jasmina_tdi 26.03.02, 12:01 Przez chwile zabawa z nickami byla smieszna, ale teraz zaczyna robic sie chamska! Spasuj troche czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: STOP STOP STOP STOP STOP STOP!!!!! 26.03.02, 12:09 Jasmino, mam wrazenie , ze ktos juz to sugerowal. jest niemalo prawdy w tym, ze pewne zachowania trzeba tlumic w zarodku. Zabawa jest zabawna jesli bawi uczestnikow i nie odbywa sie cudzym kosztem. Ten pomysl rzeczywiscie mogl byc zabawny, ale autorowi zabraklo odrobine wyobrazni. A moze i czegos wiecej? Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: STOP STOP STOP STOP STOP STOP!!!!! 26.03.02, 12:11 to bylo zabawne dopki uwypuklalo nasze charakterystyczne cechy, ale nie bylo chamstwem!!!! teraz to juz sama nie wiem co to jest ale zakrawa mi na chorobe!!!! pozdrawiam j. krzysztof.r.m napisał(a): > Jasmino, mam wrazenie , ze ktos juz to sugerowal. jest niemalo prawdy w tym, ze > > pewne zachowania trzeba tlumic w zarodku. Zabawa jest zabawna jesli bawi > uczestnikow i nie odbywa sie cudzym kosztem. Ten pomysl rzeczywiscie mogl byc > zabawny, ale autorowi zabraklo odrobine wyobrazni. A moze i czegos wiecej? > Pozdrawiam > krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: STOP STOP STOP STOP STOP STOP!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 12:13 to jest głupie i chamskie już w tej chwili dajcie sobie spokój z tą zabawą Odpowiedz Link Zgłoś