the_dzidka 12.12.03, 09:00 Czy u was też dzisiaj tak? Brzydko, wodniście, ale ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Pogodowe błeeeee..... 12.12.03, 09:02 the_dzidka napisała: > Czy u was też dzisiaj tak? Brzydko, wodniście, ale ciepło? Sucho i ciepło. Jest okay. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Pogodowe błeeeee..... 12.12.03, 11:33 konradbryw napisał: > Sucho i ciepło. Jest okay. Dzidzia miała chyba na myśli pogodę _na_zewnątrz? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Pogodowe błeeeee..... 12.12.03, 09:12 the_dzidka napisała: > Czy u was też dzisiaj tak? Brzydko, wodniście, ale ciepło? > Brzydziej, bo deszcz ze śniegiem. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pogodowe błeeeee..... 12.12.03, 09:14 > Brzydziej, bo deszcz ze śniegiem. A u nas to niby z czym? Z cukrem? Ciapie ohyzda... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pogodowe błeeeee..... 12.12.03, 09:16 Zimno jak w psiarni ale slonce. Zadziwiajace. Moze bedzie snieg. Czekam na sroga zime, ladnie jest jak morze zamarza. PS. Zaraz ktos przyjdzie i nas opinkoli ze nie mamy o czym gadac. PS. Chodzi za mna tytul fikcyjnego filmu 'Wszechswiat zwany Dzidka' :-)) Moze byc z Jamie Lee Curtis i Johnem Cleeve(sem?) w rolach glownych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pogodowe błeeeee..... 12.12.03, 09:27 > PS. Chodzi za mna tytul fikcyjnego filmu 'Wszechswiat zwany Dzidka' :-)) Ale ja się nie rozszerzam!!!! (dziękuję Raduchu) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Marcin! 12.12.03, 09:29 the_dzidka napisała: > Ale ja się nie rozszerzam!!!! (dziękuję Raduchu) > I co? Gupio Ci, nieeeee? ;-D R Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Marcin! 12.12.03, 09:43 Nie. Przecie juz wykladalem ze Wszechswiaty moga byc rozne. Jak jest rozwoj to moze byc i zwoj, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Marcin! 12.12.03, 09:51 brezly napisał: > Nie. Przecie juz wykladalem ze Wszechswiaty moga byc rozne. Jak jest rozwoj to > moze byc i zwoj, co nie? Ojojoj. :-) Masz przypadkiem na imię Marcin? To było do de_sanga, co panikował przedwczoraj... :-) A o teorii mi wiadomo. Słuchałem kiedyś wykładu gościnnego na ten temat, w bardzo przystępny sposób profesor wyjaśnił. Na koniec powiedział, że aby zweryfikować ją eksperymentalnie trzebaby akceleratora przy którym ten w podgenewskim CERN to ledwie proca. No i wreszcie pytania. Jeden student od razu się wyrwał: -właściwie to po co dowodzić? Zadumał się profesor chwilę i odpalił: -no, jeśli pyta pan czy dzięki temu tostery będą lepsze, to od razu mogę powiedzieć, że nie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Marcin! 12.12.03, 10:21 A, nie. Nie-Marcin. Ale bylem wsrod prowodyrow. Nawiasem mowiac uwielbiam pytanie o zastosowanie praktyczne badan podstawowych. Niedawno sluchalem wykladu o badaniu skladu sliny owadow pijacych krew. Problem o powaznym znaczeniu, bo to to czesto gesto przenosi rozne chorobska. A znieczulac potrafi przy kaszeniu ze hej. No i notowalem sobie jakie to niezwiazane z praktyka ekseprymenty w fizyce i durne kawalki matematyki trza bylo x lat temu zebysmy byli w stanie te sline badac. Np. to co jest podstawa telekomunikacji, tzw. FFT bylo potrzebne. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Marcin! 12.12.03, 11:31 raduch napisał: > Ojojoj. :-) Masz przypadkiem na imię Marcin? To było do de_sanga, co >panikował przedwczoraj... :-) Nie panikował, a _jako_jedyny zachował rozsądek. > A o teorii mi wiadomo. Słuchałem kiedyś wykładu gościnnego na ten temat, w > bardzo przystępny sposób profesor wyjaśnił. Na koniec powiedział, że aby > zweryfikować ją eksperymentalnie trzebaby akceleratora przy którym ten w > podgenewskim CERN to ledwie proca. To może ci ze wschodu, specjaliści od spektakularnych wydarzeń, wybudowaliby cosik ku chwale ojczyzny? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Marcin! 12.12.03, 11:34 > Nie panikował, a _jako_jedyny zachował rozsądek. Że co?! Buchacha!! Jako jedyny zaciskałes szczęki i uciekałes przed odłamkami. A przecież ja się nawet nie odezwałam... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Marcin! 12.12.03, 11:42 the_dzidka napisała: > Że co?! Buchacha!! > Jako jedyny zaciskałes szczęki i uciekałes przed odłamkami. A przecież ja się > nawet nie odezwałam... Zrobiłaś mi na złość. Gdybym nie był Pasterzem i nie próbował zawrócić zbłąkanych owieczek na właściwą drogę, zmiotłabyś ich tak, jak pewinen duży meteoryt zmiótł największe w historii żywe pomniki ewolucji. Wszystko dlatego, że upomniałem się o obiecany szaliczek... marcin biedny Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Marcin! 12.12.03, 13:17 Jak mogłabym zrobić na złość takiemu jelonkowi Bambi jak Ty! A tak poważnie - nie robiłam nikomu na złość, ino dnia owego nie byłam w nastroju do pisania postów. Mimo że zakomplementowanie Raducha trochę mi pomoglo, to jednak nie na tyle, by się odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Marcin! 12.12.03, 11:03 Ja to juz wtedy powinnam była zareagować. Ale byłam wtedy bardzo nie w humorze... Odpowiedz Link Zgłoś