kw72 20.03.02, 21:22 Co sądzicie o internetowych znajomościach? Czy macie jakieś konkretne doświadczenia i jak wyglądało Wasze pierwsze spotkanie na żywo-zachwyt czy rozczarowanie?Może lepiej znać się tylko w sieci...? Pozdrawiam Kris:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:25 ty, kris - my sie przewaznie tu wszyscy znamy w realu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:27 No, i nawet niekiedy pasjami się lubimy. A są i wśród nas przypadki internetowych miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:29 widzialam, potwierdzam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:31 co, kto, gdzie, z kim, ja tez chce wiedziec!!! zartowalam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:30 maryjo nie fantazjuj Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:32 Xp, ja posiadam tyle fantazji, co mucha brudu za paznokciami. Jak mówię, że kogoś lubię, to lubię, i nie denerwuj mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:33 no zdarzaja sie takie przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:33 te, prowokator - jak tam reportaz? kiedy do mnie dojdzie na pocztem???? a uprzedzam - ze jak mnie zrobisz na brzydactwo - to ubijem jak burom sukem!!!!!! a jak na bostwo (ktorem zreszta jezdem:))) ) - bedziesz mial w piekle nagrode - pamietaj - mam byc szczupluska!!!!! - laurce dodaj kilka kg moich! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:35 Czort, nie przesadzaj, ze spotkania na spotkanie jest Cię coraz mniej :(. Wytapiasz się w piekielnej temperaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:37 jak bydem taka jak laura - wyjdem z kompleksow i juz! a tak zakompleksiony czort jezdem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:45 Gość portalu: czort napisał(a): > jak bydem taka jak laura - wyjdem z kompleksow i juz! > a tak zakompleksiony czort jezdem:))) czorcie, nie wiesz co mówisz ja jak wreszcie znajdę dopasowane spodnie na siebie to się okazuje że to na skutek pomyłki krawcowej lub jej depresji i wykorzystania ścinków materiałów Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:39 dobra czort, zgodnie z umową z Vikinga wchodze w ten barter ty dajesz parę kilogramów ciała a ja ... właśnie a ja co? bo chyba nie ducha mam 10 sukienek, 30 par rajstop ale tylko jednego pierdolca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:41 laura jak Ty się wyrażasz, fak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:39 nie mam na nic czasu :((( dzisiaj wyszedłem na spotaknie o 10.30 wróciłem o 21 potrzebuję wolontariuszy proszę mi wyprać wyprasować ugotowaaać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:43 wykąpać, wyprowadzić psa, posegregować pary skarpet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:44 też się ociągacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:43 xp zatrudnij se gosposie! a nie nam tu z takimi tfu propozycjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:45 jak będzie brzydka to mnie będzie wkurzać a jak będzie ładna to powstanie bałagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:48 no to gadaj od razu, ze ci o dupczenie chodzi, a nie tu wyskakujesz z prowadzeniem domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:50 no skoro tak... a wyprasować trzeba czyli dwie... koszta koszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:52 no to i moje szmaty i mojego meza tez mozesz poprasowac przy okazji, zlotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:55 wiesz co mogłoby się ze mną stać podczas prasowania Twoich szmat? moja dziewczyna słusznie zabraniała mi naklejać tradycyjną metodą znaczki na pocztówki do moich koleżanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:59 szczycę się tym, ze zadnemyu facetowi nie prasowałam koszuli nie mam do tego duszy zrobie to dopiero dobrze, temu którego pokocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:03 zrobisz dobrze mu prasowanie? oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:11 zrobię mu dobrze i prasowanie bo "i" mimo, że małe nie może zaginać gdy łączymy dwie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:03 no nie pierdol, ze lizalbys moje kiecki! o ja pierdole, ale zbok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:18 to ja kiecki od znaczka nie odróżniam??? rzecz w prasowaniu -nie w lizaniu do perwersji wystarczy! zresztą ja nie umiem prasować bo żelazka są za duże a ubrania za skomplikowane a facetowi to bym nic nie wyprasował nawet gdybym umiał, bo to pedalstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:19 wychodzi na to, że prasowanie swoich rzeczy to onanizm? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:20 a prasowanie na sucho masochizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:22 a korzystanie z gosposi to nierzad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:23 jak to to prasuje się na mokro? może k.wa, dlatego mi się nie udaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:24 w tym ukladzie zabierz sie za streczycielstwo Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:25 Gość portalu: Xprow napisał(a): > jak to > to prasuje się na mokro? > może k.wa, dlatego mi się nie udaje? co ty wiesz o prasowaniu ? na mokro zawsze lepiej wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:29 mówimuy o sexie czy o prasowaniu a może kobiety nie widzicie różnicy mokro gorąco i jechane! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:38 Gość portalu: Xprow napisał(a): > mówimuy o sexie czy o prasowaniu > a może kobiety nie widzicie różnicy > mokro gorąco i jechane! widać różnicę bo w żelazku jest bimetal uniemożliwiający przegrzanie w seksie nie ma ograniczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:30 patrz laura, jak to jest: xp takie bystre wydawaloby sie dziecie, a nie wie, jak istotna jest wilgotnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:40 się czepia! ja zawsze byłem przekonany że wilgotność jest zawsze a nie tylko gdy sprawdzam czy jest, no to prasowałem naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:49 ty naturalnie tak nie naciskaj bo od tego nie rośnie wilgotność tylko kup sobie zelazko najnowsze generacji nienajtańsze ale najdogodniejsze jest w najbliższej pralni chemicznej... nawet nie musisz go dotykać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:54 ja mam takie żelazko co się do niego wodę wlewa, ale słowo daję nie wiem czy mówimy o sexie czy ja czy wy jesteście zboki bo że ja to wiem ale dwie takie wybujałe postaci po służbowym dniu i czuję w końcu swój kres kontaktowania czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie mina grechuta zabija Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 23:03 niepewnosć Cię zabija ? ona pcha do przodu ale dobrze, już bez skojarzeń idę do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 23:06 idzcie dzieci, ja tez ide, bo musze sie skupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 23:09 no to wchodzę w to od ściany widzę zajęte:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: internetowa znajomość... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 00:34 hahahahaha:)))))))))) Ale dziewczynie zrypaliscie watek cholerne zakaly:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kreska1952 zrabany watek... 21.03.02, 07:48 No wlasnie, zrabaliscie watek, a taki bylby interesujacy...... Dajcie dojsc do slowa innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: ZAPYTAJ TYGRYSKA!!!! 21.03.02, 07:56 ... czy się rozczarował..... jeśli będzie chciał opowie Ci całą naszą historię poznania Odpowiedz Link Zgłoś
kw72 Re: internetowa znajomość... 21.03.02, 20:01 Coś tu nie tak! Jeżeli tak dobrze się znacie to się spotkajcie na real a nie zapychacie tutaj moje pytanie swoimi pogaduchami...Chyba że czujecie się tutaj bezpiecznie pod moim okiem?! :-) P.S.Widzę,że preferujecie tylko znajomości w sieci i wcale się nie widzieliście na żywo,bo...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: internetowa znajomość... 21.03.02, 20:18 ojejejejejejej!!!! zupelnie jakmen:)))) walnal czolem o klawiaturke i na wielokropku stanelo:))))) kw72 napisał(a): > P.S.Widzę,że preferujecie tylko znajomości w sieci i wcale się nie widzieliście > > na żywo,bo...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schrozen Re: internetowa znajomość... 21.03.02, 22:03 Lepiej znac sie tylko w sieci...jezeli znajdziecie wspolne zainteresowania i fajnie sie bedzie Wam gadalo.Spotkania na zywo,mysle...powinno sie przynajmniej zobaczyc zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś