czarna33 15.07.04, 18:54 Może się chociaz kłócic zaczniemy aaaa??Przynajmniej cos sie będzie działo:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Ale cisza. 15.07.04, 19:36 Jeny!!! Koleżanki, ja mam już awantur i rwetesu powyżej głowy, od 7.30 do niedawna (dopiero wróciłem...), a Wy, teraz, tutaj chcecie... Uffffffff! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ale cisza. 15.07.04, 19:59 www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11589 Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ale cisza. 15.07.04, 20:11 dociek napisał: > www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=11589 Oj jak mi przykro, no to zapierdziel miales rowny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Ale cisza. 15.07.04, 19:45 Ale to brzydkie wszystko!!! Krzesla takie pomazane... Ech... Pianino, fortepian - no obrzydliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ale cisza. 15.07.04, 20:23 Pianino gra za scianą.Zaczynam zadymę bo wiem,ze owa Pani sobie poszła hihi robic rózne rzeczy:)Nie mogę przeciez napisac ze jest głuuuupia.A tak byłoby najlepiej,bo by sie wątek rozwinął :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Zadyma??? 15.07.04, 20:27 Bezemnie??? Ktora pierwsza chce oberwac,he???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ale cisza. 15.07.04, 22:09 No to lipa:(Przecież nie mogę ot tak opierdzielić kogokolwiek.Zresztą ja już wiem co robicie,że nie piszecie!!Wszyscy oglądają TOUR-a.Ależ oni pedałują po tych Pirenejach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ale cisza. 15.07.04, 22:15 noooo i idę spać po ciężkim dniu tv nie ogladalem chyba z małymi przerwami od 2,5 roku mam dość tych @$@#%@#$%^#@$^#$%&%^ porzeczek!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ale cisza. 16.07.04, 06:48 Czarna możesz mnie bez ograniczenia opierdzielać, jestem do dyspozycji i gotów na wszystkie wyzwiska. Ale jeden mały warunek... Przestrzeń pomiędzy nami winien wypełniać stolik zastwiony flaszkami z piwem... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ale cisza. 16.07.04, 09:07 dociek napisał: > Czarna możesz mnie bez ograniczenia opierdzielać, jestem do dyspozycji i gotów > na wszystkie wyzwiska. No coś Ty,tak całkiem to Cię wyzywac nie będę,sumienia bym nie miałą chyba:) Ale jeden mały warunek... Przestrzeń pomiędzy nami > winien wypełniać stolik zastwiony flaszkami z piwem... ;-))) Łeee myslałam,że bedziemy siedzieć obok siebie a Ty chcesz ,żeby nas dzielił stolik:P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ale cisza. 16.07.04, 10:20 Idziesz z propozycjami w dobrym kierunku. Nie chciałem tak nachalnie, z miejsca: "kawę na ławę". Zainicjowałem, poczekałem i się doczekałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ale cisza. Przed burzą, hihihihi :D 16.07.04, 09:25 czarna33 napisała: > No to lipa:(Przecież nie mogę ot tak opierdzielić kogokolwiek. Możesz mnie. Już zerwałam na forum Olsztyn, to co mi tam ;P A tak swoją drogą to w ucho masz! Ozwij się! Będziesz w grodzie Kraka czy nie? Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Ale cisza. 16.07.04, 11:12 Ta rycząca kosiarka od 8 rano pod moim oknem to ma byc cisza??????????? Zaraz oszaleję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale cisza. 16.07.04, 14:26 A u mnie dziś nie było ani kosiarki ani udarowej wiertarki, ale za to sąsia z wielkim zacięciem wybijła młotkiem rytm na ścianach. Od godziny 7 ostro prał ręcznym młotkiem ścianę :). Odpowiedz Link Zgłoś