daaisy1 12.07.04, 22:45 nie dostałam od Ciebie żadnego maila - czekam i pozdrawiam Edytka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planetta DO EDYTKI!!! 14.07.04, 10:47 pierwszy raz wysłałam maila do "daaisy" bez "1", już poprawiłam błąd!!! sorki!!! pozdrawiam Anetta Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: DO EDYTKI!!! 14.07.04, 11:08 juz dostałam i odpisalam na gg pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
planetta Edyta!!! 14.07.04, 11:18 jestem teraz w pracy, gg mam tylko w domu!!! postaram się jak najszybciej dostać do komputera! Olo śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 planettko! 14.07.04, 11:28 planettko kochana, przepraszam, ale musze wyjśc..będę wieczorkiem...pozdrawiam Cię gorąco i jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: DO PLANETTKI! 14.07.04, 21:28 Planettko! w Twoim mailu...miałam numer gg..ale chyba błędny...:( bo napisałam a ktoś mi..niezbyt ładnie odpisał...prosze napisz do mnie na gazetowego maila! E. Odpowiedz Link Zgłoś
planetta EDYTKO! 15.07.04, 20:58 jest mi bardzo wstyd!!! Okazało się, że mój mąż siedział wczoraj i dzisiaj przy komputerze. Myślał, że to jakiś facet mnie zaczepia! Dobrze, że się chociaż przyznał!!! Ale jestem na niego zła, nie będę się do niego odzywała chyba tydzień!! Pozdrawiam Cię i przepraszam za niego!!! (nawet nie chcę wiedzieć, co Ci napisał) odezwij się proszę, jestem przy komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Planettko! 17.07.04, 00:20 odzywam się dopiero teraz..bo akurat tak sięzłożyło, że nie miałam czasu..a poza tym to tak sobie myślę..co jest prawdą a co nie..generalnie ufam ludziom, ale z takim potraktowaniem mojej osoby spotkałam się pierwszy raz..nie ukrywam, że było mi strasznie przykro..(w pierwszej chwili myślałam, że pomliłam numer)... pozdrawiam Edytka Odpowiedz Link Zgłoś
planetta Re: Planettko! 17.07.04, 20:36 jest mi strasznie przykro, już nie wiem, jak mam Cię przepraszać! :-) od poczatku wydałaś mi się bardzo sympatyczna, to Ty pierwsza przywitałaś mnie na forum, spotkało nas to samo w życiu, a to zbliża ludzi! Dlatego do Ciebie napisałam! :-)))) Moje słoneczko dziś było cały dzień na działce, a teraz smacznie śpi. Pozdrawiamy Was :-) A.O. Odpowiedz Link Zgłoś