opolskifacet 21.01.15, 12:20 Jak przeglądam forum to widzę, że różne województwa mają swe zdrady, miłości itp. rzeczy. A czy województwo opolskie jest pustynią dla kochanków, siedliskiem purytanów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansii Re: opolska pustynia 21.01.15, 12:50 mieszkancy Opolszczyzny tez zdradzaja, tyle ze w Reichu. :) DO KRAJU WPADAJA TYLKO PO TO; BY UCALOWAC; DZIECI ; MALZONKE; TESCIOWA; ORAZ DZIABNAC Z KLOLEGAMI KIELONKA: Odpowiedz Link Zgłoś
opolskifacet Re: opolska pustynia 21.01.15, 12:58 No niby tak, ale nie wszyscy z Opolszczyzny są z lub w Reichu! Są też tacy którzy tutaj pracują, mieszkają i chcą się zabawić! Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: opolska pustynia 21.01.15, 15:56 przykro mi, ale w tym celu - to trza sie udac do Wroclawia. w koncu expressem to tylko 45 minut jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
opolskifacet Re: opolska pustynia 22.01.15, 07:44 Czy to zaproszenie? A tak poza tym skoro większość mężów wyjeżdża do reichu, to co robią żony? Dziergają skarpetki na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: opolska pustynia 23.01.15, 14:01 opolskifacet napisał(a): > Czy to zaproszenie? - nie, jestem Warszawy. A tak poza tym skoro większość mężów wyjeżdża do reichu, toco robią żony? Dziergają skarpetki na zimę? - otusz to. i czakaja na nasteopna dostawe kasy Z Reichu , w miedzyczasie ogladajac TiVi i obzerajac sie frytami. - jakbys nie znal Polek. A do Czech masz daleko ? Odpowiedz Link Zgłoś
opolskifacet Re: opolska pustynia 26.01.15, 08:09 Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że tak masowo dziergają skarpetki. Wówczas bylibyśmy światowym producentem skarpetek ;) Raczej wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z wstydem lub bojaźnią przed nieznanym :) No i ileż można tej telewizji oglądać. To chyba skutek otumanienia telewizyjnego! A do Czech mam niedaleko. Teraz tam mam szukać kobiet? Wolę opolskie lub ewentualnie dolnośląskie. Bo z śląskimi miałem już do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś