kaszkader 03.08.04, 00:01 Oto drobny prezent. Smutna i jakże skłaniający do refleksji utwór. O problemach pewnej "damy" :) www.millan.net/funp/80/nomilk.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Re: No MILK today!! - znaki na niebie i ziemi: 25.10.04, 08:03 ta piosenka obudziła mnie dziś w radio Gold FM o 7:30. w półprzytomności poleciałem do kuchni. zajrzałem do szafki pod zlewem. w koszu na śmieci poniewierał się zużyty karton po mleku... ale za to, nie wiedzieć czemuu, na blacie stała maselniczka z Krową, prawie pełna i jakże tłusta! a jednak to będzie piękny dzień! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: No MILK today!! - znaki na niebie i ziemi: 26.10.04, 01:53 neochuan napisał: > poleciałem do kuchni. zajrzałem do szafki pod zlewem. w koszu na śmieci > poniewierał się zużyty karton po mleku... ale za to, nie wiedzieć czemuu, na > blacie stała maselniczka z Krową, prawie pełna i jakże tłusta! > a jednak to będzie piękny dzień! :) Produkty z krową są najlepsze:) Poprostu MUUUUUUUsisz je mieć:) NAJSŁODZSZE JEST MLEKO Z KROWĄ W D/Tubce* :) * niepotrzebne skreślić:) ------- A JA ICH WSZYSTKICH NA ROGI BIORĘ I ZA SIEBIE Z WIELKĄ SIŁĄ...PRZEŻUCĘ! Odpowiedz Link Zgłoś