slo-onko 24.07.04, 20:55 czy ktos byl i widzial? mam wielka ochote pojechac tam bedac na Slowacji, tylko nie wiem czy moje plany nie runa wgruzach jak to zwykle bywa:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Wiedeń ..... 24.07.04, 23:02 slo-onko napisała: > czy ktos byl i widzial? > mam wielka ochote pojechac tam bedac na Slowacji, tylko nie wiem czy moje > plany nie runa wgruzach jak to zwykle bywa:( trzymam kciuki za powodzenie planow doradzam goraco zwiedzenie Wiednia, nie bylam,ale marzy mi sie ..... hmmmm.....zatancz walca wiedenskiego nawcinaj sie wiedenskich sernikow/tortow/i ciasteczek-same pychotki.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wiedeń ..... 25.07.04, 11:18 ja o maly kroczek... z pracy byla planowana wycieczka... i nie wyszlo ;( a moja babcia urodzila sie we Wiedniu!!.. jako jedyna ze swego rodzenstwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Wiedeń ..... 25.07.04, 22:04 nie byłam Sloo , i nie widziałam , ale słyszałam od tych , co byli i widzieli, że pikne i warto zobaczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Wiedeń ..... 26.07.04, 07:56 no to teraz juz jestem pzrekonana na 150%,ze chce je zobaczyc tylko, zeby ktos mnie tam zawiozl:( Odpowiedz Link Zgłoś
asica74 Re: Wiedeń ..... 27.07.04, 02:07 Slo-nko jedz koniecznie! Ja bylam kilka razy (w sprawach czysto sercowych) i bardzo milo wspominam! Bardzo mila atmosfera, mili ludzie (a Austriaki fajne chlopaki, jest na co popatrzec, oj jest!), kawa i Sachertorte pyszne! Odwiedz znane miejsca, jak Stephandom, Zamek Kaisera, ale wybierz sie tez np na Masch Martk na Kennebrukke (przepraszam jezeli przekrecilam nazwy). Ja sama z checia bym pojechala. Z miast jakie widzialam do tej pory (nie zaduzo tego, ale troszke), chyba moje ulubione! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Wiedeń ..... 27.07.04, 07:45 asica74 napisała: > Slo-nko > jedz koniecznie! Ja bylam kilka razy (w sprawach czysto sercowych) i bardzo > milo wspominam! > Bardzo mila atmosfera, mili ludzie (a Austriaki fajne chlopaki, jest na co > popatrzec, oj jest!), kawa i Sachertorte pyszne! > > Odwiedz znane miejsca, jak Stephandom, Zamek Kaisera, ale wybierz sie tez np na > > Masch Martk na Kennebrukke (przepraszam jezeli przekrecilam nazwy). > > Ja sama z checia bym pojechala. Z miast jakie widzialam do tej pory (nie zaduzo > > tego, ale troszke), chyba moje ulubione! No tak to teraz pozostaje mi namawiac wszystkich, urzyc swojego kobiecego uroku i blagac by mnie tam zawieziono:)))) Dzieki asiczka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: Wiedeń ..... 27.07.04, 09:51 Tak się składa slo, że jest to i mój krajoznawczy obiekt westchnień :) Narzeczony obiecał zabrać mnie tam w następne lato może. Nie wiem czemu, ale coś mnie tam ciągnie.... Leć biała mewo... ;) i opowiedz nam jak wrażenia. Kobiecy urok to 100% sukces. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wiedeń ..... 27.07.04, 10:00 i niemasz wyjscie sloo wszyscy Cie przekonali, przekonaj teraz Swoich na wyrazenie ochoty i czekamy na wrazenia z "wycieczki" Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Wiedeń ..... 27.07.04, 16:06 no to bedziemy we trojke przekonywac naszych facetow. zobaczymy czy sie uda?:) Odpowiedz Link Zgłoś