Gość: sello IP: *.crowley.pl 05.08.04, 09:33 JAKIE CYCUSZKI SĄ DLA WAS OK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaczylikto Re: CYCUSZKI 05.08.04, 09:55 Witam:) Dla mnie ok sa piersi niewielkie-a wrecz małe. Lubie szczupłe(chude :) ) kobiety...wiec zazwycvzaj ohc piersi nie sa imponujących rozmiarów-i dobrze:) istotniejsza sprawa jest ksztalt-podobaja mi sie piersi niewielkie,acz jedrne i sprezyste. Pozdrawiam Pijac potranna, biurowa kawe Ps. No i brodawki+sutki-wielce istotna sprawa, ale w tym wypadku wypowiedziec musialyby sie usta+jezyk(zajete piciem kawy:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: CYCUSZKI 05.08.04, 18:52 Czyli takie cycki jakby napluł ktoś na deskę:))ale czemu nie wieszaki też są potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
zmokla.kura Re: CYCUSZKI 05.08.04, 19:02 malinka48 z racji wieku (czy roku urodzin???) pisze z nutka sarkazmu o szczupłych, być moze dlatego, ze sama taka nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmokla.kura Re: CYCUSZKI 05.08.04, 19:15 ależ ty umiesz sprowadzic rozmowę do tak pospolitych tematów :) co do zapachu zmokłych kur, hmmmmm ....... trudno mi pisac o tym, bo nigdy ich nie wąchałam, ale zaufam twoim doswiadczeniom :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: CYCUSZKI 05.08.04, 19:19 Poprostu inteligentny człowiek wie wszystko:)))nawet jak śmierdzi zmokła kura Odpowiedz Link Zgłoś
zmokla.kura Re: CYCUSZKI 05.08.04, 19:21 i dlatego uwazasz sie za inteligentną? :) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: CYCUSZKI 05.08.04, 19:29 No widzisz nawet nie potrafisz wyciągać wniosków z prostych stwierdzeń.Zresztą pisz sobie co tam chcesz:))mnie zrebi to. Odpowiedz Link Zgłoś
zmokla.kura Re: CYCUSZKI 05.08.04, 20:28 masz rację, mogę pisac co chcę do ciebie i na ciebie, bo ty nie łapiesz ironii :) żal czasu na takie ułomki jak ty, malinko :) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: CYCUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 21:31 "zrebi" , wąchasz zmokłe kury toś ty typowa baba z wiochy (nikogo nie obrazjac) wiec nie dziwne ze cyce musisz miec porzadnie mleczne p.s. zawiazujesz je za zapaske czy jak to tam zwal czy zarzucasz na plecy ...te twoje wisielce oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
zmokla.kura Re: CYCUSZKI 05.08.04, 21:53 to jeszcze nic, malyna lubi też ... "pomacać pióra " ..... :) Romantica Re: tytanie intelektu ... Autor: malinka48 Data: 05.08.2004 21:26 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Chyba dawno nikt ci tych piórek mokrych nie macał:))i dlatego jesteś taka zła:)) nie ma chętnych????:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz_Sz Re: CYCUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 20:20 Małe są fajniejsze i zgrabniejsze. Wielkie sa zazwyczaj obwisłe. A poza tym wielkie kojarza mi sie ze starszą babka..:) Przez malinę przemawia zazdrosc na 100%!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: CYCUSZKI 05.08.04, 20:35 No cóż mały zawsze chwali małe ja tam wolę coś konkretnego:)),a zazdrość ,jednej rzeczy zazdroszczę ludziom :))prawa jazdy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony. Kocham . IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.08.04, 20:58 Moja Żona w ogóle nie ma biustu. A ja ją bardzo kocham i nie zamieniłbym na żadną inną. Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Kocham . 05.08.04, 21:23 Malinko Droga! Co Cię tak frustruje?:) Ze wszystkim wypowiadajacym sie dotad facetom podobaja sie niewielkie piersi? Rozumiem-sarkazm, ironie, etc., lecz przez Ciebie przemawia...ZLOSLIWOSC:) Pozdrawiam, chocby bylo to malinkowe 150 d Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kocham . 05.08.04, 21:32 malina, powinnas dostac złotą malinę (dla przypomnienia - to taki anty oskar) beznadzieja :( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kocham . 05.08.04, 21:41 nie widzisz? a niby kto za mnie wpisał się? Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Kocham . 05.08.04, 22:41 co tu sie dzieje! czy z kazdego topicu trza jakas batalie czynic? dziewczyny...:) spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicegirl Re: Kocham . IP: *.crowley.pl 05.08.04, 22:53 a co. a nie ma takich gości co lubią konkretniejszy biust? ja znam paru i to nie jakichś desperatów... bo podobno nie zaliczam się do pasztetów, a noszę rozm. c-d :) a poza tym, łatwiej chyba powiększać niż zmniejszyć (biust...) Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: Kocham . 05.08.04, 23:05 Pewnie, ze sa;) Baaaa wydaje mi sie,ze stanowia wiekszosc. Ostatnimi jednak czasy tak sie porobilo:), iż reguły zadnych i trendy nie obowiazuja(choc niektorzy za trend uwazaja babeczki z wybiegow). ladne jest to, co sie komu podoba:) a mi podoba sie ta prosta zasada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:38 Mój mąż również nie ma biustu. W ogóle. A kocham go na zabój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podroznik Re: CYCUSZKI IP: 195.101.219.* 06.08.04, 02:15 Tylu ilu ludzi na swiecie tyle roznych gustow i guscikow tak jak cyckow i cycuszkow, ja tam wole te bardziej kraglejsze, przyjemniej jest sie przytulic. Jak ktos lubi male to jego sprawa, sa tez tacy, ktorzy wola chlopaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum Re: CYCUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 07:01 tak do przytulanek, cos konkretnego, lubie "po" troszke wtulic sie w "duze niebieskie oczy", do piegow raczej trudno. Kobiety traktuje jako calosc a nie jako detale. Odpowiedz Link Zgłoś
eilysm Re: CYCUSZKI 06.08.04, 14:43 jakieś dziwne są te wasze posty !!!??? Czemu się po prostu nie wypowiecie. Mówiąc szczerze jeśli omnie nie ma znaczenia czy cycuszki są duża czy małe, jeno czy wrażliwe czy maja zdolność wyprężania sutek. ma to znaczenie ponieważ to jest ten atrybut kobiecości który przede wszystkim służy jako bodziec wzrokowy dla mężczyzn, i daje możliwość odbioru pieszczot dla dziewcząt. Wiem po sobie, że można doprowadzić kobietę która ma wrażliwe te okolice do orgazmu samym pieszczeniem piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratiss Re: CYCUSZKI IP: *.pool.mediaWays.net 06.08.04, 15:50 Eil...No w koncu jakas fachowa wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
gratiss Re: CYCUSZKI 06.08.04, 15:54 eilysm!No w koncu jakas fachowa wypowiedz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotoman Re: CYCUSZKI IP: *.wma.east.verizon.net 06.08.04, 16:25 eilysm napisał: > Mówiąc szczerze jeśli omnie nie ma znaczenia czy cycuszki są duża czy małe, > jeno czy wrażliwe czy maja zdolność wyprężania sutek. ma to znaczenie > ponieważ to jest ten atrybut kobiecości który przede wszystkim służy jako > bodziec wzrokowy dla mężczyzn, i daje możliwość odbioru pieszczot dla > dziewcząt. Wiem po sobie, że można doprowadzić kobietę która ma wrażliwe te > okolice do orgazmu samym pieszczeniem piersi. Całkowicie się z tobą zgadzam. Uwielbiam je pieścić czując jak pęcznieją pod moim dotykiem. Jest to wspaniałe przeżycie chyba dla każdego zdrowego heteroseksualnego mężczyzny. Jeśli zaś chodzi o rozmiar, to najfajniejsze są takie które mieszczą się w dłoni lub troszkę większe i są jędrne. Gdy dziewczyna jest w pozycji pionowej nie powinna się robić pod nimi fałda skórna tylko linia biustu powinna płynnie przechodzić w płaski brzuszek, wtedy jest super kształt. Takie dziewczyny mnie osobiście najbardziej kręcą i myślę, że nie tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do erotomana. Re: CYCUSZKI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.04, 16:36 Takie jak te. motoryzacja.interia.pl/gal/wspolczesne/galeria?galId=4618&tytulGal=Seat%20altea.%20Fot.%20Marek%20Wicher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotoman Re: CYCUSZKI IP: *.wma.east.verizon.net 06.08.04, 16:40 Gość portalu: Do erotomana. napisał(a): > Takie jak te. > motoryzacja.interia.pl/gal/wspolczesne/galeria?galId=4618&tytulGal=Seat% 20altea.%20Fot.%20Marek%20Wicher Dokładnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik piersi Re: CYCUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:38 A ja uwielbiam bawić się duzymi cycuszkami :) I powiem wam jeszcze jedno jakbym był kobietą to bym wogóle nie wychodził z domu a wiecie dlaczego? bo cały czas bym się bawił piersiami :)) pozdrawiam i całuje gorąco... ...oczywiście w cycuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: CYCUSZKI IP: 195.200.15.* 27.08.04, 15:56 ja lubie duze, z duzymi sutkami i brodawkami Odpowiedz Link Zgłoś