Dodaj do ulubionych

samcia, wiesz co?

20.07.04, 18:01
ty napierdalaj szybko to tapetowanie!!!
bo wiesz, ze szykuje sie balanga
a i mlody bedzie tyz, z miasta

a ta se wziela na tapete orlice, chorera jasna!!!
chociaz musze ci pedziec, ze jezdem oniesmielona jej glupim wyrazem mordy:)))

przystopowanie dziewczecia jezd twoja zasluga, ale popierdalaj do roboty, ino
szybko!!!
bystra, bystra!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: samcia, wiesz co? IP: *.espol.com.pl 20.07.04, 18:05
      Czortu ,ja juz nie daje rady! :((( Mam zrobiony klopek ,lazienke i dzisiaj
      skonczylam ten 1 przedpokoj.Jutro robie ten dluuugi .Ale wiesz jak to ciezko?:
      ((( Z Jureczkiem rozmawialam,natentychmiast pytal czy przyjade. Cos ty nagadala
      o jakims spaniu na gorze.od kiedy....hmmmm...masz gore?:))) Acha...a kto niby
      bedzie na tej balandze i gdzie to ma byc? A tak w ogole to nie wiem czy sie
      wyrobie.Cos mi sie wydaje ze bede u ciebie po 22.08 czyli po gorkach juz .
      • czort Re: samcia, wiesz co? 20.07.04, 18:06
        nie pierdol!
        a o gorce to monika mowila!
        toz ona mlodego zaprasza, w koncu jezd slomiana wdowa:)

ty, sloneczko moje jedyne, wim, ze ciezko, ale jak nie przyjedziesz, to ja
        przepije i juz!
        dbaj o zdrowie meza!
        • Gość: only Re: samcia, wiesz co? IP: *.kabel.telenet.be 20.07.04, 18:28
          a ja moge w pywnycy spac.....o ile rzecz jasna ktos mnie zaprosi.....:(((
          • Gość: samanta Re: samcia, wiesz co? IP: *.espol.com.pl 20.07.04, 18:32
            To mlody zna monike? Kiedy on zdazyl? Only ,jakby co to sie zalatwi podwojny
            materac ,pod warunkiem ze nie chrapiesz jak........kurcze...kto to tak
            strasznie chrapal????????
            • Gość: only Re: samcia, wiesz co? IP: *.kabel.telenet.be 20.07.04, 18:38
              etam, ja nie krapie, co najwyzej bajki przez sen opowiadam, wiec zakup sobie
              stopery co najwyzej....:)
              • Gość: samanta Re: samcia, wiesz co? IP: *.espol.com.pl 20.07.04, 18:40
                a ciekawie chociaz nawijasz? jest czego posluchac czy same przeklenstwa?;)
                Tyyy...a u Czorta w tym miejscu gdzie zawsze rozkladam sobie legowisko jest pod
                reka taka fajna szafeczka,mozemy se tam priv.barek zorganizowac he,he
                • Gość: only Re: samcia, wiesz co? IP: *.kabel.telenet.be 20.07.04, 18:47
                  no, no, fajna ta szafeczka fajnie.....zwlaszcza jak sie stamtat wypier*** te
                  niepotrzebne rzeczy i zapakuje rzeczy potrzebne....:)
                  • Gość: only Re: samcia, wiesz co? IP: *.kabel.telenet.be 20.07.04, 18:50
                    a co do bajek moich to zawsze milej z twojej strony bedzie jak szczoteczke do
                    zebow zostawisz w lazience a mlotek w kuchni.....ja bede sie czula bezpieczniej
                    a ty bedziesz miala mniej na sumieniu.......
                    • Gość: samanta Re: samcia, wiesz co? IP: *.espol.com.pl 20.07.04, 19:04
                      o ile pamietam to zalega tam jakas guuupia posciel ,wiec spoko mozna sie jej
                      pozbyc he,he. Cos,ty,bede nagrywac a na drugi dzien zmuszac cie do wysluchania.
                      • Gość: only Re: samcia, wiesz co? IP: *.kabel.telenet.be 20.07.04, 19:16
                        no wlasnie, ta glupia rzecz w szafce to posciel.....a co do pomyslu wysluchania
                        przeze mnie wlasnych wygadan to mnie zaskoczylas!!!! w sumie to jest pomysl!!!
              • Gość: bajkopisarz Re: bajki o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:34
                "timitunie .., tylko bierz się do roboty"?:)

Gość portalu: only napisał(a):

> etam, ja nie krapie, co najwyzej bajki przez sen opowiadam, wiec zakup sobie
                > stopery co najwyzej....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka