bachak 02.09.04, 15:50 .... tak ciężko jest znaleźć porządnego faceta, jeśli ma się 28 lat? Mam taką przyjaciółkę, która stwierdziła, że teraz to faceci szukają tylko młodych panieniek na jedną noc. Czy to prawda ??? Panowie - do was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woland1 Re: Dlaczego .... 03.09.04, 11:17 Cóż - kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą.. (Leszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
sandeman Re: Dlaczego .... 03.09.04, 18:13 Też myślę, że to przesada. Facetów jest wielu i są różni. Pewnie Twoja przyjaciółka miała pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_charlie Re: Dlaczego .... 06.09.04, 01:15 Zaraz, zaraz, ja tez mam 28 lat, uwazam sie za nieco zakreconego, jednakze fajnego faceta, choc moze chwilowo nieco niedostepnego (ale tylko chwilowo, do czasu rozwiazania problemow w zyciu zawodowym), wiec jestem najlepszym dowodem na to, ze to glupota... Odpowiedz Link Zgłoś
agao1984 Re: Dlaczego .... 13.09.04, 14:11 W ogóle ciężko jest znaleźć porządnego, interesującego faceta - w każdym wieku. Doświadczenia moje i moich koleżanek mówią same za siebie ;) Faceci w naszym wieku "nie są jeszcze gotowi na związki", a starsi szukają tylko "panienek na jedną noc", przynajmniej wśród 20-latek ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polish_ranger Re: Dlaczego .... 14.09.04, 05:43 Ciezko znalezc porzadnego partnera w kazdym wieku. A co do twojej kolezanki to nie ma racji, jako kolejny spiesze Cie pocieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Dlaczego .... 14.09.04, 10:01 Zawsze myślałem, że fajnych wolnych facetów jest baardzo dużo. Teraz trochę zmieniam zdanie, bo większość moich kumpli założyła rodziny (yaa zresztą też) a kilka koleżanek jest samotnych... może takie czasy ? Ale jest jeszcze trochę fajnych facetów, zapewniam. Pozdrawiam Yaa PS. A co do szukania panienek na jedną noc, to są tacy co ich szukają. Ale jest co najmniej tyle samo facetów, którzy szukają czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
huncfot Re: Dlaczego .... 14.09.04, 13:08 Ja mam 29 lat i powiem Ci szczerze ze teraz to ciezko znalesc porzadna dziewczyne (wiek nie jest wazny)....... Odpowiedz Link Zgłoś
szukaj_mnie Re: Dlaczego .... 14.09.04, 15:11 Co to wg Ciebie znaczy "porządną dziewczynę"?? Odpowiedz Link Zgłoś
huncfot Re: Dlaczego .... 14.09.04, 15:36 Porzadna czyli normalna..... Taka z ktora mozna porozmawiac na kazdy temat, ktorej nie interesuje zawartosc portela i nie pyta czy bedziesz jej kupowac prezenty....nie pcha sie do lozka zeby tylko dluzej podtrzymac znajomosc, ktora i tak nie ma szans na przetrwanie....ma swoje zdanie i potrafi go bronic....mysli o rodzinie a nie o wiecznej zabawie....mozna by jeszcze duzo wymieniac - no po prostu NORMALNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szukaj_mnie Re: Dlaczego .... 14.09.04, 15:39 A czy samotna matka zalicza się do Twojej kategorii "normalności"?? Odpowiedz Link Zgłoś
huncfot Re: Dlaczego .... 14.09.04, 16:37 Mysle ze tak.... Nie mialem co prawda okazji jeszcze poznac samotnej mamy, ale mysle ze takie kobiety maja jeszcze lepiej poukladane w glowie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
szukaj_mnie Re: Dlaczego .... 15.09.04, 08:45 Generalnie zabrzmiało nieco jak komplement... powinnam podziękować :) Odpowiedz Link Zgłoś
szukaj_mnie Re: Dlaczego .... 15.09.04, 10:58 Co nie zmienia faktu, że jest to miłe stwierdzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka27 Re: Dlaczego .... 20.09.04, 17:47 a skad jestes? bo ja poszukuje normalnego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
arti25 Re: Dlaczego .... 12.09.05, 12:03 Czesc A Ty skąd jesteś? Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: Dlaczego .... 29.10.04, 22:30 jak się ma 23 lata, głowę na karku, i ładną buzie też trudno. Bardzo. Chbch mnie dopada... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia2x Re: Dlaczego .... 04.11.04, 13:23 Nie jestem panem i mam nadzieję, że Twoja przyjaciółka nie ma racji. Jeszcze mam nadzieję :) Może dlatego, że jeszcze nie mam 28 lat ;D Pozdrawiam serdecznie, A. Odpowiedz Link Zgłoś
niki514 Re: Dlaczego .... 06.11.04, 12:08 witam wszystkich. Ja jestem normalna a do tego jestem samotna mama i nie moge znalezc normalnego faceta chyba tez mam pecha jak Twoja kolezanka.pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: Dlaczego .... 11.11.04, 17:56 dlaczego? odpowiedz jest bardzo prosta.. panowie (nie wszyscy oczywiscie) to lenie.. wiec latwiej jest zablyszczec przy dziewczynie w coagu jednej nocy czy tez jednego spotkania niz starac sie przez dluzszy czas... wojne z czasem wygrywaja tylko ci ktorzy nie udaja tylko sa soba:) mysle ze nawet nie ma tu znaczenia plec... kobiety zaczynaja bardzo podobnie podchodzic do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dlaczego .... 11.11.04, 18:07 To nie oto chodzi! poprostu człowiek im starszy tym bardziej wybredny i byle łajzy nie chce tym bardziej jak napatrzy sie na mężuufff koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Dlaczego .... 11.09.05, 22:11 Jak jesteś spoko, to znajdziesz faceta w każdym wieku. Staraj się. bachak napisała: > .... tak ciężko jest znaleźć porządnego faceta, jeśli ma się 28 lat? > Mam taką przyjaciółkę, która stwierdziła, że teraz to faceci szukają tylko > młodych panieniek na jedną noc. > Czy to prawda ??? > Panowie - do was Odpowiedz Link Zgłoś
19nascie Re: Dlaczego .... 12.09.05, 14:28 a mi się wydaje ze tak jest... sama jestem młodizutka i ludzie nie potrafią zrozumieć, że nie interesuje mnie tylko zabawa:( a faceci chcieliby raktowac jak zabawke do łóżka... gdzie Ci mężczyźni? prawdziwi tacy... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: Dlaczego .... 14.09.05, 15:33 poniewaz jestescie strasznie wybredne i z reguly ciagnie was do takich przekretasow i oszustow.niestety normalni faceci nie wyrozniaja sie w tlumie wiec sa niezauwazalni. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Dlaczego .... 14.09.05, 18:43 bachak napisała: > młodych panieniek na jedną noc. eee tam, jak jest chętna to i na kilka, kilkanaście nocy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anika1982 Re: Dlaczego .... 15.09.05, 16:32 witam a ja napisze tak na to wszystko......... jestem ostrożna w kontaktach z facetami ale mam zawsze to szczęście że jak już zacznę się z kimś spotykac (ktoś kto wydaje mi się facetem nie na jedną noc) zawodzę sie na każdej lini i powiem na dodatek że wszyscy wokoło zastanawiają się dlaczego nie mam nikogo na stałe chociaż jak to mówią "jesteś taką fajną dziewczyną co się z toba dzieje?" a ja poprostu nie wiem co robie nie tak a powiem że nie jestem (bez obrazy) "głupią blondynką" Odpowiedz Link Zgłoś
tommy386 Re: Dlaczego .... 15.09.05, 17:09 witam to podobnie jak u mnie. Na początku jest super, ale po jakimś czasie poprostu wiem że to nie to. Masz jakąś receptę na to schorzenie. A może jeszcze nie spotkałem tej jedynej. Ale tak mi wszyscy mówią i powoli zaczyna mnie to wk.... Jeśli masz jakiś pomysł to pomóż. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna1972 Re: Dlaczego .... 15.09.05, 17:31 Czesc Zaczynam watpic w to ze sa porzadni mezczyzni na tym swiecie. Bardzo bym chciala jednak zmienic zdanie. Wiem tez ze kobiety potrafia dopiec swoim facetom. Tak jak napisal tommy na poczatku jest super, a potem okazuje sie ze to nie to. Przewaznie jest tak ze ta "dobra" trafia na tego "zlego" i na odwrot. Stad tyle nieudanych zwiazkow, a czesto nawet nie zaczyna sie tworzyc zwiazek. Zeby spotkaly sie te dwie dobre polowki to traf jak wygrana w totka. Zycze tego wszystkim i sobie. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
anika1982 Re: Dlaczego .... 15.09.05, 21:16 wlasnie tylko dlaczego zawsze trafia sie na tego nieodpowiedniego a najgorsze jest to ze mialam kiedys swoja szanse na faceta moich marzen ale strach przed odrzuceniem z obu stron okazal sie silniejszy i stracilismy swoja szanse i dlatego zawsze mowie ludziom zeby walczyli ja chyba nie bede walczyc tylko raczej poczekam moze szczeście samo mnie znajdzie a jak nie to......jeszcze nie wiem co zrobie bede szukac pomocy pozdrówka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś