Gość: ciekawostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:05 Opiszcie swój pierwszy raz. Jak było, z kim, gdzie, ile mieliście lat itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia23 Re: wasz pierwszy raz 05.09.04, 15:18 Miałam 13 lat gdy mnie sąsiad zerżnął w piwnicy.Zaciągnął mnie tam pod pozorem pokazania kotków.Gdy zeszliśmy na dół stwierdzł,że zrobi ze mnie kobietę...Przewrócił mnie na plecy,podciągnął sukienkę i zaczął dotykać moich piersi.Potem ściągnął mi majtki,rozpiął rozporek i wszedł we mnie.Poczułam przeszywający ból,kolejne pchnięcia były coraz bardziej brutalne.Aż wreszcie się spuścił i wyciągnął fallusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: wasz pierwszy raz IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.09.04, 00:29 Wygląda na to,że masz piersi pod sukienką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: wasz pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 00:20 smutna opowieść :-( Odpowiedz Link Zgłoś
florestan Re: wasz pierwszy raz 10.09.04, 01:22 Wątroba mi sie przewróciła... Okropność. Mam nadzieję, że sukinsyna zapudłowali. A co do mnie - to było na studiach. Przez pięć lat chodziłem z dziewczyną. Od początku pieszczoty, coraz odważniejsze, właściwie wszystko. Ale na ten prawdziwy pierwszy raz zdecydowalismy sie na kilka dni przed ślubem. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: wasz pierwszy raz IP: *.l1.c6.dsl.pol.co.uk 10.09.04, 20:14 moj pierwszy raz byl na studiach, na imprezie studenckiej, z chlopakiem, w ktorym podkochiwalam sie przed dlugi czas, potem mi przeszlo, zaprzyjaznilismy sie a na tej imprezie jakos tak sie dziwnie poukladalo ze wyladowalismy razem w krzakach... wypilismy troche, to prawda, ale i tak bylo milo i mimo ze nie bylismy razem, milo wspominam ten pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś