Dodaj do ulubionych

internetowa znajomość...

20.03.02, 21:22
Co sądzicie o internetowych znajomościach? Czy macie jakieś konkretne
doświadczenia i jak wyglądało Wasze pierwsze spotkanie na żywo-zachwyt czy
rozczarowanie?Może lepiej znać się tylko w sieci...?
Pozdrawiam Kris:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:25
      ty, kris - my sie przewaznie tu wszyscy znamy w realu:))))))
      • maryjo2 Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:27
        No, i nawet niekiedy pasjami się lubimy. A są i wśród nas przypadki
        internetowych miłości.
        • Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:29
          widzialam, potwierdzam:)))))))
          • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:31
            co, kto, gdzie, z kim, ja tez chce wiedziec!!!
            zartowalam:)))
        • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:30
          maryjo nie fantazjuj
          • maryjo2 Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:32
            Xp, ja posiadam tyle fantazji, co mucha brudu za paznokciami. Jak mówię, że
            kogoś lubię, to lubię, i nie denerwuj mnie :)))
          • yess Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:33
            no zdarzaja sie takie przypadki
          • Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:33
            te, prowokator - jak tam reportaz? kiedy do mnie dojdzie na pocztem????
            a uprzedzam - ze jak mnie zrobisz na brzydactwo - to ubijem jak burom
            sukem!!!!!!
            a jak na bostwo (ktorem zreszta jezdem:))) ) - bedziesz mial w piekle nagrode -
            pamietaj - mam byc szczupluska!!!!! - laurce dodaj kilka kg moich!
            • maryjo2 Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:35
              Czort, nie przesadzaj, ze spotkania na spotkanie jest Cię coraz mniej :(.
              Wytapiasz się w piekielnej temperaturze?
              • Gość: czort Re: internetowa znajomość... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:37
                jak bydem taka jak laura - wyjdem z kompleksow i juz!
                a tak zakompleksiony czort jezdem:)))
                • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:45
                  Gość portalu: czort napisał(a):

> jak bydem taka jak laura - wyjdem z kompleksow i juz!
                  > a tak zakompleksiony czort jezdem:)))

czorcie, nie wiesz co mówisz
                  ja jak wreszcie znajdę dopasowane spodnie na siebie
                  to się okazuje
                  że to na skutek pomyłki krawcowej
                  lub jej depresji i wykorzystania ścinków materiałów
            • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:39
              dobra czort, zgodnie z umową z Vikinga
              wchodze w ten barter
              ty dajesz parę kilogramów ciała
              a ja ... właśnie a ja co?
              bo chyba nie ducha
              mam 10 sukienek, 30 par rajstop ale tylko jednego pierdolca !
              • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:41
                laura jak Ty się wyrażasz, fak!
            • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:39
              nie mam na nic czasu :(((
              dzisiaj wyszedłem na spotaknie o 10.30
              wróciłem o 21
              potrzebuję wolontariuszy
              proszę mi wyprać wyprasować ugotowaaać!
              • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:43
                wykąpać, wyprowadzić psa, posegregować pary skarpet
                • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:44
                  też się ociągacie
              • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:43
                xp zatrudnij se gosposie! a nie nam tu z takimi tfu propozycjami!
                • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:45
                  jak będzie brzydka to mnie będzie wkurzać a jak będzie ładna to
                  powstanie bałagan
                  • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:48
                    no to gadaj od razu, ze ci o dupczenie chodzi, a nie tu wyskakujesz z
                    prowadzeniem domu:)
                    • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:50
                      no skoro tak...
                      a wyprasować trzeba
                      czyli dwie...
                      koszta koszta...
                      • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 21:52
                        no to i moje szmaty i mojego meza tez mozesz poprasowac przy okazji, zlotko
                        • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:55
                          wiesz co mogłoby się ze mną stać podczas prasowania Twoich szmat?

moja dziewczyna słusznie zabraniała mi naklejać tradycyjną metodą znaczki na
                          pocztówki do moich koleżanek
                          :)
                          • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 21:59
                            szczycę się tym, ze zadnemyu facetowi nie prasowałam koszuli
                            nie mam do tego duszy

zrobie to dopiero dobrze, temu którego pokocham
                            • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:03
                              zrobisz dobrze mu
                              prasowanie? oczywiście?
                              • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:11
                                zrobię mu dobrze
                                i prasowanie

bo "i" mimo, że małe
                                nie może zaginać
                                gdy łączymy dwie osoby
                          • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:03
                            no nie pierdol, ze lizalbys moje kiecki!
                            o ja pierdole, ale zbok!!!!
                            • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:18
                              to ja kiecki od znaczka nie odróżniam???
                              rzecz w prasowaniu -nie w lizaniu
                              do perwersji wystarczy!
                              zresztą ja nie umiem prasować bo żelazka są za duże a ubrania za skomplikowane
                              a facetowi to bym nic nie wyprasował nawet gdybym umiał, bo to pedalstwo :)
                              • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:19
                                wychodzi na to, że prasowanie swoich rzeczy to onanizm?
                                • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:20
                                  a prasowanie na sucho masochizm
                                  • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:22
                                    a korzystanie z gosposi to nierzad
                                  • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:23
                                    jak to
                                    to prasuje się na mokro?
                                    może k.wa, dlatego mi się nie udaje?
                                    • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:24
                                      w tym ukladzie zabierz sie za streczycielstwo
                                    • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:25
                                      Gość portalu: Xprow napisał(a):

> jak to
                                      > to prasuje się na mokro?
                                      > może k.wa, dlatego mi się nie udaje?

co ty wiesz o prasowaniu ?

na mokro zawsze lepiej wychodzi
                                      • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:29
                                        mówimuy o sexie czy o prasowaniu
                                        a może kobiety nie widzicie różnicy
                                        mokro gorąco i jechane!
                                        • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:38
                                          Gość portalu: Xprow napisał(a):

> mówimuy o sexie czy o prasowaniu
                                          > a może kobiety nie widzicie różnicy
                                          > mokro gorąco i jechane!

widać różnicę
                                          bo w żelazku jest bimetal uniemożliwiający przegrzanie
                                          w seksie nie ma ograniczeń

• Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 22:30
                                        patrz laura, jak to jest: xp takie bystre wydawaloby sie dziecie, a nie wie,
                                        jak istotna jest wilgotnosc
                                        • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:40
                                          się czepia! ja zawsze byłem przekonany że wilgotność jest zawsze a nie tylko
                                          gdy sprawdzam czy jest, no to prasowałem naturalnie
                                          • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 22:49
                                            ty naturalnie tak nie naciskaj
                                            bo od tego nie rośnie wilgotność
                                            tylko kup sobie zelazko najnowsze generacji
                                            nienajtańsze ale najdogodniejsze
                                            jest w najbliższej pralni chemicznej...
                                            nawet nie musisz go dotykać
                                            • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:54
                                              ja mam takie żelazko co się do niego wodę wlewa, ale słowo daję nie wiem czy
                                              mówimy o sexie czy ja czy wy jesteście zboki
                                              bo że ja to wiem ale dwie takie wybujałe postaci po służbowym dniu
                                              i czuję w końcu swój kres kontaktowania czy to jest przyjaźń czy to jest
                                              kochanie
                                              mina grechuta zabija
                                              • laura! Re: internetowa znajomość... 20.03.02, 23:03
                                                niepewnosć Cię zabija ?
                                                ona pcha do przodu
                                                ale dobrze, już bez skojarzeń

idę do łóżka
                                                • Gość: mina Re: internetowa znajomość... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 20.03.02, 23:06
                                                  idzcie dzieci, ja tez ide, bo musze sie skupic
                                                  • Gość: Xprow Re: internetowa znajomość... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 23:09
                                                    no to wchodzę w to
                                                    od ściany widzę zajęte:(
                                                  • Gość: samanta Re: internetowa znajomość... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 00:34
                                                    hahahahaha:)))))))))) Ale dziewczynie zrypaliscie watek cholerne
                                                    zakaly:))))))))
    • kreska1952 zrabany watek... 21.03.02, 07:48
      No wlasnie, zrabaliscie watek, a taki bylby interesujacy......
      Dajcie dojsc do slowa innym :)
    • 9876aaww Re: ZAPYTAJ TYGRYSKA!!!! 21.03.02, 07:56
      ... czy się rozczarował..... jeśli będzie chciał opowie Ci całą naszą historię
      poznania
    • kw72 Re: internetowa znajomość... 21.03.02, 20:01
      Coś tu nie tak! Jeżeli tak dobrze się znacie to się spotkajcie na real a nie
      zapychacie tutaj moje pytanie swoimi pogaduchami...Chyba że czujecie się tutaj
      bezpiecznie pod moim okiem?! :-)
      P.S.Widzę,że preferujecie tylko znajomości w sieci i wcale się nie widzieliście
      na żywo,bo...;-)
      • jasmina_tdi Re: internetowa znajomość... 21.03.02, 20:18
        ojejejejejejej!!!! zupelnie jakmen:)))) walnal czolem o klawiaturke i na
        wielokropku stanelo:)))))

kw72 napisał(a):

> P.S.Widzę,że preferujecie tylko znajomości w sieci i wcale się nie widzieliście
        >
        > na żywo,bo...;-)

• schrozen Re: internetowa znajomość... 21.03.02, 22:03
      Lepiej znac sie tylko w sieci...jezeli znajdziecie wspolne zainteresowania i
      fajnie sie bedzie Wam gadalo.Spotkania na zywo,mysle...powinno sie przynajmniej
      zobaczyc zdjecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka