Dodaj do ulubionych

opolska pustynia

21.01.15, 12:20
Jak przeglądam forum to widzę, że różne województwa mają swe zdrady, miłości itp. rzeczy. A czy województwo opolskie jest pustynią dla kochanków, siedliskiem purytanów?
Obserwuj wątek
    • hansii Re: opolska pustynia 21.01.15, 12:50
      mieszkancy Opolszczyzny tez zdradzaja, tyle ze w Reichu. :)

DO KRAJU WPADAJA TYLKO PO TO; BY UCALOWAC; DZIECI ; MALZONKE; TESCIOWA; ORAZ DZIABNAC Z KLOLEGAMI KIELONKA:
      • opolskifacet Re: opolska pustynia 21.01.15, 12:58
        No niby tak, ale nie wszyscy z Opolszczyzny są z lub w Reichu! Są też tacy którzy tutaj pracują, mieszkają i chcą się zabawić!
        • hansii Re: opolska pustynia 21.01.15, 15:56
          przykro mi, ale w tym celu - to trza sie udac do Wroclawia.
          w koncu expressem to tylko 45 minut jazdy :)
          • opolskifacet Re: opolska pustynia 22.01.15, 07:44
            Czy to zaproszenie? A tak poza tym skoro większość mężów wyjeżdża do reichu, to co robią żony? Dziergają skarpetki na zimę?
            • hansii Re: opolska pustynia 23.01.15, 14:01
              opolskifacet napisał(a):
              > Czy to zaproszenie?

- nie, jestem Warszawy.

A tak poza tym skoro większość mężów wyjeżdża do reichu, toco robią żony?
              Dziergają skarpetki na zimę?

- otusz to.
              i czakaja na nasteopna dostawe kasy Z Reichu , w miedzyczasie ogladajac TiVi
              i obzerajac sie frytami.
              - jakbys nie znal Polek.
              A do Czech masz daleko ?
              • opolskifacet Re: opolska pustynia 26.01.15, 08:09
                Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że tak masowo dziergają skarpetki. Wówczas bylibyśmy światowym producentem skarpetek ;) Raczej wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z wstydem lub bojaźnią przed nieznanym :) No i ileż można tej telewizji oglądać. To chyba skutek otumanienia telewizyjnego! A do Czech mam niedaleko. Teraz tam mam szukać kobiet? Wolę opolskie lub ewentualnie dolnośląskie. Bo z śląskimi miałem już do czynienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka