smutas_ka 24.07.04, 12:30 ...mailowego towarzystwa. Sorki że w ten sposób, ale ja tu od niedawna. Najchętniej tak między 37 a 40. (Serio serio...!) MaJa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)) Re: Szukam.... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:59 czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny-bogaty Re: Szukam.... :-) 24.07.04, 13:35 Jeśli szukasz towarzystwa w tym przedziale wiekowym to chyba najprościej znaleźć na forum "40+". Tutaj znajdziesz parę egzaltowanych nicków, dużo złości i parę konfrontacji(w jednej z nich uczestniczę, przyznaję bez bicia :P). Aaa jeszcze, zapomnniałem. Jest tu jeszcze dużo prowokacji, a Twój post jest prawdopodobnie jedną z nich, czyż nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas_ka Re: Szukam.... :-) 24.07.04, 14:58 Wyobraź sobie że nie. :( Tak mnie "sparło", że tutaj się znalazłam. A tak a'propos, te 40 to gdzie? Ja "nietutejsza". :-) POzdrawiam. MaJa Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Szukam.... :-) 24.07.04, 15:43 Wejdź w Fora prywatne, potem w Rówieśnicy i znadziesz na samej górze :) Skrót do For prywatnych zaraz pod Garfieldem. Odpowiedz Link Zgłoś