czarnywujek 06.08.04, 15:14 witam mam 26 lat, mieszkam w Wawie jestem fajny inteligentny oraz uroczy nie mam zony ani dzieci ani nalogów własciwie jestem doskonaly szukam dziewczyny ok 20-25 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukaj Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:35 szukaj szukaj , nawinych nie brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żiżu Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:40 no to znalazłeś kobietę eureka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnywujek Re: szukam kobiety 06.08.04, 16:02 no to klawo wyslij mi zdjecie to zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:09 czarnywujek napisał: > no to klawo > wyslij mi zdjecie to zobaczymy a zobaczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żiżu Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:07 jestem piękna, ładna i powabna, jestem po prostu idealna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:08 Gość portalu: żiżu napisał(a): > jestem piękna, ładna i powabna, jestem po prostu idealna nie to ja taka jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 18:22 czarnywujek napisał: > witam > mam 26 lat, mieszkam w Wawie > jestem fajny inteligentny oraz uroczy nie mam zony ani dzieci > ani nalogów > własciwie jestem doskonaly zapomniałeś pajacyku dopisać, że jesteś jeszcze bardzo skromny :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: szukam kobiety 07.08.04, 07:08 A ja szukam 100wy bo mi się gdzieś zapodziała:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: szukam kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:46 po co takiemu ideałowi kobieta? do prania, prasowania i sprzatania?? napisz ogłoszenie że szukasz sprzataczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: szukam kobiety IP: *.mad.east.verizon.net 09.08.04, 03:30 Leziox też szuka kobiety a nie drze mordy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żiżu Re: szukam kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:53 taki idealny, a kandydatek nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Napisz coś wiecej, Chodzący Ideale IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 11.08.04, 22:29 Czesc, tu Warszawianka, która niespecjalnie wierzy w Twoje dobre intencje, ale chętnie sie czegos wiecej o Tobie dowie... Też szukająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 11.08.04, 23:59 Zapomniales dodac do czgo szukasz? do prania?sprztania ?gotowania?aby czytala ci bajki?czy aby pomogal ci przepuszcac twoje pieniazki napisz w jakim celu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś