oldpiernik 27.07.04, 08:54 nie, nie za oknem szaro mi wszystko toczy się gładko świętowanie, praca, dzień i noc a jednak szaro mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: szaro... 27.07.04, 09:52 Gładko powiadasz?Szaro powiadasz? Fajerwerków się zachciało? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: szaro... 27.07.04, 12:07 a to tak chyba po urlopie... do wieczora powinno przejśc samo Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: szaro... 27.07.04, 20:06 i buro koło mnie pomyka na firanki skika humor mi poprawia czasem puszcza pawia Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: szaro... 27.07.04, 22:50 Nawet nie miałam dziś czasu, żeby pomyśleć, że mi szaro lub zielono. Dziesięć godzin pracy bez chwili przerwy, to załatwia odmownie wszystkie problemy egzystencjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: szaro... ale kolorowo... 02.08.04, 08:38 Tydzień Kultury Beskidzkiej w Wiśle program na caly tydzień od weekendu do weekendu mnie kojarzy się bardziej z kolorowym sznurem samochodów ciągnących drogą Katowice_Wisła w obu kierunkach, barwny, odległy widok z małego balkonu, właściwie lggii, może któregoś popołudnia pojadę obejrzeć występ gości jak na TKB przystało, goście z Portugalii, Ghany, Węgier, kto wie, dokąd sięga kultura beskidzka ;)) miłośników folkloru zapraszam, impreza trwa do 8-go sierpnia a gdyby tego było mało 8-9 sierpnia w pobliskim Jabłonkowie (to już za granicą) odbywa się coroczna impreza o wdzięczenj nazwie Gorolskie Święto folklor kulinarny bajeczny, korowód ludowy i niezapomniana degustacja rodzimych nalewek ;)) szaro w kolorowe paski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko liczydełko pyta 09.11.04, 14:41 oldpiernik napisał: >niezapomniana degustacja rodzimych nalewek ;)) > szaro w kolorowe paski :)) takie działania tych nalewek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: liczydełko pyta 09.11.04, 15:12 zrobiło się szaro i smutno...,kolorowych pasków brak. O nalewce nie wspomnę chyba,że służbowo. Buro za oknem jeszcze bardziej wewnątrz... Wątpliwości niszczą wszystkie kolory :( Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: liczydełko pyta 09.11.04, 17:49 nalewka dojrzewa szaro tylko za oknem właściwie juz ciemno :) od kiedy zacząłem dojeżdżać do przcy autobusem (to jakieś dwa dni) świat nabrał nowych kolorów ;)) OLDPERPEDESIPERBUS Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: liczydełko pyta 09.11.04, 18:29 na szary składa się kolor biały i kolor czarny pomieszany w proporcjach. Kolor biały i kolor czarny to nie kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: liczydełko pyta 10.11.04, 09:03 intryguje mnie ta nalewka...? jej kolor.... A w środku nadal szaro, pewnie Twój autobus ma różowe szyby... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma spacer parasola 09.11.04, 22:14 yoanna napisała: >kolorowych pasków brak. parasol w kolorowe paski marzy o spacerze gdy długo w rękę go nikt nie bierze..:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: spacer parasola 10.11.04, 08:52 może powinnam faktycznie wyspacerować parasol ....? taki z Cherbourga dajmy na to... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: spacer parasola 10.11.04, 09:13 a może parasolkę? ładną, tanią... może to rozbawi Panią :) nie wiem, czym sie różni parasol od parasolki... ktoś wie? szyby w autobusie sprawdziłem, brudne... to nic, i tak kolorowo widzę ;) coverze, to nie kolory, zgoda, ale w takim razie co to? OLDBEZKOLOROOKI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: spacer parasola 10.11.04, 12:05 oldpiernik napisał: > a może parasolkę? > ładną, tanią... tania,ładna i zabawna...hi,hi dobrze,że o parasolce rozmawiamy ;) > > nie wiem, czym sie różni parasol od parasolki... > ktoś wie? płcią chyba ...? ;))) chyba powolutku wracają kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: spacer parasola 10.11.04, 12:14 a płeć też powinna mieć kolor... tak mi się wydaje już w szpitalnym łóżeczku noworodki miały różne kokardki, jak pamętam róże i błękity ;) OLDWBŁĘKITACH ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: spacer parasola 10.11.04, 12:21 szczęśliwie TO pamiętam :) i mnie dopadł szpitalny róż.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: spacer parasola 10.11.04, 12:25 róż bukiet też... ale póóóóźniej nieco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik pro solarium 10.11.04, 12:58 spacer ku słońcu, znaczy, miałem na myśli :) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pro solarium 10.11.04, 13:06 dobra myśl :) a ja się nad tym różem tak rozmarzyłam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pro solarium 10.11.04, 13:30 marzyć nie zabroniono w różach i błękitach w brązach i w żółcieniach złotem okrytą jesienną aurę ubrać w odmienność OLDMARZYCIELTAKOŻ :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pro solarium 10.11.04, 13:57 " Dywan z liści depczą stopy strudzone Wiatr nieśmiało podnosi z łąk mgły Więc przed siebie w byle którą stronę Niech się spełnią wymarzone sny..." niech trwają... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pro solarium 10.11.04, 14:20 i pogodnego popołudnia życzę... OLDKOLOROWYCORAZBARDZIEJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pro solarium 10.11.04, 14:50 jak dobrze przyjmować pogodne i kolorowe myśli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: spacer parasola 11.11.04, 01:17 parasol zostanie..w domu.. jest delikatny... nadaje się na spacery po parku i ulicach.. w górach "biedaka"..wiatr by potargał.. mam nadzieje..że będę mieć słońce.. również Państwu życzę.. ..samych ciepłych promyków..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: spacer parasola 12.11.04, 11:01 góry pełne turystów kolejne tabuny pędzą na południe obok naszego ogrodu długi, bardzo zachęcający weekend OLDNIECOZBOKU Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: spacer parasola 12.11.04, 20:48 U mnie z kolei grzybiarze na szczęście już przestali chodzić. Jeszcze niedawno całe ich mrowie z siateczkami błądziło wkoło - strach psu rzucić kija żeby kogoś nie trafić. Za nic mają park narodowy! Odpowiedz Link Zgłoś
oldkompleks Re: spacer parasola 13.11.04, 09:14 pasja czasem odbija się na jasności myślenia ;) dziś spacer po mieście będzie Cieszyński Rynek i okolice podobno nowa herbaciarnia warta odwiedzin spróbujemy znaleźć potwierdzenie :) sprawozdanie w przyszłym tygodniu, jesl;i uczestnicy nie będą oponować OLD Odpowiedz Link Zgłoś