Dodaj do ulubionych

I znowu zostałem porzucony .....................

27.03.02, 09:54
Żartowałem !!!!!!!!!!!!!

Tylko nie bij i nie krzycz !:)

dzien dobry
Obserwuj wątek
    • laelia Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 09:57
      Cześć
      • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:00
        Dzień dobry Laelia, gdzie swojego nurka syrenko zgubiłaś ?:))
        • laelia Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:01
          Porzucił mnie na rzecz czynności zawodowych. Niestałe jest męskie serce :o)
          • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:12
            A możę skoczył i płynie na tę skałę na której sie wylegujesz ?:))
            • laelia Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:21
              Taki wysiłek na pewno nie pozostanie bez nagrody :o)
              • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:22
                Tylko uważaj, bo Kiteek ma podobno wrażliwe serduszko :)na te nagrody Wasze
                • laelia Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:24
                  A ja nie mam wrażliwego serduszka?
                  • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:25
                    Nie wiem, muszę się zapytać :) Kitka ?:)
                    • laelia Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:29
                      On jeszcze nie wyraził chęci zaopiekowania się moim serduszkiem, chyba że to o
                      to miało chodzić w tej fotoofercie?! Biegnę w takim razie robić rentgen :o)
    • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 09:57
      nie,nie,ale zdązyłam już pomyślec:
      nakopię!!!!!!:))
      dzien dobry
      • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 09:59
        Ale czekoladki nie zdążyłaś łyknąć ?:))
        • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:01
          po czo...dzisiaj?...nie mam potrzeby....:)))))
          • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:11
            Przecież wiem :))))
            Tylko siem bałem, coby z przyzwyczajenia Uneczka nie pobiegła :))
            • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:20
              nieee tak szybko:))
              a bieganie to juz na pewno mi dzisiaj nie grozi-
              tu znów łup nosem w klawiaturke:))
              • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:21
                A pytałem się, cio ?:))
                A okienko zasłonięte ?:))
                • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:25
                  nie:)
                  a misiem spało dobrze-
                  zaden koszmar w ciągu 2 godzin
                  sie nie zdąży przysnić:))
                  kurcze,tylko niech nikt sobie nic nie mysli!
                  oon wawa,oona wroc-aw,nno:)
                  • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:27
                    Z jakim misiem Ci się dobrze spało, wrrrrrr :))

2 godzinki ???:)
                    • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:30
                      malutkim,pluszowym,zadna konkurencja:))))
                      3-5,jeszcze siem dziwi???
                      nio,moze 5,30...
                      • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:38
                        buuu, będę pilnował na drugi raz :))
                        Ja 3-9.30 :))
                        I też mi sie b. spokojnie spało :))
                        • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:45
                          nie dam sie połozyc do łozeczka
                          jak nie bede miała ochoty!:)
                          ostrzegam:))))
                          • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:47
                            będziesz miała !
                            przyrzekam :))
                            • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:49
                              ???łał...:))*
                              • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:52
                                to było w temacie oczywiście położenia siem do łóżeczka, nie zasnięcia :)))
                                tzn.jak wkrótce ładna pogoda nastanie :))
                                • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:54
                                  obsesji dostanie na punkcie ładnej pogody niedługo:))
                                  biedaczek przemarzniety:))
                                  • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:56
                                    Hi, hi - może już ? Zaczynam przeglądać w necie prognozy satelitarne :))
                                    No nie taki przemarznięty - ciepełko przeciez bije od niego :)
                                    • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:59
                                      nio:)))
                                      kurcze,kce zaprzeczyc
                                      tak z przekory
                                      i siem nie da
                                      buuuu juz siem nie da:))
                                      • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:02
                                        Przekorna ? Kiedy, bo nie pamietam :))
                                        • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:03
                                          dawno temu,młody człowieku...trzy dni temu?
                                          ...było,mineło?:)
                                          • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:06
                                            oona napisał(a):

> dawno temu,młody człowieku...trzy dni temu? Yyyyyy ? TAK BYŁO , DZIEWCZE MŁODE
                                            I HOŻE ?:))

> ...było,mineło !!!! NIO:)

• oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:10
                                              men_ napisał(a):

> oona napisał(a):
                                              >
                                              > > dawno temu,młody człowieku...trzy dni temu? Yyyyyy ? TAK BYŁO , DZIEWCZE M
                                              > ŁODE
                                              > I HOŻE ?:))
                                              >
                                              > > ...było,mineło !!!! NIO:)
                                              >

Ale nic nie przyrzekała!:))
                                              • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:15
                                                A punkt A to kto wybrał, hę ?:))
                                              • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:18
                                                dobrze,dobrze,DOBROWOLNIE I BEZ
                                                PRZYMUSU wybrała odp.A:))
                                                • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:30
                                                  yhm :))
      • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:54
        oona napisał(a):

> nie,nie,ale zdązyłam już pomyślec:
        > nakopię!!!!!!:))WOW, TEŻ TAK UMIESZ ?:))

To może lepiej, jak profilaktycznie będę grzeczny ?:))

• oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:55
          brawooooo za domyślność:)))
          • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 10:57
            Ojejku, a kto by Ci nóżkę rozbujał ?:))
            I chyba musiałbym Uneczce stołeczek wtedy postawiać, żeby dosięgła, hę ?:))
            • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:02
              złosc potrafi niezle nózke rozbujac
              a zazdrość...jeszcze lepiej:))
              • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:04
                Złość czemuś szkodzi, a zazdrość wręcz przeciwnie, dodaje :))
                • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:07
                  tak??????
                  to bedziesz miał!
                  to potrafie jak mało kto !!:))
                  • men_ Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:14
                    Łał, tzn. co będe miał, bom siem pogubił troszkę ?:))jeszcze ładniejszą
                    Uneczkę, hę ?:)
                    • oona Re: I znowu zostałem porzucony ..................... 27.03.02, 11:17
                      noooo,bo jeśli twierdzi,ze zazdrość
                      przydaje urody kobiecie....będzie miał Miss Universum :)))))))
                      • men_ To znikam przerażony-zadowolony-rozkojarzony !!!!! 27.03.02, 11:31
                        na 2-3godzinki !!!

:))))))))))))))))
                        :)))))))*))))))))
                        • oona a ja zostaję -trafioona,zatopioona 27.03.02, 11:35
                          i ani minuty dłuzej?!!:))
                          :)))))*)))))))

• oona no bez przesady z tym zatapaniem ....się 27.03.02, 11:40
                            bo mi się imidż złej kobiety sypnie:)
                            • men_ Re: no bez przesady z tym zatapaniem ....się 27.03.02, 11:42
                              To ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
                              Ja tam nikomu nie wykabluje :)))
                              • jasmina_tdi przerwa na reklame :))) 27.03.02, 11:43
                                meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! watek Ci
                                zalozylam!!!!
                              • Gość: oona jak tak to-zaaaaaaaaaaaaaaaaaatopiona... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:47
                                zupełnie
                                :)
                                • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 14:25
                                  tiaak, ale ciiiiiiii :)
                                  Bo jeszcze inni zrozumią opacznie, że Uneczka "wpadła" :)))))))
                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:33
                                    i tak kazdy po swojemu zinterpretuje:)
                                    rzeczywiscie,troche sie za głosno zachowałam:))
                                    • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 14:35
                                      To ciąg dalszy tego z@chwytu, cio ?:))
                                      Ja tam właściwie zinterpretowałem ))*)))
                                      • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:41
                                        aaaaale sie będzie teraz puszył!:))
                                        jeszcze bardziej,o ile to możliwe:))))
                                        • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 14:42
                                          yhm :))dobrze, że sarenki nie widzą w tej chwili :))
                                          było miłe, bardzo :))
                                          • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:43
                                            jeszcze chce?:))
                                            • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 14:48
                                              Ale prawdziwe, hę ?:))
                                              A zostanie troche na plener - U MNIE ŁAAAAAAADNA POGODA !!!!!:)))
                                              • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:50
                                                ???
                                                u mnie mróz,-20,śnieg itede:))
                                                i mówią,że bedzie gorzej:))
                                                • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 14:55
                                                  zaraz sprawdzę w interneciku, czy przypadkiem Uneczce nie pomyliło siem :)))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 15:04
                                                    w necie kłamią:))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 15:08
                                                    Haaaa, tu Ciem mam - dzwonię zaraz na pewną ulicę (G) we Wrocku !!!!:))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 15:11
                                                    :)))
                                                    dobra,powiem prawde,jest tylko -10:))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 17:48
                                                    Chiba jednak zadzwonię :))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 17:53
                                                    men_ napisał(a):

> Chiba jednak zadzwonię :))

uwazaj bo wpadniesz w nałog dzwonienia do wrocka:)))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 17:57
                                                    Jeszcze z parę dni i dostanę bounus od tepsy :)))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:00
                                                    i bedziesz codziennie nękał tego pana z ul.G.?:))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:01
                                                    W kwestii pogody ?:))
                                                    Zamówię sobie biuletyn codzienny :))))))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:03
                                                    cccccodzienny??:))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:05
                                                    Nio !!!!! Byde, codziennie rano silny, zwarty i gotowy :))

p.s.: raz dziennie taki biuletyn wystarczy, czy lepiej drugi w południe ?:))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:07
                                                    men_ napisał(a):

> Nio !!!!! Byde, codziennie rano silny, zwarty i gotowy :))
                                                    >
                                                    > p.s.: raz dziennie taki biuletyn wystarczy, czy lepiej drugi w południe ?:))

tylko dwa????:)))no co Ty!

PA!

:)
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:14
                                                    To se wykupie dostep do stałych informacji w PAP :))

Co PA ? idziesz do doku M@lutka ?:))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:16
                                                    nic@:)
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:21
                                                    ni m@:)))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:22
                                                    Twojego@nie było:))
                                                    ale juz jest
                                                    i odpisałam nawet:))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:26
                                                    jest i tez .., muszę z godzinke popracować
                                                    :))
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:31
                                                    aha,a ja chyba zaraz pójde:))
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:36
                                                    To leć, a dzisiaj ..., cio ?:)
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:41
                                                    ja własnie >>> @:))
                                                  • kitek1 Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:42
                                                    a mi???
                                                    tez cos obiecalas:)
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:45
                                                    kitek1 napisał(a):

> a mi???
                                                    > tez cos obiecalas:)

a co?bo w tej sprawie o której dziś była rozmowa
                                                    to stosowne oświadczenie złozyłam:)zajrzyj na watek:)
                                                  • kitek1 Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:47
                                                    wiem,
                                                    Ty mi zawsze cos obiecujesz,
                                                    i potem slowa nie dotrzymujesz,
                                                    zajrzyj lepiej na wczesniejsze watki:)
                                                  • Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:52
                                                    jutro,ok?:)
                                                  • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 18:43
                                                    Gość portalu: oona napisał(a):

> ja własnie >>> @:))też :)))

• Gość: oona Re: spóźniłem siem ?:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:53
                                                    ja tez@:))
                                              • men_ Re: spóźniłem siem ?:))) 27.03.02, 14:54
                                                men_ napisał(a):

> Ale prawdziwe, hę ?:))- kurde to ten gupi komputerek, miało być: "Ależ też
                                                prawdziwe !!!"
                                                > A zostanie troche na plener - U MNIE ŁAAAAAAADNA POGODA !!!!!:)))

• men_ Musze znowu zni.., ups, wyjechać na 27.03.02, 15:10
      1-2 godz. :)))*)))
      • Gość: oona Re: Musze znowu zni.., ups, wyjechać na IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 15:13
        :))*:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka