maryjo2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 07:04 No proszę, zaraz widać, że to prawda, a nie moje jakieś tam wymysły. W tych nerwach jak zwykle nacisnęłam nie to co potrzeba i teraz wychodzi na to, że gadam sama do siebie! Idę po relanium. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:32 piekny dzien sie budzi, nie stresuj sie maryjko, zazdroszcze Wam tych wszystkich warszawskich atrakcji, a dzisiaj menik, na pewno bedzie biegal, i darl sie na cale gardlo: jestem zakochany:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:41 Podobno Menik zapowiedzial na dzis pikiete Sejmu podczas ktorej nie dosyc, ze wstrzyma ruch w calej Warszawie, to jeszcze odda Marszalkowi petycje w ktorej rzada ogloszenia go przez Sejm pierwszym Gigilo III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:45 Mówię Ci, kitku, przenieś się do Warszawy! Posadę masz juz zapewnioną, a i badania naukowe byłoby na kim przeprowadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 08:46 Żem też zestresowana... jutro pierwszy dzień egzaminu... o mamusiu, spac nie mogłam. A le na pocieszenie idę z NIM dziś na spacer nad morze po obiadku u mamy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:50 Egzaminem sie nie stresuj. Zasada trzech zet nadal aktualna. Nurtuje mnie jednak pytanie, czy mamusia gotuje juz dla niego obiadki??? Niezle- ale pamietaj, ze to niebezpieczne. Potem mozesz miec problemy z dorownaniem kunsztowi mamusi, a ON bedzie zawiedziony! Moze tak od razu hodowac GO na hot- dogach i pizzy? Na spacerze nie idzcie zbyt daleko, bo mozesz zajsc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 08:53 Witaj Maryśiu:))))) Egzaminem sie strasuje, choć to dopiero pierwszy dzień pisemnego a generalnie to pisemnego nie ma się co bać za bardzo... A co do wspólnych niedzielnych obiadków u mamusi, to jeszcze (?) nie ten etap.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:55 I tak niech zostanie. Wiesz sama najlepiej jaka z Ciebie kucharka.... wiec nie przyzwyczajaj go do dobrego! W razie wyzszej koniecznosci zawsze mozesz do mnie napisac, a podam niezawodne przepisy z uzyciem lubczyka, lub... bromu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 08:58 Raczej bromu.:))) A gotować się nauczę... kiedyś.:) A tak w ogóle, to jak ja mam się nauczyć gotować, jak zawsze, całe życie mi pod nos jedzenie podtykano??? W żadne Święta nawet palcem nie kiwnę!! Wszystko za mnie mama i babcia... bo "ja mam się uczyć" a gotowanie to jest ich sprawa. I proszę, wyhcowali kaleke kulinarną... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 09:10 Jesli rozumiesz paragrafy prawa karnego, prawa pracy i inne, to zrozumiesz tez proste przepisy kulinarne. Jako prezent zareczynowy dostaniesz odemnie ksiazke kucharska... Dzis zaczynamy od rzeczy najprostszej- przygotujemy sobie kawe i to tak, by nie przypalic wody... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:54 i ubierz sie pomcia przyzwoicie, bo wiesz: wiatr i Twoje uda, itd.:)))* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 08:56 Kituś.:))))) Wiatr jest, uda też mam.:)) No i słonko u nas wyjrzało. Zapowiada się cudnie.:)) Tylko zimno mi wyskoczyło na ustach i całować się na wietrze będzie trudno.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:57 To bez calowania juz nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 09:00 Oj, Maryś, jakiś Ty niedobry. Gdzie Twoje poczucie humoru??? Naprawdę masz mnie za niedorozwiniętą dzidzię? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 09:08 Naprawde, to nie mam, nie mialem i nie bede Cie mial za niedorozwinieta cizie!!!!!!!! Ale problem calowania sie na wietrze pozostaje... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:56 Po co ma sie ubierac , jak sie musi potem rozbierac? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:47 narazie lece do tutejszego swego balaganu, ale faktycznie, tak sobie czasem marze, o mieszkaniu i zyciu w warszawie, bawcie sie dzis ladnie i kolorowo:)* Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:51 Kitus, to nie jest przeciez problem. Kobiet chetnych tutaj dostatek- a i Tworki pod reka - jako miejsce potencjalnej pracy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:53 znaczy Pruszkow, z jego tez niewatpliwymi atrakcjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 08:56 Z Pruszkowa przeciez blizej do Wawy niz z Brzegu. Jestes wolnym czlowiekiem- wiec wybieraj :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 14:03 Niegrzeczny Mario, co on Ci zrobił Maryjko, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 14:05 Opowiadalem na dobranoc bajeczke o zakochanym Meniku :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 14:07 To Ty potrafisz być romantyczny ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Zdecydowanie zestresowana wstałam 07.04.02, 14:12 Potrafie byc roMENtyczny! Ale to byla bajka o wampirze Dlatego miala koszmary! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:14 To juz perwersja do kwadratu - krwi to na pewno nie wysysam Paniom, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:18 Bo - tutaj to o wyglad chodzilo. Nie wiem dlaczego skojarzyles mi sie z Jagielskim :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:21 też qwa nie wiem dlaczego ?:))) Co ja na to poradzę, że się podobam paniom ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:25 tez tego nie wiem. Moze to wina nisko postawionej w Polsce okulistyki? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:27 No fakt, co powiem parę słów, to są zaślepione, O !:)) A oczek im nie mydlę, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:30 nie musisz mydlic, skoro juz i tak niedowidza. No i pamietaj, ze baby lubia slodkie gadanie i ostre rzniecie! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:32 Ooooooo, dobre rady wujka Mario ?:))) I tak nie zrozumiałem tej ostatniej rady :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:36 a co tu do rozumienia? Nie spotkales jeszcze baby, co lubi ostre rzniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 14:41 Achaaaaaaaaaa !!!!:) Ale to sie podobno nazywa wolna mniłością ?:))gdzies o tym czytałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 15:23 MEN!!!!! czy Ty tylko z lektur znasz to co najpiekniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 15:35 Cichoooooooooooo baranie :)) Niech taka będzie oficjalna wersja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 15:41 A nieoficjalna wersja jest jaka? Znasz to tylko z opowiadan? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 16:15 No tak zapomnialem, ze bolek i Lolek mieli Tole, Motyl Emanuel Makowa Panienke a Ptys Balbine. Gratuluje doboru repertuaru :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 16:21 a Telesfor Macieja Damienckiego! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 16:23 A fe, ten serial to akurat tutaj, na tym forum nie pasuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 16:26 Pewnie Tobie to sie podoba Powrot Isaury z kamiennego kregu w rytmie disco do Edenu! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 16:29 Korci mnie postawa Leoncio :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: No co Ty !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.02, 16:58 Zebys tylko ja Kunta- Kinte nie skonczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 15:06 to jest coś! Fajne jest znaczy i Mario ma rację, że każda je lubi, a jak mówi, że nie lubi, to chyba nienormalna jakaś albo zakłamana. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 15:24 QWiec sie ucz od bardziej doswiadczonych :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 15:34 Dobra, jutro kupuje kajet i komplet kolorowych flamastrów (co by ważniejsze rzeczy podkreślać wężykiem) i zaczynam notować - albo będę je sekretarce dyktował :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 15:39 Poslij seksretarke do mnie! Juz ja jej wszystko przedyktuje! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:03 Nnnnnnnno nie wiem, a co na to Maryjka ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:16 Menik- taki duzy a nie wie: Czego oczy nie widza... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:18 No to teraz mam haka na Ciebie !!!!! Ale nie bój sie, nie wykapuje Maryjce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:22 co masz wykapowac, skoro sekretary jeszcze u mnie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:24 Achaa, nie było ! (tak sie umawialiśmy ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:27 jeszcze umowa nie jest podpisana. Przeslij ja na razie na konsultacje! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:34 To może najpierw telefoniczne te konsultacje, co ?:)) Tak dla Jej bezpieczeństwa - chociaz Maryjka jest anielsko spokojna ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ostre r żnięcie 07.04.02, 16:59 To podaj jej numer! Jesli nie- to przyjde jutro do Twojej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś