Dodaj do ulubionych

dojrzałem do związku

IP: *.acn.pl 03.07.04, 00:40
Przystojny, inteligentny, dowcipny i samotny, trochę były pracocholik, dwa
fakultety (MBA), dorobiłem się (kilka mieszkań, w tym jeden super apartament
+ pies i kot), zwiedziłem prawie cały świat, a to wszystko pomimo , że,
przyjechałem do W-wy z jedną walizką 10 lat temu. Obecnie mam intratne,
chociaż luźniejsze stanowisko (więc nie top-top mnagement), większy luz (i
pewną potrzebę domatorstwa), najwyższy czas na poważny związek - tak więc
szukam partnerki, z którą można pogadać, ciekawie spędzac czas, nawzajem się
wspomagać, być oparciem i motywacją, a jednocześnie tolerować ewentualne
słabości. Oczywiście kochać się, mieć dzieci i je wychowywać, wspierać się na
starość i być po prostu tą drugą połową. Moja Księżniczko odpowiedz. MK
Obserwuj wątek
    • Gość: gitek stuknij sie w czaszke.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:49
      po co ci babol upierdliwy,
      teraz?
      • Gość: Ewa kawaler do wzięcia IP: 82.177.74.* 30.07.04, 14:21
        Człowieku tyle zwiedziłeś tylu rzeczy materialnych się dorobiłes ,ciekawe jaka
        musiałaby być ta Twoja druga połówka -chodzi mi o to w ilu krajach musiałaby być
        ile mieszkań musiałaby mieć ,nie wierzę że wystarczy inteligentna dojrzała
        kobieta umiejąca kochac ,nie wierzę że potrafisz odwzajemnic uczucia ,sądze ze
        zbyt dużo osiągnąłeś sam ,szkoda mi Ciebie i żal mi ,no może się mylę i się
        zakochasz nie będziesz widział tego że ona ma tak mało
        • Gość: kuba_halford Re: kawaler do wzięcia IP: *.netlp.com.ar / *.netlp.com.ar 02.08.04, 06:02
          wiesz, jestes niesprawiedliwa, Ewa. Facet ma kota i psa, tak? Do tego moglby
          miec mala malpke a wybral kobiete, nie uwazasz ze to tomantyczne?
    • ad_hoc Re: dojrzałem do związku 03.07.04, 01:06
      Jesoo, ludzie to mają poczucie humoru
      albo za moło wódki
    • Gość: bea Re: dojrzałem do związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 01:59
      W tym wieku ,mimo wielu "zalet" cięzko ci będzie znależć drugą połówkę-
      przyzwyczajenia, wymagania...sama chęć nie wystarczy, ale mam nadzieję, że ją
      znajdziesz...Pozdroofka
    • Gość: Megi Re: dojrzałem do związku IP: *.netday.pl / *.NETDAY.PL 03.07.04, 12:46
      Jak to się stało, że nagle za dwadzieścia pierwsza w nocy decydujesz się na
      taki krok?
      • poo3 Re: dojrzałem do związku 03.07.04, 12:49
        ...zachciało sie pewnie herbatki i nie było komu podac...cokolwiek:))
    • Gość: księżniczka Re: dojrzałem do związku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 17:47
      A mnie się Twój list spodobał. Z Twojego dorobku zainteresował mnie pies i kot.
      Ciekawe, czy masz jakieś bardziej sprecyzowane wymagania co do swojej przyszłej
      księżniczki? Bo ja jestem dużo młodsza, ale to w sumie drobiazg, jeżeli chodzi
      o miłość.
      • Gość: *** do kawalera:nie dziwię się Tobie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 23:04
        Witam. Mam znajomego architekta,który ma 41lat,jest moim bliskim
        przyjacielem.Od 10lat jest z kobieta dla,której licza się tylko pieniądz(jego
        bo sama nie zarabia,jest tylko kulą uj ego nog),mówiłam mu nie raz,że lepiej
        zaczekac niż na siłę pchać się w beznadziejne związki.Tylko u nas panuje głupie
        przekonanie,że zaczynac a Twoim wieku to za późno.Za późno na co?Na miłość
        nigdy nie jest za późno.Ale uważaj,żebyś się nie wkopał w laskę,która będzie
        kochała tylko Twoje pieniądzę.Myślę,że facet w Twoim wieku jest lepszy niż
        jakiś świerzo upieczony absolwent,który 24h siedzi w pracy i nie ma na nic
        innego czasu.Osobiście spędzam czas z ludźmi 30-40 letnimi i dogaduje się z
        nimi lepiej niż z rówieśnikami.Powodzenia
    • Gość: poszukiwana Re: dojrzałem do związku IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.04, 22:05
      Cześć,
      Może to mnie szukasz?
      Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: dojrzałem do związku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 22:13
        hmm, napisz jesli masz ochote:
        aksal@wp.pl
    • hermione_p wybawil sie sie chopaczyna... 04.07.04, 06:05
      kolejny desperat. Daj ogloszenie w fakcie albo innym super expressie...lol

btw...znalazles juz?

• Gość: swinka Re: dojrzałem do związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:48
      Cze:) eh i co oni wszyscy wygaduja:] brak wspolczucia i empatii,i tyle...A
      dlaczego taki serwis mielby Ci nei pomoc w znalezieniu partnerki...? Bardzo
      dobrze ze probujesz, ze i w koncu do tego doszedles, ze czasem do szczescia
      brakuje tej drugiej osoby z ktora mozna wszystko inne dzielic;)powodzonka, jak
      bys mial ochotke;) crystalgirlxxx@yahoo.com
    • Gość: swinka Zajrzyj tu;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:50
      Cze:) eh i co oni wszyscy wygaduja:] brak wspolczucia i empatii,i tyle...A
      dlaczego taki serwis mielby Ci nei pomoc w znalezieniu partnerki...? Bardzo
      dobrze ze probujesz, ze i w koncu do tego doszedles, ze czasem do szczescia
      brakuje tej drugiej osoby z ktora mozna wszystko inne dzielic;)powodzonka, jak
      bys mial ochotke;) crystalgirlxxx@yahoo.com
    • Gość: tex Re: dojrzałem do związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:15
      O kilku istotnych rzeczach zapomniałeś! Oszczędności w krajowej i unijnej
      walucie, złoto, inne metale szlachetne. A jak z Twoimi walorami zewnętrznymi /
      nie zapomnij o nim!/? Kobitki : nie mówcie, że to was nie interesuje. A podaj
      koniecznie adres, bo bedziesz miał to szczęście, że mimo iż nie jestem
      samiczką, to też Cie odwiedzę.
    • Gość: samotna Re: dojrzałem do związku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:27
      Wiem co czujesz, gdyz jestem w podobnej sytuacji... a kobietom jest chyba
      trudniej. Ale nie trace nadziei... Mam nadzieje, ze uda Ci sie znaleźć ta
      jedyna i choc Cie nie znam to zycze Ci tego z calego mojego serduszka...
    • Gość: Tośka Re: dojrzałem do związku IP: 62.29.253.* 30.07.04, 15:26
      Jak dojrzałeś to spadaj hihihihihi
    • Gość: edi Re: dojrza?em do zwia˛zku IP: *.byu.edu 30.07.04, 21:09
      gosciu,
      przesrales pol zycia na jakies bzdury i teraz myslisz ze ktos uwierzy w szczerosc twoich
      intencji, teraz to idz nad Wisle i sie utop,
    • kkinga23 Re: dojrzałem do związku 31.07.04, 22:24
      forsa to nie wszystko-chociaż jest potrzebna.
    • miladupcia Re: dojrzałem do związku 31.07.04, 22:55
      To spadaj z drzewa. Trzeba postępować tak jak Leziox.
    • misiaczko ciocia dobra rada 01.08.04, 19:07
      fajny facet, nie psioczyc! kawalerze podaj swoj adres, to sie dziewczyny nie
      beda krepowac pisac do ciebie, bo tu przeciez wszyscy wszystko moga
      przeczytac... hm chyba, ze ci o to chodzi.
      sa specjalne portale randkowe (nawet na gazeta.pl, dajesz swoje zdjecie,
      opisujesz co lubisz, a co nie, opisujesz swoje wyobrazenie ksiezniczki i
      podobno ludzie sie tak znajduja. powodzenia.
    • Gość: księżniczka28179 Re: dojrzałem do związku IP: *.revers.nsm.pl 01.08.04, 19:43
      Dlaczego nie podałeś maila? Obawiasz się, że pod ciężarem podań księżniczek
      padnie Twój Outlook? :)
    • Gość: amy Re: dojrzałem do związku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:25
      Stara baba jestem i wiem, że ze starym, nawet nadzianym kawalerem żadna kobitka
      nie wytrzyma.Może nie przyznawaj się do swojego stanu.
    • roxy Re: dojrzałem do związku 01.08.04, 23:37
      Witaj, nie uważam się za księżniczkę, jestem kobietą i mamą...jak masz chęć, to
      napisz, pozdrawiam
    • pasikonna Re: dojrzałem do związku 02.08.04, 14:57
      No zajebioza, zajebioza.
      A jaki masz defekt skoro do tej pory jestes sam?
      No i ta lista wymagan... Hmm, wiesz spelniam wszystkie, ale moim ulubionym
      obiektem westchnien sa prawnicy z Wielkopolski, wiec jesli Ty spelniasz TEN
      wlasnie moj warunek mozemy zaczac negocjowac konkrety.
      Pozdrawiam
      Piekna Ksiezniczka Pasikonna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka