mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 07:29 prawda - wszystko mija :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:11 Swieta tez!:) a w ogole to wiosennych i pogodnych Swiat dla Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:22 Panta rei. Menik filozof hihi :o)) Menik gdzie ten watek- gdzie sie na kierowce rozezliles? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:26 Mario, kubek tego nie przełknie, już widać w nim dno :) Wesołych Świąt życzę wszystkim:) nara mascotte Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:30 czego przelykac nie ma? Dobrego dnia :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:28 men dzis fikusny widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:31 Nie wiem- moze mu cos zaszkodzilo :o)) Dzien Dobry Yessko Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:32 Hej, jak mija to można spróbować wskoczyć w biegu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:35 laelia napisał(a): > Hej, jak mija to można spróbować wskoczyć w biegu :o) punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia osobiście wyskakiwać nie lubię, jak jadę to do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:38 napisałam wskoczyć! nie lubię bezpodstawnej krytyki :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:41 przecież widzę co napisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:48 Faceci! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:50 laelia napisał(a): > Faceci! :o) a co nie lubisz do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:57 nie słyszałeś, że miłe złego początki, a koniec... jeszcze milszy? Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:31 yess widzisz? a powiedz, co jeszcze widzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:38 moze ona ma omamy wzrokowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:39 yes, yes, yes :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:43 Ciekawe tylko po czym. Z tego co wiem herbatke tylko pija ...:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:44 Tee z wkładką :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:47 Niemozliwe. Jestem swiadkiem tego, ze wkladka byla cytryna! Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:49 po takiej cytrynce zdarza się głosy słyszeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:53 Nie przesadzaj- ja nie wpieprzam halucynogenow. Wiem jak cytryna wyglada. Yesska wczoraj nie uzywala :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:55 dżzusa to niby ja widziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:56 wiem co to cytryna i nic po niej nie slyszalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:57 ale, wzrok Ci się polepszył co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:00 ach ty nieuku :) po tym wzrok wlasnie przestaje dzialac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:56 moze jej sie tylko zdawalo. A moze podpuszczala? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 08:58 a dobra jest w tym, no... w podpuszczaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:00 herbata? - Wysmienita :o))) A Yesska superladna, nawet bez herbaty :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:01 zaraz zaraz czy ja tu bede sprzedawana czy co???????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:05 uwielbiana juz nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:07 kobiety sa zachlanne i chca wszystkiego :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:10 i dlatego uskuteczniaja kopanie pod stolem? Ja mam od tego juz odciski. Nastepnym razem siedzisz mi na kolanach! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:12 no wiesz !!! na kolanach siedziec nie bede bo jestem za tlusta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:13 i przeszkadza Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:20 chcesz sie zawrac pod moim tluszuczem ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:27 nie zauwazylem nawet, ze cos takiego posiadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:40 ugryzlem sie w jezyk, bo chcialem, juz napisac, ze Cie chetnie zdemaskuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:43 Kitus- ona niezdobyta- jak Czomolungma- tylko wybrancy i to z zapasem tlemu moga ja zdobyc :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:45 dlatego ugryzlem sie w jezyk, na swoja swawole:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:46 ale wy prosiaki jestescie !!! nie gadam z wami :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ja tez nie.............. 29.03.02, 09:50 MY!!!????? Kitus- ona sobie z nas wudmuszki , tfu jaja robi! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: man i mario.. 29.03.02, 08:54 przyglądałam się od wczorja akcji forward i dzyt... moje poparcie.. nawet Ty mario - co jest nie częstym zjawiskiem... forward pobił wszelkie rekordy bycia palantem. to fakt, wszystko przemija... nawet chęć obtłuczenia mario w vikingu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 08:58 zabierz z soba legion Kubkow. W pojedynke nic nie zdzialacie. A mnie Men obiecal kierowce- ochroniarza wypozyczyc! Nie zeby mnie bronic- zeby powynosic zwloki przeciwnikow ! Co do Forwarda- zgadzam sie z laskawa opinia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:03 mario2 napisał(a): > zabierz z soba legion Kubkow. W pojedynke nic nie zdzialacie. A mnie Men > obiecal kierowce- ochroniarza wypozyczyc! > Nie zeby mnie bronic- zeby powynosic zwloki przeciwnikow ! > > Co do Forwarda- zgadzam sie z laskawa opinia :o)) mario, mario....łągodności trochę... bie wcinam się w Twoje orachunki z innymi - a jeśli chodzi o Twoje i moje to daje sobie radę w dyskusjach z Tobą... mam obrzyna - nie boję się Ciebie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:07 To nie obrachiunki- by sie z kims rozliczyc trzeba poszukac rownego sobie! :o)) A co do Ciebie- coz obrzyn to argument- czy jedyny? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:09 mario2 napisał(a): > To nie obrachiunki- by sie z kims rozliczyc trzeba poszukac rownego sobie! :o)) > > > A co do Ciebie- coz obrzyn to argument- czy jedyny? :o)) no tak - a chciałam z Tobą normalnie pogadać... ale się nie da jak widzę... a obrzyn to nie jedyny argument - czasem jednak siła intelektu jest zawodna a sił fizyczna dyskusyjna.... jestem kobietą i jesteś ode mnie silniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:12 nie chodzi o sile fizyczna. Tej niewatpliwej przewagi nie wykorzystuje. Martwi mnie jednak, ze zawodzi Cie sila intelektu :o)) Oki- o czym chcesz powaznie pogadac? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:19 mario2 napisał(a): > nie chodzi o sile fizyczna. Tej niewatpliwej przewagi nie wykorzystuje. Martwi > mnie jednak, ze zawodzi Cie sila intelektu :o)) > > Oki- o czym chcesz powaznie pogadac? :o)) o tym, żebyś przestał mnie obrażać w swoich postach... bo jak zaczynasz te swoje komentarze to mnie krew zalewa... a nie jestem typem przekuki, która się szarpie z każdym... więcej ogłady mario - da radę..? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:21 Watpie czy sie da :o))) Sluchaj- na jakim watku to ja sie ciebie lub Twoich teorii czepialem??? Wejdzze na Kobiete- i przypomnij sobie jak nawet Maryjke zaatakowalas. !!! Juz zaczynalem o tym zapominac- ale przypomnialas mi.... Ja wojny z Toba nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:35 mario2 napisał(a): ja atakowałam maryjkę..? nie przypominam sobie... to co ripostowałam to były kobiety i ateizm w Twoim wykonaniu - to po pierwsze... > Juz zaczynalem o tym zapominac- ale przypomnialas mi.... > Ja wojny z Toba nie chce! ja z nikim nie szukam zwady - nie mam takiej potrzeby.. to po drugie.. ja mówię o Twoich często obraźlwiych odpowiedziach do wszystkich, którzy z Tobą zaczną dyskutować... że nie mają mózgów, że myślą częścią ciała między nogami, że kobieta to coś mniej niż zwierze... to po trzecie... i na koniec - skoro uważasz, że nie potrafisz normalnie ze mną dyskutować (bez uciekania się do prymitywnych określeń) to fakt, lepiej sobie w drogę nie wchodzić.. chciałam zakończyć takie odnoszenie się (Twoje i moje) do siebie wzajemnie ale widać pomyliłam się.. cóż, to nie jest akurat mój błąd - to tylko świadectwo tego, że źle Cię osądziłam... myślałam, że jesteś inteligentnym człowiekiem i umiesz powiedzieć "pass"... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:42 To Twoja 1 wypowiedz skierowana do mnie: birdi i buk - chodźmy do naszego bagienka gdzie takie łosie nie zaglądają bo nikt ich tam nie chce... my mamy jedną przewagę - mamy siebie i swoje bagienko a to jakiś biedny palant, który na siłę chce zaistnieć... mario, jak patrzę na te Twoje wypociny to już wiem, dlaczego królowie błaznów na dworach trzymali.... bez odzewu głąbie. ____________________________________ To druga: na to co Ci powiem... znam Cię głąbie i Twoją pannę też - następnym razem może być mniej miło więc uważaj co piszesz..... do zobaczenia w vikingu. ______________________ Tak- to doprawdy ZADZIWIAJACE- jak ja potrafie byc chamski i agresywny! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: man i mario.. 29.03.02, 09:47 mario2 napisał(a): > To Twoja 1 wypowiedz skierowana do mnie: > > birdi i buk - chodźmy do naszego bagienka gdzie takie łosie nie zaglądają bo > nikt > ich tam nie chce... > my mamy jedną przewagę - mamy siebie i swoje bagienko a to jakiś biedny palant, > > który na siłę chce zaistnieć... > > mario, jak patrzę na te Twoje wypociny to już wiem, dlaczego królowie błaznów > na > dworach trzymali.... > > bez odzewu głąbie. > ____________________________________ > > To druga: > > na to co Ci powiem... > znam Cię głąbie i Twoją pannę też - następnym razem może być mniej miło więc > uważaj co piszesz..... > do zobaczenia w vikingu. > ______________________ > > Tak- to doprawdy ZADZIWIAJACE- jak ja potrafie byc chamski i agresywny! mario, a może ja zacytuje Twoje posty - wklejanie odpowiedzi bez kontekstu jest faktycznie na poziomie... masz życzenie abym wkleiła Twoje teksty, na które dostałeś takie a nie inne odpowiedzi...? w porządku - zapomnijmy o temacie, nie było go. już mi się nie chce z Tobą rozmawiać - przez chwilę miałam ochotę ale już jej nie mam... wesołych świąt Ci życzę i mam nadzieję, że nie będziemy się już na wzajem denerwować - po prostu ignorujmy się... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: man i mario.. 29.03.02, 09:49 Zgoda. Prawda w oczy kole co? Ze idei tamtych tekstow nie zrozumialas- coz- zdarza sie! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:01 Ale ja przecież żartowałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:04 men_ napisał(a): > Ale ja przecież żartowałem :))) ale przypadkiem stwierdziłeś straszliwą prawdę.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:41 zieloną ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 09:48 men_ napisał(a): > zieloną ?:)) jak najbardziej.... zieloniutką jak świeża trawka...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wszystko mija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 10:09 wszystko mija a ja niczyja, ide sie ciac po zylach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś