zonaonaa 18.09.12, 09:55 Siedzę sobie w pracy i zimno mi ...po prostu. Kto zna dobry sposób na rozgrzanie . Uprzedzam, że po schodach biegać mi się nie chce :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karkowiak2plus Re: zimno mi 18.09.12, 18:05 Zadzwoń po butelkę podłej bułgarskiej brandy. Ten co Ci ją przyniesie będzie biegał za Ciebie. Tobie pozostanie tylko się nią uraczyć. Proponuję dawkę 1ml/1kg Twojej masy ciałka. I BROŃ BOŻE NIE PYTAM ILE TEGO WYPIJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: zimno mi 19.09.12, 08:35 Dzięki za radę :) ale żeby tak w pracy ???? chyba nie skorzystam, lepiej włączę grzejnik , będzie mniej inwazyjnie :) kurcze ...ma tym forum to faktycznie zamarznąć można , tylko jedna osoba się zlitowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: zimno mi 19.09.12, 10:55 Ja się nie zlitowałem. Mi się spodobało to co napisałaś. Mógłbym zostać Twoim grzejnikiem. Nawet inwazyjnym. Cokolwiek by nie miało to znaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: zimno mi 19.09.12, 12:41 > Ja się nie zlitowałem. Mi się spodobało to co napisałaś. Czyżbyś gustował w "zimnych" wychłodzonych kobietach???? Mógłbym zostać Twoim grzejnikiem. > Nawet inwazyjnym. I z wyobraźnią hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: zimno mi 19.09.12, 15:25 Słowo "gustował" źle mi się konotuje,jednakże odpowiadając na Twoje dyskretne pytanie mogę uchylić rąbka tajemnicy i szeptem wycedzić,iż miło jak kobieta ceni sobie temperaturę. Wtedy można stanąć na wysokości zadania i ogrzać. Ku obopólnej frajdzie na ten przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: zimno mi 19.09.12, 20:21 Podobno lepiej zimne, niż spocone... - Kowalski, czy lubicie ciepłe piwo i spocone baby? - Nie, szefie. - To dostaniecie urlop w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: zimno mi 20.09.12, 08:10 horpyna4 napisała: > Podobno lepiej zimne, niż spocone... > > - Kowalski, czy lubicie ciepłe piwo i spocone baby? > - Nie, szefie. > - To dostaniecie urlop w listopadzie. Co za złośliwy szef :P Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: zimno mi 19.09.12, 17:32 Może najprościej cieplej się ubierać do pracy, albo jakiś grzejniczek włączyć. Ewentualnie kawę albo herbatę sobie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: zimno mi 20.09.12, 08:09 O nie ... to byłoby za proste :) Krakowiaczek dobrze prawi i jak ekologicznie. Popatrzcie ...bez użycia prądu można uzyskać zadowalającą temperaturę ... Są jeszcze jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: zimno mi 20.09.12, 09:42 Szukanie lepszych propozycji porównałbym do poszukiwań miodu w ........ no wiesz gdzie. A dziś klimat sprzyja zbliżeniom,zbliżenia zaś sprzyjają ociepleniu atmosfery. I nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa już mi cieplej :) 20.09.12, 12:05 karkowiak2plus napisał: A dziś klimat sprzyja zbliżeniom,zbliżenia zaś sprzyjają ociepleniu atmosfery. > I nie tylko. Tylko dzisiaj??? Gdy się chce zawsze można sobie taki klimat stworzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 12:06 Dziś jest szczególny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 12:12 Tak?? a to dlaczego ? . Strasznie ciekawa jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 12:48 Albowiem każdy dzień przynosi nowe namiętności. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 12:56 Czy to flirt?? Pogonią nas z tego forum zaraz ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 12:58 Nie pogonią. No chyba że z zazdrości. A tak nawiasem mówiąc co Cię skłania do definiowania tego jako flirt? Ja się nie czuję adorowany. haha Odpowiedz Link Zgłoś
zonaonaa Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 13:02 Pamiętasz taka grę karcianą "flirt towarzyski" ? to taka niewinna wymiana zdań , tak mi się tylko skojarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 13:18 A wiesz czym taka niewinna wymiana zdań może się skończyć? Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: już mi cieplej :) 20.09.12, 13:23 Wspaniale to zaszeregowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: zimno mi 20.09.12, 13:32 zonaonaa napisała: > O nie ... to byłoby za proste :) Ja jestem od rozwiązań prostych, aczkolwiek skutecznych :-) > Są jeszcze jakieś propozycje? Nie wychodzić z domu do pracy i nawet nie wstawać ciepłego z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś