.

Pozdrawiam
                          • anka1 Re: Jestem ciekawa 01.10.01, 18:39
                            jest jeszcze drugi. Allah źle przez nich pojęty.
                            • tolo123 Re: Jestem ciekawa 02.10.01, 17:43
                              Ostatnio sobie tak myślałem o tych całych wojnach. Pomyślałem sobie czy ktoś
                              nie podżega do zamieszek. Zawsze jak słyszałem że jakieś rozmowy pokojowe
                              dochodziły do skutku to po jakimś niedługim czasie znów był konfilkt. Może to
                              głupie, ale doszedłem do tego że to może ludzie produkujący broń którym zależy
                              żeby były konflikty zbrojne. Przecież na wojsko i broń wydaje się grube miliony.
                              • Gość: anka1 Re: Jestem ciekawaTolo IP: 212.33.74.* 02.10.01, 18:36
                                coś w tym jest Tolo. gdyby nie handelek bronią i narkotykami moze byloby inaczej!
                                • babar Re: Jestem ciekawaTolo 31.10.01, 16:33
                                  Teraz tak już niestety jest, wszystko się kręci wokół pieniądza.
                                  • tolo1 Re: Jestem ciekawaTolo 20.04.02, 10:12
                                    Ale czy musi?
                              • tolo1 Re: Jestem ciekawa 29.11.01, 17:45
                                A ja wróciłem
    • Gość: tomko26 Re: Jestem ciekawa IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 17:49
      heja, nie jestem z Białegostoku, ale studiowaem tam 5 lat, aleciwy bę już
      niebawem (27latek), więc może załapię się do klubu. pozdrowionka tomko
      • Gość: anka1 Re: Jestem ciekawa Tomko IP: 212.33.74.* 02.10.01, 18:44
        witaj w klubie!:)))
        • Gość: tolo123 Re: Jestem ciekawa Tomko IP: 10.30.133.* 19.04.02, 15:52
          tolo123
        • tolo1 Re: Jestem ciekawa Tomko 29.04.02, 08:48
          Klub forum?
        • tolo1 Re: Jestem ciekawa Tomko 29.04.02, 11:46
          ???
    • Gość: John Re: Jestem ciekawa IP: *.tnt4.toms-river.nj.da.uu.net 03.10.01, 03:10
      Jestem z Bialegostoku i po 30-tce, Natomiast mieszkam ok 8 tys. km. od B.
      Pozdrawiam
      • anka1 Re: Jestem ciekawa John 03.10.01, 10:40
        przesyłam pozdrowienia przez 8 tys. km:)))
        • Gość: John Re: Jestem ciekawa John IP: *.tnt1.toms-river.nj.da.uu.net 03.10.01, 13:16
          Dziekuje! Napisz co jest grane w B.Od 20-tu lat mieszkam w USA. Za kilka
          miesiecy bede w Polsce.
          • anka1 Re: Jestem ciekawa John 31.10.01, 16:36
            szkoda John ze tak pozno sie odezwales dzis juz nie mam czasu. ale odezwij sie jeszcze to
            cos opowiem. a moze wejdz na bialostocka gazete to sie dowiesz najnowszych rzeczy.
            pozdrawiam!
            • tolo1 Re: Jestem ciekawa John 05.04.02, 16:50
              Już minęło trochę czasu......
          • tolo1 Re: Jestem ciekawa John 27.04.02, 12:03
            A ja mogę napisać?
    • tolo123 Re: Jestem ciekawa 23.04.02, 10:05

> Jestem bardzo ciekawa czy na Forum są osoby z Białegostoku i w doda
      > tku " leciwe " tzn. po
      > 30-stce. Odezwijcie się proszę!

• tolo123 Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 08:39
      Nikogo już z tego wątku nie ma?
      • laelia Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 08:54
        cześć, Anka jest prawie co rano, po prostu w tej chwili jej nie ma
        • woland? Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 09:11
          ja jestem...:)))
          • mascotte Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 09:13
            i ja :)
            • laelia Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 09:24
              a Ty w jakiej postaci?
              • tolo1 Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 10:05
                wirtualnej?
            • tolo1 Re: Jestem ciekawa 25.04.02, 08:31
              Ja również!!! Ale o co chodzi?
          • tolo1 Re: Jestem ciekawa 24.04.02, 10:04
            Ja też tu jestem:-)
            • Gość: anka1 Re: Jestem ciekawa IP: 212.33.74.* 26.04.02, 08:41
              milo sobie stary watek poczytac:)))
              • tolo1 Re: Jestem ciekawa 26.04.02, 09:27
                Tak, najlepiej żeby trwał jak najdłużej.
                • anka1 Re: Jestem ciekawa 29.04.02, 12:21
                  :)))
                  • tolo1 Re: Jestem ciekawa 29.04.02, 14:00
                    Kiedyś napiszę:o)
                    • anka1 Re: Jestem ciekawa 29.04.02, 14:55
                      o:) - juz napisales :)))
                      • tolo1 Re: Jestem ciekawa 29.04.02, 16:59
                        Tak, już napisałem:o)
                        • Gość: anka1 Re: Jestem ciekawa IP: 212.33.74.* 29.04.02, 18:25
                          cdn.?:)))
                          • tolo1 Re: Jestem ciekawa 30.04.02, 11:19
                            Musi. Skąd jesteś?
                          • tolo1 puk, puk........ 30.04.02, 16:29
          • tolo1 Re: Jestem ciekawa 02.05.02, 09:15
            Ja też jestem.
        • tolo1 Re: Jestem ciekawa 02.05.02, 09:16
          A to szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka