Dodaj do ulubionych

Poznam w celu matrymonialnym.....

IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:35
dziewczynę.

Oto moje wymagania:

Wiek 20-25 lat, blond, szczupła i zgrabna, o miłej aparycji i ślicznej buzi.
Z poczuciem humoru i tolerancyjna. Z dużą fantazją i otwartym umysłem.

Czuła, inteligentna, uległa, nie kłótliwa, nie gadatliwa, nie gderliwa,
odpowiedzialna i obrotna w pracach domowych (musi umieć robić pierogi ruskie i
sernik wiedeński). Zdolna do kompromisów. Bez nałogów i zobowiązań. Koniecznie
cnotliwa, ale nie dewotka.

Wykształcenie wyższe. Pochodzenie inteligenckie, szlacheckie.
Z ambicją rozwijania własnej kariery zawodowej (najlepiej typ bizneswoman), ale
zdolna do poświęceń wobec dobra rodziny (mąż, dzieci).

Z własnym mieszkaniem (może być dom jednorodzinny), samochodem (np. Toyota) i
domkiem letnim na Mazurach lub w górach (domek we Francji też może być).
Dodatkowo jakiś majątek ziemski lub inna nieruchomość będzie tylko plusem.

Czekam tu tylko na poważne oferty.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:39
      a takimi wymaganiami to proponuje ci lalke z sex shopu.Cicha,ulegla,niegderliwa,zawsze chetna........;)
      • maurycyxxl Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:41
        samanto, nie bądź gderliwa, jak zwykle. Chłopak chce mieć żonę, a nie lalke
        do ...dmuchania.
        • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:44
          Maurycy,nie badz naiwny ,przeciez wlasnie mu o to ..dmuchanie chodzi:))))))))
          • maurycyxxl Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:46
            a firanki?????
            • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:48
              i to jest kochanie urok forum ,ze tu mozna z doskoku pisac;))))))
          • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:48
            Gość portalu: samanta napisał(a):

> Maurycy,nie badz naiwny ,przeciez wlasnie mu o to ..dmuchanie chodzi:))))))))

Bez wulgaryzmów. Samanto - odpadasz.

• maurycyxxl Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:57
              Roro, dmuchanie, to czynność napełniania powietrzem zamkniętej przestrzeni. A
              że Ci się to z czymś skojarzyło??? wstyd!!!!!!!!!!
    • maurycyxxl Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:40
      No to powodzenia!!! Odbiło Ci? Napisz, że masz furę, skórę i komórę i będziesz
      miał zaraz 1.000 odpowiedzi :-))). Takich "zwierząt" nie ma - wymarły!!!!
      • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:46
        maurycyxxl napisał(a):

> No to powodzenia!!! Odbiło Ci? Napisz, że masz furę, skórę i komórę i będziesz
        > miał zaraz 1.000 odpowiedzi :-))). Takich "zwierząt" nie ma - wymarły!!!!

Mam furę (tylko koń mi rok temu zdechł), skórę i komórę (stodołę również).

P.S. Miały być tylko poważne oferty.

• Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:49
          wierzysz w cuda i garbate aniolki??;))))))0
          • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:50

> wierzysz w cuda i garbate aniolki??;))))))0

Nie. Wierzę w polskie dziewczyny.

• messja Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 18:40
              Gość portalu: roro napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
              >
              > > wierzysz w cuda i garbate aniolki??;))))))0
              >
              > Nie. Wierzę w polskie dziewczyny.
              >

to brzmi jak slogan z jakies reklamy:)))
              ciekawe czy jakas uwierzy w ciebie?:))

• aniolstroz Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:57
            Samanto! Wypraszam sobie te uwagi,jestem co prawda Aniołem,ale nie garbatym:)))
        • maurycyxxl Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:49
          skoro dajesz mało poważne ogłoszenia to i odpowiedzi nie kogą być inne.
          szlachcianki Ci sie zachciewa? szlachta ostatnio ma problemy finansowe, jak
          napiszesz ile jestes w stanie wyłozyć na remont pałacyku - oferta z pewnościa
          przyciągnie!!!!!
          • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:52
            Pałacyk ma już być wyremontowany.
        • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 17:51
          a to to ogloszenie to ono powazne niby???
          no to ja siem nadajem.....:))))
          no bo ja taka a la business woman w walkiem do ciasta w reku, co to niby do
          ruskich pierogow......:)))))
          • Gość: samanta roro IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:53
            Moj drogi..jestem inteligentna,zgrabana,ladna,wyszczekana do bolu i dlatego...odpadasz synku!!!!!!!!!:)))))))
            • Gość: roro Samanta IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:55

> Moj drogi..jestem inteligentna,zgrabana,ladna,wyszczekana do bolu i dlatego...o
              > dpadasz synku!!!!!!!!!:)))))))

szkoda. Nie wiesz, co tracisz.

• Gość: samanta roro IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:57
                z tego co czytam to...nieiwele.Poza tym jestem stworzona do innych celow jak bycie zona cwaniaczka;)
                • Gość: roro Re: Samanta IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:59
                  Dlatego też nie biorę twojej oferty pod uwagę.
                  • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 18:01
                    hahahaha! Ech ty dupku,ja ci oferty nie skladalam !!!!!!!!!!!!;)Chcialbys!:)
                    • Gość: roro Re: Samanta IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 18:04
                      Ty mi oferty nie składałaś, tylko ja. Ty odpowiedziałaś, a ja twoją kandydaturę
                      odrzuciłem.
                      • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 18:32
                        to moze kompromis co? To byla glupota a nie oferta i nie mysl,ze ktos ci na nia odpowie.Ja tu jestem i tak delikatna
                        ale to sie mozesz dopiero o tym przekonac.Nie mogles odrzucic mojej kandydatury poniewaz ja nie szukam
                        meza,o!!
                        • Gość: roro Re: Samanta IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 22.03.02, 17:43
                          Czy chcesz przez to powiedzieć, że nie ma w Polsce dziewczyn miłych, ładnych i
                          jednocześnie inteligentnych?
          • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 21.03.02, 17:53
            onlyaniu, ja nie daję nie poważnych ogłoszeń.
            • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:55
              a wiecie,ze kazdy wariat twierdzi ze jest normalny???;))))
              • aniolstroz Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 18:09
                jestem jak najbardziej normalnym aniolem strozem z Nieba!!!!:)))))
                • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 18:33
                  wiem Aniolku ,Ty kretynskich ofert nie piszesz;))
          • messja Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 18:36
            onlyania napisał(a):

> a to to ogloszenie to ono powazne niby???
            > no to ja siem nadajem.....:))))
            > no bo ja taka a la business woman w walkiem do ciasta w reku, co to niby do
            > ruskich pierogow......:)))))

a ja zupelnie powaznie popre kandydature only-pirani... ona sie bardzo nadaje.

• Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 18:40
              Protestuje!!!! Nie zgadzam sie oddac Only w lapy tego szlenca!!!!!:
              1)Only jako kobieta interesujaca nie uchowalaby sie do tej pory z cnota
              2) zalozylby jej knebel zeby nie mowila
              3)zagonil do garow i sprzatania
              4)w ostatecznym rozrachunku przerobil na robota wieloczynnosciowego! Veto!
              • messja Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 18:46

> Protestuje!!!! Nie zgadzam sie oddac Only w lapy tego szlenca!!!!!:
                > 1)Only jako kobieta interesujaca nie uchowalaby sie do tej pory z cnota
                > 2) zalozylby jej knebel zeby nie mowila
                > 3)zagonil do garow i sprzatania
                > 4)w ostatecznym rozrachunku przerobil na robota wieloczynnosciowego! Veto!

przesadzasz i demonizujesz:
                1)przydaloby jej sie jakies pozyteczne zajecie
                2)co do cnoty pirani nie bede sie wypowiadac (po jej niezdrowych
                zainteresowaniach kroliczkami i swierszczykami, trudno cos powiedziec:))
                3)skad u ciebie te fantazje z kneblem?:))
                4)radzilabym ci jeszcze raz rozpatrzec propozycje matrymonialna- a moze
                naprawilby ci pralke i nauczyl synka gdzie sie kladzie kulki:)))
                5)pozdrowienia dla szczurka:)))
                • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 19:51
                  za pozdrowienia dziekuje w imieniu Szczurka ale za takiego meza to ja dzieki!:) Nie pauje mi taki kadydat z tak
                  "wymyslnymi" wymaganiami.Sama sobie meza znajde albo on mnie:)
                • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 21.03.02, 20:29
                  ej, ej ej
                  prawdziwa cnota krytyk siem nie boi, he he he
                  :)))))

a pozytecznym zajeciem wydaje mnie sie przycinanie paluszkow messyji w drzwiach,
                  och, a jakie by to bylo przyjemne zarazem....:)))))
                  • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 22.03.02, 17:52
                    Chyba zbyt wysokie wymagania postawiłem.
                    No dobra - ten domek we Francji to przesada, wystarczy na Mazurach.

A tak na prawdę, czy myślicie, że (może po za cześcią materialna moich wymagań)
                    to oczekuję zbyt wiele od dziewczyny? Przecież wiele szanujących się dam w
                    naszym kraju powinno być dokładnie takie, jak opisałem.

No dziewczyny - pokażcie, że jesteście coś warte i umiecie trochę więcej niz
                    ciągłe używanie słowa "zajebisty" (patrz BB, Bar) i zaparzenie kawy.
                    • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 19:05
                      Po co ci taka dziewczyna? Pytam powaznie
                      • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 22.03.02, 19:11
                        w poniedzialek, jak odbiore te 8 milionow z wygranej w lotto taka bede....
                        domek bede miala we Francji, a tak w ogole to wybiore sobie sama kompana na
                        wycieczke na cieple plaze......
                        i bede naduzywala slowa zajebisty, no bo zajebiscie bedzie, ot, i tyle....
                        :))))
                        • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 19:17
                          Only,badz zajebista kolezanka i zabierz mnie z soba:)))))
                          • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 22.03.02, 19:21
                            no ale tam gdzie ja lece nie bedzie zadnego portu, tylko zajebiscie sloneczne
                            plaze, nie wiem czy bedzie ci odpowiadalo....:))))
                            • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 19:22
                              No to FAJNIE ,bede miala ZAJEBISTY urlop:))))))
                              • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 22.03.02, 19:23
                                i nie bedzie ci zal opuszczac swoj port, bo wiesz, ja to tam juz na stale.....
                                bedzie zajebiscie.....
                                • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 19:26
                                  a co mi tam. Tyle ze bede zajebiscie tesknic za kims ,ale moze pojniej dobije.Ale byloby zajebiscie!
                                  • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 22.03.02, 19:28
                                    to jeszcze jakiegos darmozjada masz zamiar za soba ciagnac?????
                                    to bedzie zajebiscie kosztowne, musze to rozwazyc.....:))))
                                    • Gość: samanta Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 19:30
                                      Ale masz zajebiste pomysly! Darmozjad sam sobie bedzie musial poradzic zeby dojechac.Albo najlepiej znajde
                                      sobie jakiegos zajebistego tubylca ,o!
                                      • onlyania Re: Poznam w celu matrymonialnym..... 22.03.02, 19:38
                                        tubylca, powiadasz......
                                        zastanowie siem.......
                                        :))))
                                        • Gość: roro Re: Poznam w celu matrymonialnym..... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 25.03.02, 11:41
                                          Onlyaniu i Samanto. Jesteście zajebiste. Chyba z któąś z was się chajpnę.
    • saqqara cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha 25.03.02, 11:53
      smiech ogarnia jak to widze.
      wracaj facet na swoje miejsce, wyatrczy ze tam trujesz jak malo kto, jeszcze
      cie tutaj przywialo?
      • laelia Re: cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha 25.03.02, 16:02
        Ja też chyba umrę ze śmiechu: Z dużą fantazją i otwartym umysłem, inteligentna,
        odpowiedzialna, wykształcenie wyższe, z ambicją rozwijania własnej kariery
        zawodowej...
        Jak taka będzie, to w żaden sposób nie spojrzy na rządnego kasiastej i uległej
        żonki wyrachowańca. A po przeczytaniu takiego zgłoszenia każdą nawet
        najbardziej spokojną i tolerancyjną szlag trafi jeśli posiada choć jedną szarą
        komórkę.
        Więc jeśli do tego będzie blond, szczupła i zgrabna, o miłej aparycji i
        ślicznej buzi to szybko znajdzie sobie jakiegoś fajnego chłopaka.
        A że z poczuciem humoru to nie da Ci w twarz tylko w nos się roześmieje.
        • Gość: roro Re: cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 25.03.02, 16:50
          No dobra, z tych ambicji zawodowych też rezygnuję.
          I z mieszkania.
          Nie musi też być inteligentna i blond i zgrabna.

Oto moje nowe wymagania:

włosy bylejakie, figura Figury (tej obecnej), buzia przeciętna, bez
          wykształcenia, bez poczucia humoru, bez ambicji, gderliwa i arogancka.
          Pochodzenie obojętne jakie, bez mieszkania i samochodu.
          Jesli wody nie przypali, to już jest OK. Jedyne jej zadanie w domu to chodzenie
          po fryzjerach, kawiarniach i koleżankach.
          Marudna, wulgarna, puszczalska.

Czy teraz bardziej odpowiada to przeciętnej polskiej dziewczynie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka