Dodaj do ulubionych

Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.03.02, 07:21
żartowałem :))))*)))))))
Obserwuj wątek
    • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 07:29
      prawda - wszystko mija :)

• anka1 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:11
        Swieta tez!:) a w ogole to wiosennych i pogodnych Swiat dla Wszystkich!
    • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:22
      Panta rei. Menik filozof hihi :o))

Menik gdzie ten watek- gdzie sie na kierowce rozezliles? :o)))
      • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:26
        Mario, kubek tego nie przełknie, już widać w nim dno :)
        Wesołych Świąt życzę wszystkim:)

nara
        mascotte
        • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:30
          czego przelykac nie ma?

Dobrego dnia :o)))
    • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:28
      men dzis fikusny widze :)
      • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:31
        Nie wiem- moze mu cos zaszkodzilo :o))

Dzien Dobry Yessko
        • laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:32
          Hej, jak mija to można spróbować wskoczyć w biegu :o)
          • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:35
            laelia napisał(a):

> Hej, jak mija to można spróbować wskoczyć w biegu :o)

punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia
            osobiście wyskakiwać nie lubię, jak jadę to do końca :)
            • laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:38
              napisałam wskoczyć! nie lubię bezpodstawnej krytyki :o)
              • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:41
                przecież widzę co napisałaś :)
                • laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:48
                  Faceci! :o)
                  • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:50
                    laelia napisał(a):

> Faceci! :o)

a co nie lubisz do końca :)

• laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:57
                      nie słyszałeś, że miłe złego początki, a koniec... jeszcze milszy?
      • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:31
        yess widzisz? a powiedz, co jeszcze widzisz:)
        • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:38
          moze ona ma omamy wzrokowe?
          • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:39
            yes, yes, yes :)
            • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:43
              Ciekawe tylko po czym. Z tego co wiem herbatke tylko pija ...:o))
              • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:44
                Tee z wkładką :)
                • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:47
                  Niemozliwe. Jestem swiadkiem tego, ze wkladka byla cytryna!
                  • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:49
                    po takiej cytrynce zdarza się głosy słyszeć :)
                    • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:53
                      Nie przesadzaj- ja nie wpieprzam halucynogenow. Wiem jak cytryna wyglada.

Yesska wczoraj nie uzywala :o))
                      • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:55
                        dżzusa to niby ja widziałem :)
                        • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:56
                          wiem co to cytryna i nic po niej nie slyszalam :)
                          • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:57
                            ale, wzrok Ci się polepszył co? :)
                            • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:00
                              ach ty nieuku :) po tym wzrok wlasnie przestaje dzialac :)
                        • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:56
                          moze jej sie tylko zdawalo. A moze podpuszczala? :o))
                          • mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:58
                            a dobra jest w tym, no... w podpuszczaniu?
                            • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:00
                              herbata? - Wysmienita :o)))

A Yesska superladna, nawet bez herbaty :o))
                              • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:01
                                zaraz zaraz czy ja tu bede sprzedawana czy co????????
                                • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:05
                                  uwielbiana juz nie wystarczy?
                                  • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:07
                                    kobiety sa zachlanne i chca wszystkiego :))))))))
                                    • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:10
                                      i dlatego uskuteczniaja kopanie pod stolem?
                                      Ja mam od tego juz odciski. Nastepnym razem siedzisz mi na kolanach! :o))
                                      • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:12
                                        no wiesz !!! na kolanach siedziec nie bede bo jestem za tlusta !!!
                                        • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:13
                                          i przeszkadza Ci to?
                                          • yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:20
                                            chcesz sie zawrac pod moim tluszuczem ? :)))
                                            • mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:27
                                              nie zauwazylem nawet, ze cos takiego posiadasz!
                                              • kitek1 ja tez nie.............. 29.03.02, 09:37
                                                kokietuje,
                                                nasza yessinka:)
                                                • yess Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:39
                                                  bo ja sie dobrze maskuje :))
                                                  • kitek1 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:40
                                                    ugryzlem sie w jezyk,
                                                    bo chcialem, juz napisac, ze Cie chetnie zdemaskuje:)
                                                  • mario2 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:43
                                                    Kitus- ona niezdobyta- jak Czomolungma- tylko wybrancy i to z zapasem tlemu
                                                    moga ja zdobyc :o(((
                                                  • kitek1 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:45
                                                    dlatego ugryzlem sie w jezyk,
                                                    na swoja swawole:)))
                                                  • yess Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:46
                                                    ale wy prosiaki jestescie !!! nie gadam z wami :)))))))))))
                                                  • mario2 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:50
                                                    MY!!!?????
                                                    Kitus- ona sobie z nas wudmuszki , tfu jaja robi!
    • agick Re: man i mario.. 29.03.02, 08:54
      przyglądałam się od wczorja akcji forward i dzyt... moje poparcie..
      nawet Ty mario - co jest nie częstym zjawiskiem...

forward pobił wszelkie rekordy bycia palantem.

to fakt, wszystko przemija... nawet chęć obtłuczenia mario w vikingu...:))
      • mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 08:58
        zabierz z soba legion Kubkow. W pojedynke nic nie zdzialacie. A mnie Men
        obiecal kierowce- ochroniarza wypozyczyc!
        Nie zeby mnie bronic- zeby powynosic zwloki przeciwnikow !

Co do Forwarda- zgadzam sie z laskawa opinia :o))
        • agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:03
          mario2 napisał(a):

> zabierz z soba legion Kubkow. W pojedynke nic nie zdzialacie. A mnie Men
          > obiecal kierowce- ochroniarza wypozyczyc!
          > Nie zeby mnie bronic- zeby powynosic zwloki przeciwnikow !
          >
          > Co do Forwarda- zgadzam sie z laskawa opinia :o))

mario, mario....łągodności trochę...
          bie wcinam się w Twoje orachunki z innymi - a jeśli chodzi o Twoje i moje to daje
          sobie radę w dyskusjach z Tobą...
          mam obrzyna - nie boję się Ciebie....:)

• mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:07
            To nie obrachiunki- by sie z kims rozliczyc trzeba poszukac rownego sobie! :o))

A co do Ciebie- coz obrzyn to argument- czy jedyny? :o))
            • agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:09
              mario2 napisał(a):

> To nie obrachiunki- by sie z kims rozliczyc trzeba poszukac rownego sobie! :o))
              >
              >
              > A co do Ciebie- coz obrzyn to argument- czy jedyny? :o))

no tak - a chciałam z Tobą normalnie pogadać... ale się nie da jak widzę...
              a obrzyn to nie jedyny argument - czasem jednak siła intelektu jest zawodna a sił
              fizyczna dyskusyjna.... jestem kobietą i jesteś ode mnie silniejszy...

• mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:12
                nie chodzi o sile fizyczna. Tej niewatpliwej przewagi nie wykorzystuje. Martwi
                mnie jednak, ze zawodzi Cie sila intelektu :o))

Oki- o czym chcesz powaznie pogadac? :o))
                • agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:19
                  mario2 napisał(a):

> nie chodzi o sile fizyczna. Tej niewatpliwej przewagi nie wykorzystuje. Martwi
                  > mnie jednak, ze zawodzi Cie sila intelektu :o))
                  >
                  > Oki- o czym chcesz powaznie pogadac? :o))

o tym, żebyś przestał mnie obrażać w swoich postach...
                  bo jak zaczynasz te swoje komentarze to mnie krew zalewa... a nie jestem typem
                  przekuki, która się szarpie z każdym...
                  więcej ogłady mario - da radę..?

• mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:21
                    Watpie czy sie da :o)))

Sluchaj- na jakim watku to ja sie ciebie lub Twoich teorii czepialem???

Wejdzze na Kobiete- i przypomnij sobie jak nawet Maryjke zaatakowalas. !!!
                    Juz zaczynalem o tym zapominac- ale przypomnialas mi....
                    Ja wojny z Toba nie chce!
                    • agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:35
                      mario2 napisał(a):

ja atakowałam maryjkę..? nie przypominam sobie... to co ripostowałam to były
                      kobiety i ateizm w Twoim wykonaniu - to po pierwsze...

> Juz zaczynalem o tym zapominac- ale przypomnialas mi....
                      > Ja wojny z Toba nie chce!

ja z nikim nie szukam zwady - nie mam takiej potrzeby.. to po drugie..

ja mówię o Twoich często obraźlwiych odpowiedziach do wszystkich, którzy z Tobą
                      zaczną dyskutować...
                      że nie mają mózgów, że myślą częścią ciała między nogami, że kobieta to coś mniej
                      niż zwierze...
                      to po trzecie...

i na koniec - skoro uważasz, że nie potrafisz normalnie ze mną dyskutować (bez
                      uciekania się do prymitywnych określeń) to fakt, lepiej sobie w drogę nie
                      wchodzić..
                      chciałam zakończyć takie odnoszenie się (Twoje i moje) do siebie wzajemnie ale
                      widać pomyliłam się.. cóż, to nie jest akurat mój błąd - to tylko świadectwo
                      tego, że źle Cię osądziłam... myślałam, że jesteś inteligentnym człowiekiem i
                      umiesz powiedzieć "pass"...

• mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:42
                        To Twoja 1 wypowiedz skierowana do mnie:

birdi i buk - chodźmy do naszego bagienka gdzie takie łosie nie zaglądają bo
                        nikt
                        ich tam nie chce...
                        my mamy jedną przewagę - mamy siebie i swoje bagienko a to jakiś biedny palant,
                        który na siłę chce zaistnieć...

mario, jak patrzę na te Twoje wypociny to już wiem, dlaczego królowie błaznów
                        na
                        dworach trzymali....

bez odzewu głąbie.

To druga:

na to co Ci powiem...
                        znam Cię głąbie i Twoją pannę też - następnym razem może być mniej miło więc
                        uważaj co piszesz.....
                        do zobaczenia w vikingu.

Tak- to doprawdy ZADZIWIAJACE- jak ja potrafie byc chamski i agresywny!
                        • agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:47
                          mario2 napisał(a):

> To Twoja 1 wypowiedz skierowana do mnie:
                          >
                          > birdi i buk - chodźmy do naszego bagienka gdzie takie łosie nie zaglądają bo
                          > nikt
                          > ich tam nie chce...
                          > my mamy jedną przewagę - mamy siebie i swoje bagienko a to jakiś biedny palant,
                          >
                          > który na siłę chce zaistnieć...
                          >
                          > mario, jak patrzę na te Twoje wypociny to już wiem, dlaczego królowie błaznów
                          > na
                          > dworach trzymali....
                          >
                          > bez odzewu głąbie.
                          > ____________________________________
                          >
                          > To druga:
                          >
                          > na to co Ci powiem...
                          > znam Cię głąbie i Twoją pannę też - następnym razem może być mniej miło więc
                          > uważaj co piszesz.....
                          > do zobaczenia w vikingu.
                          > ______________________
                          >
                          > Tak- to doprawdy ZADZIWIAJACE- jak ja potrafie byc chamski i agresywny!

mario, a może ja zacytuje Twoje posty - wklejanie odpowiedzi bez kontekstu jest
                          faktycznie na poziomie...
                          masz życzenie abym wkleiła Twoje teksty, na które dostałeś takie a nie inne
                          odpowiedzi...?

w porządku - zapomnijmy o temacie, nie było go. już mi się nie chce z Tobą
                          rozmawiać - przez chwilę miałam ochotę ale już jej nie mam...

wesołych świąt Ci życzę i mam nadzieję, że nie będziemy się już na wzajem
                          denerwować - po prostu ignorujmy się...

• mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:49
                            Zgoda. Prawda w oczy kole co?
                            Ze idei tamtych tekstow nie zrozumialas- coz- zdarza sie!
    • men_ Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:01
      Ale ja przecież żartowałem :)))
      • agick Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:04
        men_ napisał(a):

> Ale ja przecież żartowałem :)))

ale przypadkiem stwierdziłeś straszliwą prawdę.....:))

• men_ Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:41
          zieloną ?:))
          • agick Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:48
            men_ napisał(a):

> zieloną ?:))

jak najbardziej....
            zieloniutką jak świeża trawka...:))

• enen Re: Lec:) 29.03.02, 09:12
      Nawet najdłuższa żmija mija.
    • saqqara Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 10:09
      wszystko mija a ja niczyja, ide sie ciac po zylach ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka