schizoo 06.09.04, 22:15 gdzie zniknęła moja ulubiona onanistyka....znaczy się romantika..... jak ja przeżyje bez tych górnolotnych myśli ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot bury Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:19 bedziesz sie onanizowal pod 'wierna rzeke' hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu 06.09.04, 22:37 jeeeeest pojawiło się...........uff :))) ale nie ma mojej ulubionej onanistki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:41 Czyżbyś tęsknił za Libressą? Najpierw - kopa - a teraz - ratunkuuuuuuu ? ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu 06.09.04, 22:48 libresso ojczyzno moja,ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto cię stracił; dziś piękność twą w całej ozdobie; widzę i opisuję,bo tęsknię po tobie; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:08 Schizoo, ja to nie Libressa, niestety... Obserwowałam jedynie "wasz"pojedynek na słowa na forum... I odeszła przez ciebie, łobuzie jeden:-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu 07.09.04, 22:13 Schizio wyraza z tego powodu głebokie ubolewanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuu 07.09.04, 22:22 już dość użalania sie Odpowiedz Link Zgłoś