Dodaj do ulubionych

No co jest???

29.07.04, 19:31
Czyzbyscie straciły wene tworcza?:) nie pozwolimy chyba aby nasze własne
forum upadło??? No bierzmy sie do roboty kochane :P pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lunarsa Re: No co jest??? 29.07.04, 20:55
      popieram dziewczyny do roboty!!!!
    • hun_xtz660 Re: No co jest??? 30.07.04, 11:38
      Juz trzeci raz nie napiszę , że "zdechło". Pozdr.
      • dj_tosia Re: No co jest??? 30.07.04, 14:28
        Kobitki pewnie wojaże po świecie urządzają to nie w głowie im komputer.Aha! I
        trzeba podrzucać informację na ogólnym,że toto istnieje!
        Ostatnio często tam siedzę i podczytuję.I wiecie co stwierdziłam?-że
        motocykliści to bardzo fajni faceci.Chodzi mi o ogólny poziom
        dyskusji.Wystarczy sobie porównać inne fora,na których mężczyźni zabierają głos-
        tamci to często niedowartościowani gówniarze,a "nasi" tacy jacyś normalni.
        Forum dla motocyklistów odbiega poziomem (na plus)zwłaszcza od forum "prawdziwy
        mężczyzna",gdzie niestety udało mi się zabłądzić z ciekawości.To motocykliści
        są "prawdziwi".Tamci to jacyś macho z Koziej Wólki.Faceci bez jaj.
        • reggie85 Re: No co jest??? 30.07.04, 16:29
          alez ja to od dawna wiem,ze zaden inny facet im nie dorownuje:) masz racje
          trzeba sie rozreklamowac,mała z nas rodzinka,a miloby było gdyby sie
          powiekszylo grono zwolenniczek motocykli,heheheh wiesz co porownanie tamtych do
          macho z Koziej Wólki bylo bardzo trafne,lepiej bym tego nie ujeła:D to co
          dziewczyny,bierzemy sie za rozpowszechnianie naszego forum?? pozdaraiam
          • hun_xtz660 Re: No co jest??? 02.08.04, 15:44
            Jakżesz miło to poczytać, muszę wydrukować i zabrać żonce do poczytania.
            Popiszcie tak na forum ogólnym , zobaczycie jak sie chłopcy ucieszą. Pozdr.
        • iffa Re: No co jest??? 15.09.04, 13:45
          Niestety i na motocyklowym forum zdarzają się palanty, którzy myślą że każdą
          dziewczynę mogą wyrwać na swój motor. Albo tacy, którzy jeżdżą na zloty tylko
          po to żeby się nachlać i narozrabiać.
    • forget_me_not Re: No co jest??? 30.07.04, 21:29
      Witam.Ostatnio zaczęłam interesować sie pojazdami zwłaszcza jednośladowymi .
      Po prostu któregoś dnia powiedziałam sobie że będę miała motor. Postanowienie
      pod wpływem chwili, ale bardzo silne , bo męczy mnie do dziś. A trzeba
      zaznaczyć ze jestem osobą która do tej pory ..hm ... cóż tzreba sie przyznać ze
      ogarniał mnie słomiany zapał przy każdym podobnym i innym celu. No i mnie
      trafiło. Zaczynam szukać informacji o motorach, o tym w co sie ubierać na czas
      jazdy , jak jezdzic zeby sie nie zabic itepe. Chcialabym sie jak najwiecej
      dowiedzieć zarówno o budowie tej maszyny jak i jazdy, "konserwacji" no i
      oczywiście zdobyć prawko( A i B by sie przydało ). A to niełatwe zadanie
      zresztą ze narazie nie ma wokól mnie nikogo kto by sie tym interesował, kto by
      mi doradził i pomogł kupic. Ale mimo wszystko myśle ze jakos to bedzie, w
      koncu " ziarnko do ziarnka i zbierze sie miarka" no i w końcu zdobędę
      odpowiednia ilosc kasy i informacji aby móc jeździć i nie poturbować sie za
      bardzo przy pierwszej jeździe. Cieszę sie ze znalazlam to forum na którym
      sa "motogirls" :). Chyba tez chcialabym być jedna z nich. Chyba przeznaczenie
      mnie tu przywiodło. W każdym razie. BEde wpadać , ale narazie raczej tylko
      czytać. Zyczcie mi wytrwałosci. :)
      pozdrawiam
      • serta :) 01.08.04, 14:29
        Jak milo,ze forum ozylo :)))
        • reggie85 Re: :) 02.08.04, 09:37
          serta napisała:

> Jak milo,ze forum ozylo :)))

Wystarczyła mała motywacja :) Tak trzymac dziewczyny :P
          • iza_belka Re: :) 15.09.04, 09:46
            Czyżby potrzeba nam nowej motywacji??
            Dziewczyny, no zróbcie coś...
            • reggie85 Re: :) 15.09.04, 13:08
              Co jakis czas jest taki zastoj,ale moze znowu sie ruszy:)
              • kasuk Re: :) 16.09.04, 15:37

Na pewno ożyje -ja właśnie je znalazłam i jestem diabelnie szczęśliwa, że w
                końcu uda mi się uzyskać wiele interesujących informacji. Motocykle były moją
                pasją od zawsze, a w każdym razie od kiedy pamiętam. No i w końcu robię
                upragnione prawko. Czasu zostało mi już niewiele bo jesień za pasem, ale wierzę
                że mi się uda. Niestety na motorek trochę poczekam, ale może już w przyszłym
                roku uda mi się go kupić. Na razie ograniczam się do kupowania wszelkich
                możliwych gazet na ten temat:)
    • reggie85 Re: No co jest??? 17.09.04, 14:42
      Albo forum usycha z samotnosci,albo pojawia sie wątek za wątkiem:) widac,ze
      kobietki tu siedzą :P
      • iza_belka Re: No co jest??? 01.10.04, 09:30
        Tak sobie myślę, że skoro pogoda się popsuła, praktycznie juz po sezonie, to
        chyba powinnyśmy więcej czasu spędzać przed monitorkiem, co? A tu taka cisza...
        Natychmiast proszę o pisanie! Chłopaki się z nas śmieją :((
        Pozdrawiam z mokrego straszliwie Poznania :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka