netofil 06.07.04, 14:59 Tak, o tym też możesz napisać w tym wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Multiwątek. 06.07.04, 16:03 No coś Ty, nie wypada pisac o TYM w takim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Multiwątek. 06.07.04, 18:28 Chciałam napisać, skoro tu mi wolno, że wszędzie mi jest dobrze, ale najlepiej w domu. Ale plażę też lubię oraz zbieranie grzybów. Odpowiedz Link Zgłoś
dawnykubajek Śpiewać każdy może... 06.07.04, 19:57 Połączył nas talerz, schyleni nad garem, W rosole topiliśmy łyżkę, I zawsze co miesiąc chodziliśmy pieszo Na pizzę złączeni uściskiem. Na śliczną twą rączkę włożyłem obrączkę, Drobniutkie ogniwo z łańcucha, I byłaś pieseczkiem, mróweczką, koteczkiem, Nie mogę, zaczynam się wzruszać. Luśka, Luśka, ach Luśka, Ty miałaś imadło w paluszkach. Luśka, Luśka, ach Luśka, Na grzyby, na ryby, do łóżka. Luśka, Luśka, ach Luśka, Ty z ramion nie chciałaś wypuszczać, Luśka, Luśka, ach Luśka, jak miękka poduszka, Okrągła jak bilon, liczyłaś się Luśka, I twoje sto kilo... Mio, mio, mio, amore O twoje piersi mógł rozbić się Pershing, A Rubens, by szalał z zazdrości, Gdy słodkie ciasteczka znikały w usteczkach, Łykałaś je przecież w całości. Nie było już miary na twoje rozmiary, A naród nad morzem osłupiał, Gdy wyszłaś raz z wody na łono przyrody Był popłoch na plaży w Chałupach. Lusiu, dlaczego to zrobiłaś? Dlaczego zabiłaś naszą miłość? Lusiu, proszę cię, nie odchudzaj się, Luśka, proszę cię nie, nie, nie! Luśka, Luśka, ach Luśka ... /Kaczki z Nowej Paczki/ Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Śpiewać każdy może... 12.07.04, 13:15 hehe, tego nicka to jeszcze nie widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Multiwątek. 12.07.04, 14:58 sklerozis multiplex zapomniałem, co chciałem a przecież napisać już miałem "...ja wiedziałem, że tak będzie..." Odpowiedz Link Zgłoś