roberto69 02.09.04, 11:45 Jeśli znajdzie się jakaś Pani/e, chętna/e podjąć temat to zapraszam.Jestem strasznie znudzony szukam nowego,ciekawe rozmowy,nowe kontakty tego potrzebuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thinklebell Re: Chętny i znudzony 02.09.04, 14:00 Jesli wystarczy Ci nowa znajomosc przez klawiature,nie ma problemu. Zawsze tu mnie znajdziesz i wiele,wile innych interesujacych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto69 Re: Chętny i znudzony 02.09.04, 15:46 Dobre i to.Boimy się rzeczywistości, czy poprostu nie kontaktujesz sie z ludzmi poznanymi na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Chętny i znudzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:39 Hmmm... jaki by tu podjąć temat żebyś poczuł się mniej znudzony!!:)Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
roberto69 Re: Chętny i znudzony 02.09.04, 15:47 Najprościej, pogadajmy o tym co jest zgodne z tematem tego forum.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j36 Re: Chętny i znudzony IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 10:49 Chętny do czego? Bo jeśli do długich rozmów o życiu, to ja jak najbardziej jestem chętna. Podaj namiary - tematy towarzyskie są mile widziane. A jeśli okaże się, że nadajemy na podobnych falach, to tylko podniesie atrakcyjność tych rozmów. A tak przy okazji: czym jesteś taki znudzony? Może to po prostu rutyna życia codziennego? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto69 Re: Chętny i znudzony 03.09.04, 11:40 wiesz co pewnie to rutyna ona jest w stanie każdego wprawić w drętwy nastrój. Rozmowy jasne jak najbardziej może jakieś gg,zdecydowanie szybsza forma kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętna do rozmowy Re: Chętny i znudzony IP: *.devs.futuro.pl 03.09.04, 11:07 Zaczynaj ! o czym chcesz porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto69 Re: Chętny i znudzony 03.09.04, 11:58 Gość portalu: chętna do rozmowy napisał(a): > Zaczynaj ! o czym chcesz porozmawiać? wiesz co zadaje sobie pytanie dlaczego wszyscy (prawie wszyscy ) ciągną na erotyczno/towarzyskich forum.Tak naprawdę o seksie informacji jest mało i nie ma tu szczególnych Hardcorów. dlczego akurat to miejsce?to mnie nurtuje. Odpowiedz Link Zgłoś