Dodaj do ulubionych

Błyska się

31.12.14, 17:57
Burza idzie, czy co? :D
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 18:04
      ... czy co... czy co... czy co...
      Dziś to tu echo tylko będzie się rozchodzić.;)
      • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 18:21
        Tu się głównie echo niesie :D
        • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 18:27
          Prawda to. Czy Szarlotta zauważyła? Zostaliśmy chyba sami.;)
          • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 18:30
            Mam się bać? :>
            • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 18:40
              Czego?
              • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 18:50
                No właśnie nie wiem, dlatego pytam ;p
                • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 18:59
                  Nie ma czego.
                  • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 19:07
                    Aaa, no to dobrze :D

Trzeba by co do zjedzenia przygotować :>
                    • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 19:18
                      Ale że dla mnie? Jakie to miłe, że Szarlotta o mnie pomyślała.;)
                      • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 19:57
                        Ale żem pyszną kanapkę z kurczakiem przyrządziła, milion kalorii normalnie :D
                        • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 20:18
                          A w zasadzie to czemu Szarlotta nie jest na jakiejś zabawie sylwestrowej?
                          • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 20:34
                            No bom chora przecież :>
                            Do roboty nie chodzę to po imprezach się szwendać nie będę, jeszcze mnie jaki ZUS lub inny US zobaczy i jak się wytłumaczę? :P
                            • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 20:57
                              To poważniejsze jakieś przeziębienie? Myślałem, że Szarlotta już się dobrze czuje.
                              • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 21:13
                                Nom, bo się już w sumie całkiem dobrze czuję, poza tym nie ma co narzekać, bywało gorzej. Generalnie ja zawsze na przełomie roku choruję, więc byłabym zdziwiona gdyby tym razem było inaczej :D
                                • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 21:23
                                  Szarlotta zawsze choruje o tej porze roku? Dziwne.;)
                                  • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 21:38
                                    Przeważnie to choruję w okolicach BN albo zaraz po nowym roku mnie rozkłada, najczęściej wtedy jak doktory rozpoczynają strajk :>
                                    A w tym roku się w sam środek wstrzeliłam :D
                                    • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 21:44
                                      Ale z jakiego powodu Szarlottę tak rozkłada? I to zawsze w tym samym czasie.
                                      • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 21:59
                                        Możliwe, że z powodu przestawienia jesieni na zimę a może też dlatego, że w tym okresie więcej się lata tam i z powrotem. A ja na ten przykład często gubię czapki, rękawiczki oraz szale :>
                                        • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 22:07
                                          To Szarlotta powinna mieć stale przy sobie drugi zestaw złożony z czapki, rękawiczek i szalika. Szarlotta powinna też rozważyć zakup rękawiczek na sznurku. Takich może by Szarlotta nie zgubiła.;)
                                          • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 22:13
                                            O tych rękawiczkach na sznurku to mi już kilka osób wspominało :>
                                            • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 22:17
                                              Najwyższy czas kupić.:P
                                              • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 22:27
                                                Jeszcze nie spotkałam takich w sklepie :P
                                                • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 22:39
                                                  Wystarczy do zwykłych doszyć kawał jakiejś tasiemki.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 23:01
                                                    Nie lubię szyć :>

Czy ludzie muszą wypuszczać tyle kasy w powietrze? :>
                                                    Pies już od godziny umiera ze strachu :/. A co to będzie o 24:00...
                                                    Pies - kolejny powód dla którego wolę zostać w noc Sylwestrową w domu :P
                                                  • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 23:21
                                                    Szarlotta to chyba jakoś mało rozrywkowa jest.
                                                  • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 23:29
                                                    Skąd taki wniosek? :D
                                                  • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 23:45
                                                    Przeczucie.:P
                                                  • szarlotka_ja Re: Błyska się 31.12.14, 23:49
                                                    No to życzę najlepszego i chutorzanki Silowi życzę na ten Nowy Rok :D
                                                  • silencjariusz Re: Błyska się 31.12.14, 23:52
                                                    Dziękuję i niech się Szarlottcie w nowym roku trafi góral abstynent.;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka