aannia 23.03.02, 18:58 jak nie ma facetow, to nie chce zadnego; zaczynam tracic wiare,ze sa porzadni faceci na tym swiecie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 23.03.02, 19:00 .. a po co Ci porządny ??? .. chyba ze ma to byc porzadny facet a nie facet porzadny !! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
aannia Re: ja nieporzadny:((( 23.03.02, 19:04 porzadny, czyli taki, ktory wie co ma robic i robi to dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a ja bylem bardzo porzadny i grzeczny i .., 23.03.02, 19:06 bozia mnie za to skarala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: ja nieporzadny:((( IP: *.rsk.pl 23.03.02, 19:32 aannia napisał(a): > porzadny, czyli taki, ktory wie co ma robic i robi to dobrze:)) phi, każdy facet to potrafi...co oczywiście nie zmienia faktu ze wszyscy faceci to sqfysynscy egiści, hipokryci i qrwiarze. Podpisano:samiec z krwi i kosci :o) Aha tzn PS.Własnie utwierdziłem sie w przekonaniu, żem jest 100% facet PSS.Ponieważ wiem co mam robić PSSS.Na dodatek robie to dobrze;-) PSSSS.Ach, to samouwielbienie,hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ja nieporzadny:((( 23.03.02, 19:05 .. tzn co cherlawy ??? .. srki za uszcypliwosc !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ja nieporzadny:((( 23.03.02, 19:07 kazdy sposob na podryw jest dobry, no nie Enancjo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ja nieporzadny:((( 23.03.02, 19:09 .. i to jest ta TWOJA BOSKA KARA ... ciooooo !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ja nieporzadny:((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 19:14 A ja kilku porzadnych znam i to mnie napawa optymizmem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ja nieporzadny:((( 23.03.02, 19:20 moze i tak, ale ja wykorzystuje atrybuty, ktore Bozia dala tylko mnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ja nieporzadny:((( 23.03.02, 20:09 i to nie raz. Tylko poczekaj do Twojego powrotu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 23.03.02, 19:19 sa Anniu, tylko glupieja od czasu do czasu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 23.03.02, 19:26 .. ja tam sobie nieraz PORZADNIE bywam .. i tyle ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
aannia Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 23.03.02, 20:00 czemu zawsze ci, ktorych znam????????? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 25.03.02, 00:54 aannia napisał(a): > jak nie ma facetow, to nie chce zadnego; zaczynam tracic wiare,ze sa porzadni > faceci na tym swiecie:( oj nie ma, nie ma...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 00:56 Messja a ja? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 25.03.02, 00:58 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Messja a ja? ty jestes skurwiel 1 klasa! nie mowilam ci tego jeszcze?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 00:59 Jeszcze nie.. mów mi tak jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 25.03.02, 01:09 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Jeszcze nie.. mów mi tak jeszcze.. jak ja ci kiedys powiem to ci majtki opadna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 01:15 te majtki?.. czy to propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 25.03.02, 01:21 Gość portalu: Belbo napisał(a): > te majtki?.. czy to propozycja? pewno pewno zwlaszcza ze: 1) ty jestes w warszawie, ja w londynie 2) ty masz monike, ktora pewnie zakopales w ogrodku, sprzedales koledze, zostawiasz przy "robotkach recznych", kiedy ty na boku sobie cos tam...:))) (odpowiednie podkresl) 3) ja cie... (ty juz wiesz co:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 01:22 1. swięta i\da pewnie przyjedziesz:) 2. Zakopałem w ogrudku. 3. Własnie wiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 25.03.02, 08:55 Gość portalu: Belbo napisał(a): > 1. swięta i\da pewnie przyjedziesz:) > 2. Zakopałem w ogrudku. > 3. Własnie wiem...... 1. niech sobie ida - nie przyjade:)) 2. nawet jesli to i tak nie zadaje sie z latwymi facetami:))) 3. tylko cos ci sie wydaje, a wydaje ci sie bos zarozumialy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 09:43 To dobrze.. dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 01:43 Nie mam o niczym pojęcia.:) Właśnie się pochorowałam na jednego i lekko nie kontaktuję. Proszę o inny zestaw pytań. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
feniks? Re: NIE MA PORZĄDNYCH FACETÓW!!! 25.03.02, 01:47 Są, tylko trzeba ich szukać tylko w dzień - w nocy zapominaja o tej porządności -:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi I CALE SZCZESCIE,ZE ICH NIE MA! 25.03.02, 09:59 Porzadni faceci sa nudni i chca mnie nawracac na porzadna, oczywiscie w ich mniemaniu, droge! Chetnie umowie sie z podlym i wyrachowanym dupkiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
feniks? Re: I CALE SZCZESCIE,ZE ICH NIE MA! 25.03.02, 10:03 Łobuzem, draniem ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: I CALE SZCZESCIE,ZE ICH NIE MA! 25.03.02, 10:04 przyzwyczailam sie do takich :)))) feniks? napisał(a): > Łobuzem, draniem ?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
feniks? Re: I CALE SZCZESCIE,ZE ICH NIE MA! 25.03.02, 10:41 Jeszcze zarazisz sie od nich tymi łobuzerskimi cechami -:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: I CALE SZCZESCIE,ZE ICH NIE MA! 25.03.02, 11:17 w tym wieku czlowiek sie juz tak latwo nie zaraza :)))))) raczej wole dzielic wspolne pasje :)) feniks? napisał(a): > Jeszcze zarazisz sie od nich tymi łobuzerskimi cechami -:) Odpowiedz Link Zgłoś